Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 206 / 255 oldal |
Én meg keresek ararapapagájt, más állatért.
Lehet inkább ide kellett volna írnom, nem a csere-berébe, bocsi!
Szóva lenne cserére Danonino méhecske, farkas és Ypszilon. Másfajta Danoninot keresnék érte.
Szóva lenne cserére Danonino méhecske, farkas és Ypszilon. Másfajta Danoninot keresnék érte.
Hogy én milyen nyomi vagyok!
" alt="
"> Tegnap voltam moziban a Duna Plázában de erről a vodás mágnesről totál elfelejtkeztem!
" alt="
"> Tegnap voltam moziban a Duna Plázában de erről a vodás mágnesről totál elfelejtkeztem!Sziasztok!
Az új Danonino-s hűtőmágneseket keresem. Manó megőrül értük, de sajna nem eszi a Danonino-t, csak az Activia natúr joghurtot, ahhoz meg nem jár. Cserébe lenne a betűs Danonino mágnseből szinte mindenem, illetve tapadós (fürdőszobába való), nagy állatfigurám (bálna, béka, víziló)
Köszönöm előre is:
Klausz
Az új Danonino-s hűtőmágneseket keresem. Manó megőrül értük, de sajna nem eszi a Danonino-t, csak az Activia natúr joghurtot, ahhoz meg nem jár. Cserébe lenne a betűs Danonino mágnseből szinte mindenem, illetve tapadós (fürdőszobába való), nagy állatfigurám (bálna, béka, víziló)
Köszönöm előre is:
Klausz
Ezenkívűl vannak még: Dr. Beckmann foci vb-s hűtőmágnesek,több féle.
Danone 7 előny, Tchibo-Vietnám, Lufthansa, Voda, és Danonínóból is többfajta állatkás.
Kódok: sms,vonal, érdekelnek érte cserébe,mágnes nem!
Danone 7 előny, Tchibo-Vietnám, Lufthansa, Voda, és Danonínóból is többfajta állatkás.
Kódok: sms,vonal, érdekelnek érte cserébe,mágnes nem!
Gomblyuk !
Nekem is van még felesleges Voda-ház hűtőmágnesem,ha esetleg érdekel,keress meg.
Nekem is van még felesleges Voda-ház hűtőmágnesem,ha esetleg érdekel,keress meg.
ildicc
Köszi az infót, bár nem tudom el tudok-e menni oda valamikor ... Eddig mindenhol az volt a válasz, hogy nekik csak reklámfüzetecske jött, semmi más, persze az sem ment ilyen egyszerűen, mert először csak néznek rám, mint egy marslakóra
Köszi az infót, bár nem tudom el tudok-e menni oda valamikor ... Eddig mindenhol az volt a válasz, hogy nekik csak reklámfüzetecske jött, semmi más, persze az sem ment ilyen egyszerűen, mert először csak néznek rám, mint egy marslakóra

gomblyuk, nekem van, de ma még volt egy-két darab a Duna Plazaban - nem tudom, feltöltik-e?
Sziasztok !
Hálás lennék, ha valaki tudna felvilágosítást adni, hogy Bp-en hol lehet még vodás mágnest fellelni. Mindenhol hülyének néznek
Vagy keresem cserére ..
Köszi !
Hálás lennék, ha valaki tudna felvilágosítást adni, hogy Bp-en hol lehet még vodás mágnest fellelni. Mindenhol hülyének néznek
Vagy keresem cserére ..
Köszi !
A - Arapapi
Sziasztok!
Ha van valakinek danoninós - nyuszis- hűtőmágnes és elcserélné másikra, légyszi írjon! Nálunk szinte az összesről le van tépkedve és csak valamilyen madarasat, süniset láttam. Köszi!
Ha van valakinek danoninós - nyuszis- hűtőmágnes és elcserélné másikra, légyszi írjon! Nálunk szinte az összesről le van tépkedve és csak valamilyen madarasat, süniset láttam. Köszi!
Érdeklődnék kinek milyen rajzfilmes hütőmágnese lenne cserére, képpet is kérnék!
IGEEEEEN! Kérem!!! :-))) Írj mailt, hogy mit szeretnél érte
:-)))
:-)))
Legújabb Danoninos mágnes : I mint ibolya.
Nekem van K betűm, de csak egy, kéred?
Keresek Danonino hűtőmágnest, de a TAVALYI betűseket (piros négyzeten vannak a batűk). Két K betűre lenne szükségem! Írjatok, ha valakinek van, megegyezünk!!!
cserére vár 1 db Jégkorszakos mágnes, amin a két rágcsáló van.
Danoninos, vagy madagascaros mágnesre cserélném.
Danoninos, vagy madagascaros mágnesre cserélném.
no. pécsi tesco és metro danonínó mágnese botrányosan hiányos. én is láttam fedőfólia nélkuli pohárkát is.

ha valakit érdekel szívesen küldök képet ezekről a Danonínós mágnesekről:
Ág, Disznó, Elefánt, Farkas, Galamb, Jávorszarvas, Ló, Nyúl, Orrszarvú, Űrhajós, Pulyka, Róka, Süni, Teknős, Víziló.
Ág, Disznó, Elefánt, Farkas, Galamb, Jávorszarvas, Ló, Nyúl, Orrszarvú, Űrhajós, Pulyka, Róka, Süni, Teknős, Víziló.

talált a fiam a szobájában egy rakat dr. Beckmann mágnest. Mágnesre cserélném