Meginterjúvolták,miután felkapta a média.

" alt="

">
A múltkor viszont önkéntelenül örömet okoztak valakinek azzal,hogy az illető nagymamáját fotózta le a háza ajtajában álldogálva a google kocsija,vagy 2 évvel később fedezte fel a google maps-en az ember.Az utolsó kép volt a mamáról,mert azóta már meghalt.
Kinek vallotta be?

" alt="

">
Jó h. nem üvegezett...

" alt="

">
Ilyet feltenni..

" alt="

">
A google kamerás autójában ülő valószínűleg nem hívta a 112-őt.Az utcakép egy pillanatfelvétel,jó eséllyel elesni és felállni is látták a manuszt,aki saját bevallása szerint poharazgatott kicsit előtte.
A NAV és a rendőrség is tudni fogja, hol wellnessezünk éppen:
https://bit.ly/2QuKjzP
Lehet, hogy hívta a 112-öt.
Remélem.
Beteg ez a világ beteg, lefotózott a Google autó egy fekvő férfit Zalaegerszeg Tó utcában, és mindenki osztogatja h. de vicces... Tényleg???????? Biztos h. részeg????? Aki fotózott kiszállt meggyőződött róla???? Vagy ment tovább mert biztos részeg????? Vagy nem vette észre? Megyek az úton autóval, és nem veszem észre, hogy fekszik a járdán vki?

" alt="

"> Vagy csak használom az előítéletemet, biztos h. részeg... hát nem kívánom senkinek, bicajjal, kopottas ruhában, nem forgalmas úton feküdjön mondjuk szívroham gyanúval, mert biztos h. részeg, és tovább mennek. Még a Google autó is. Szánalmas, és szégyen....
Vkiket kell szidni mindig. Tök mindegy kit, és miért. Ez egy ilyen magyar szokás, mint ahogy egyik bnőm mondta aki Floridában él.

" alt="

">
(Ők pl. a kóbor krokodilokat szidják, akikkel összefutnak hazafelé, nagyapám a kóbor macskákat szidta, ja meg mindig az aktuális kormányt. )
Magyar eü-t szidalmazóknak egy kis infó a brémai bőrgyőgyászatról: tegnap kapott sógi időpontot 2019.február 7-re, szóval ez nem a magyar eü egyéni problémája, hogy az USA-t ne is említsem.

" alt="

">
sada: nekem vhogy hihetetlen, hogy sikerül is a foxpostnak teljesítenie pont év végére ezt az ígéretet...
A DPD se normális, még meg is magyarázza, hogy: ne küldjetek olyan sok csomagot, mert nem fogunk velük bírni...
kössz a nyelvtant, akár a "kösszt" is kijavíthatod...
November 7-től december 31-ig kártya nélkül napijeggyel lehet vásárolni a Metrokban. Személyi ig. / útlevél / jogsi és lakcímkártya kell.
Igen, már kb egy hónapja.
A másik vágyam Palvin Barbi, de rá szerintem többet kell várni...
Vágási Feri
Teljesült a(a egyik) vágyad:
Megnyílt az Azúr a Csongi 71-ben.
krysztasz
Egy márka bevezetése, a piachódítás sok pénzbe kerül.
Olcsó ár és pontos teljesítés a legjobb reklám.
Megj.:
A feltételezzük nem igekötős ige, hanem képzett főnév (feltétel), tehát ilyen nincs: "tételezzük fel"
Bár terjeszkednének felénk is...
Nem jobb üzletpolitika ez,mint a DPD-é,aki ugyanezen időszakban megemeli az árait a zökkenőmentesebb év végi kiszolgálásért?
Rengeteget postázok,napi 5 csomagom,ajánlott levelem átlagban mindig van,így összehasonlítási alapom is.
Az elmúlt években a DPD-vel lényegesen több problémám volt az év végi hajrában,mint a csomagautomatával(igaz,én csak MPL-lel tudok postázni).Foxpostot 1×vettem igénybe,mikor abba küldtek egy nyeremény borválogatást.Atom pontos volt és sérülésmentes.
A foxpost: szuper a 99 Ft, de nem fog a mennyiség a minőség rovására menni?? Normális ár esetén is van jó néhány negatív sztori, tételezzük fel, hogy mind úgy igaz, ahogy megírták, tudom, a postával kapcsolatban beírás nélkül is mint homok a sivatagban, de azért van egy szint, ami alá nem kell(ene) menni.
Nem igazán értem az üzletpolitikáját, terjeszkednek, egy árat adnak meg a kisebb és nagy csomagoknak, újra terjeszkednek és lassan már ingyenes lesz...
(ok, nem minden automatában, Miskolcon is van automata, de kimaradtunk. Pár alkalommal használtam, rendben ment minden.)
Bár még nem néztem van-e benne magyar leírás,itt megtaláltam:
https://www.alza.hu/tescoma-della-casa-egeszseges
-muzliszelet-keszito-d4692935.htm
Ilyen a műzli készítő. Nem is gondoltam ilyen drága
Az októberi SZKT bérletek november 7. 24:00-ig érvényesek.
Légvonalban, sárkányrepülővel.

" alt="

">
Terjeszkednek. Új megrendelőket gyűjtenek.
Ha összegyűjtesz több csomagot és különben is van arra dolgod, még így is megérheti.
Megnéztem a Foxpost hol található. Hozzánk legközelebb Tatabánya,ami szerintük 17 km,jó is lenne,van innét minimum 40 km .Na de nem vagyok elégedetlen,mert aki igénybe tudja venni annak nagyon jó
Köszönöm az információkat!

" alt="

"> Nem tudtam róla, nem is érint per pillanat, de örülök, ha újabb városokban létesítenek automatákat. Nagyon szeretem foxékat.

" alt="

"> Gyors, megbízható cég.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások