Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 205 / 2049 oldal |
Én kaptam ma e-mail a feltöltésről
11:13-kor küldtem Aldi Nestlét,nálam jött visszaigazolás
Lehet, hogy én szúrok el valamit, de az ALDI - Nestlé mióta nem küld visszaigazolást?! Honnan tudod, hogy sikeres volt a pályázatod (feltöltése)?
Pár napja töltöttem fel blokkot, akkor tuti kaptam róla visszaigazolást. Ha nem gond, és valaki épp ide töltene fel, megosztaná a tapasztalatait? Köszönöm! (És ha biztosan nem én bénázom el, akkor jelezném a promóciót szervezők felé a hibát...)
Pár napja töltöttem fel blokkot, akkor tuti kaptam róla visszaigazolást. Ha nem gond, és valaki épp ide töltene fel, megosztaná a tapasztalatait? Köszönöm! (És ha biztosan nem én bénázom el, akkor jelezném a promóciót szervezők felé a hibát...)
Siófokon például tuti 0-24.
Hát rosszul tudod! 6-22-ig, (legalábbis a hozzánk legközelebbi.) De nem is érdekes, én nem irigylem attól, ha nyer, aki oda áll éjfél után vásárolni, az meg is érdemli.
tancsika!
Látod, én is megoldottam( meg mások is), de tény, hogy kissé egyenlőbbek lettek volna az esélyek, ha ugyanakkor indul a játék, mikor mondjuk a sima Mars-os.
De egyébként úgy tudom, ilyenkor nyáron a Balaton parti Tesco-k is 0-24-esek.
Látod, én is megoldottam( meg mások is), de tény, hogy kissé egyenlőbbek lettek volna az esélyek, ha ugyanakkor indul a játék, mikor mondjuk a sima Mars-os.
De egyébként úgy tudom, ilyenkor nyáron a Balaton parti Tesco-k is 0-24-esek.
Meg kell kérni olyat aki ott lakik és segít is.
Elég bosszantó, hogy eleve esélytelenek, akiknek a kózelében nincs éjszaka nyitva tartó üzlet, vagy aki dolgozik.
Nekem egy ismerős fórumos vásárolt éjfél után és nem csak nekem, úgy tudom más fórumosnak is vásárolt, miután kevés helyen van nyitva 0-24-ben már a Tesco, ettől függetlenül szerintem is még lehetett kora reggel, ha most már nem is.
Szerintem még most reggel is volt, van a 100-ból.
Igen sada megoldódott, köszönöm szèpen. 🙂
Gondolom visszajelzèst nem küldenek ugye?
Gondolom visszajelzèst nem küldenek ugye?
Andi4
https://marspromo.hu/index.php/component/sppagebu
ilder/page/40
Nem árt úgy igazán ráfrissíteni.
(Ctrl + F5)
https://marspromo.hu/index.php/component/sppagebu
ilder/page/40
Nem árt úgy igazán ráfrissíteni.
(Ctrl + F5)
A játékok hőskorában nagyon sok hasonló gyorsasági játék volt.
Ilyenekkel sikeresnek lenni mindig kemény munka volt.
Ilyenekkel sikeresnek lenni mindig kemény munka volt.
Köszönöm szépen mindenkinek az információkat!
Háát, részemről izgalmas volt ez a próbálkozás, de inkább csak az előkészületek miatt.
Azoknak volt igaza, akik valahogy úgy fogalmaztak, hogy aki rááldozza az éjszakáját, az meg is érdemli a nyereményt...
(Több ilyen kört nem hiszem, hogy bevállalok).
Nálun szintén csak a dobozos volt 1569 Ft / db áron. De az eredeti terv helyett, hogy majd az önkiszolgálóban lekattingatok párat, 1 kassza nyitott ki fél-1 körül, és fogalmam nincs, honnan van ilyenkor ennyi ember, aki vásárolni szeretne, de elég sokan voltak...
Háát, részemről izgalmas volt ez a próbálkozás, de inkább csak az előkészületek miatt.
Azoknak volt igaza, akik valahogy úgy fogalmaztak, hogy aki rááldozza az éjszakáját, az meg is érdemli a nyereményt...
(Több ilyen kört nem hiszem, hogy bevállalok).
Nálun szintén csak a dobozos volt 1569 Ft / db áron. De az eredeti terv helyett, hogy majd az önkiszolgálóban lekattingatok párat, 1 kassza nyitott ki fél-1 körül, és fogalmam nincs, honnan van ilyenkor ennyi ember, aki vásárolni szeretne, de elég sokan voltak...
A szegedi NagyTeszkÁóbán csak dobozos vala, 1.500 körül.
Nem írja ki azonnal, hogy tiJéd az 5.000,- Ft, még 100 db elérhetőt mutat.
Gondolom, a rendszer látja majd az AP kódokból, hogy melyik vásárlás teszkÁós. Ha ráfrissítenek...
Nem írja ki azonnal, hogy tiJéd az 5.000,- Ft, még 100 db elérhetőt mutat.
Gondolom, a rendszer látja majd az AP kódokból, hogy melyik vásárlás teszkÁós. Ha ráfrissítenek...
Most voltam Tescoban.
Csak snickers jègkrèm van, egy darab pàlcikàs 609 ft 😏mindegy vettem kettőt.
De feltölteni nem tudom, nem jön be az oldal.
Csak snickers jègkrèm van, egy darab pàlcikàs 609 ft 😏mindegy vettem kettőt.
De feltölteni nem tudom, nem jön be az oldal.
Vmikor meg kell számolni a napi, heti bevételt.
Heti kassza zárás azért van zárva reggel 6kor nyit az automata kassza. Éjfél és fél egy között a napi kassza zárás. Azért nyit fél egykor.
Azonnali visszaigazolást kapnak/kaptak a nyertesek, vagy még mindenki izgul?
1 kassza működött.
Pénztáros nénivel.
Az önkiszolgálók klózd.
Az itteni főoldalon lévő link viszont nem jó, fel kell menni a marspromó főoldalára és onnan megkeresni a promók között a jégkRÉMeset.
Pénztáros nénivel.
Az önkiszolgálók klózd.
Az itteni főoldalon lévő link viszont nem jó, fel kell menni a marspromó főoldalára és onnan megkeresni a promók között a jégkRÉMeset.