Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 206 / 609 oldal |
hát én pedig erre nevelem még az unokámatis - vagyis hogy használja, ha van neki.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
ati nem nem hajlandó hanem sokszor sajnos nincs neki
tudom mamzi, te megfejtetted,de a mai ifjuság türelmetlen és nem hajlandó az eszét használni.
nekem segített a rávezetésed dorati, jó estét
szia dorati 

Szia Dorati
de amiben segítettek is előbb utóbb megtaláltam volna de van képnapokon egy jó kis csapatunk éjelente ajánlom neked is ha tudsz jönni
jó estét mindenkinek!
Én megpróbáltam a rávezetést tegnap, de nem jött be, gondolom kekeckedő hülyének tartottak és megkérdezték mástól és kaptak rá választ.
Én megpróbáltam a rávezetést tegnap, de nem jött be, gondolom kekeckedő hülyének tartottak és megkérdezték mástól és kaptak rá választ.
nem adom meg
nekem is keresnem kéne, és az elég nagy meló lenne
annál meg lustább vagyok ám
nekem is keresnem kéne, és az elég nagy meló lenne
annál meg lustább vagyok ám

szerintem jobb is a rávezetés
mit nem kellet volna?
valamit elírtam?
valamit elírtam?
mármint a honlapot
jóhogy nem adod meg a címét
jóhogy nem adod meg a címét
ez igy van, mai a harmadik kérdésem.
én mindig segitek, de nem a fórumon, hanem ismerősök között, kollegák akik kérdeznek. ide csak mostanában "találtam"
én mindig segitek, de nem a fórumon, hanem ismerősök között, kollegák akik kérdeznek. ide csak mostanában "találtam"
na Dóri ezt nem kellett volna mondanod
mamzi nekem eddig nem számoltam de 10- nél több kérdésben nem segítettek de ott is minimum hatszor rávezetéssel
én is így tévedtem ide
amúgy csodálkozom, hogy ennyien járnak ide, mikor van olyan fórum, ahol valaki naponta felteszi az összes megoldást
és vannak olyan weblapok (egyet tutira tudok), ahol mindne nap felkerül az aznapi kép
pont az lenne a kuriózum itt, hogy NEM lehet megkapni a megoldást
és azok járnának ide, akik tényleg akarnak játszani
de ehhez egy fecske nem elég, sok fecske kell
amúgy csodálkozom, hogy ennyien járnak ide, mikor van olyan fórum, ahol valaki naponta felteszi az összes megoldást
és vannak olyan weblapok (egyet tutira tudok), ahol mindne nap felkerül az aznapi kép
pont az lenne a kuriózum itt, hogy NEM lehet megkapni a megoldást
és azok járnának ide, akik tényleg akarnak játszani
de ehhez egy fecske nem elég, sok fecske kell

Dóri jó ötlet
én egyébként már csak akkor mondok választ ha bonyolultabb rávezetni
én egyébként már csak akkor mondok választ ha bonyolultabb rávezetni
én végigcsinálnám akkor is, mert rettentő makacs vagyok, biztos dilis lennék a végére, de megcsinálnám. gondolom te is Nyiltsziv.
mamzi a kirohanásomban nem rád gondoltam
téged összesen ha háromszor (a maival együtt) láttalak itt kérdezni valmit
téged összesen ha háromszor (a maival együtt) láttalak itt kérdezni valmit
de maradtam mert jó társaság volt, akkor
csak sajna azóta ez gyökeresen megváltozott nézzetek vissza a legelejére ott alig van egy két feltett kérdés
de akik akoriban erre jártak azok itthagyták a francba amikor elkezdtek özönleni a kérdések - tisztelet a kivételnek
csak sajna azóta ez gyökeresen megváltozott nézzetek vissza a legelejére ott alig van egy két feltett kérdés
de akik akoriban erre jártak azok itthagyták a francba amikor elkezdtek özönleni a kérdések - tisztelet a kivételnek