rika1 dobj meg egy maillal léccike

mel6
tényleg én vagyok pesszimista, lehet, hogy 2006 szeptember 5-i postázásra gondoltak, vagy 2015-re, az szép kerek évforduló lenne

amúgy köszi,tényleg nem olvastam végig

arpi 001
azt nem írja,hogy melyik július

olvasd el figyelmesen a teljes szöveget, és akkor majd rájössz, hogy miért...
rika
ez miért negatív?pedig nyertél is

Dabas nyerteslista, hátha vannak fórumos nyertesek:
"Megtörtént a gyerekeknek és a Tavaszi nyereményjáték helyes megfejtői között a sorsolás.
A gyerekeknek szóló játékban egy CD lejátszót nyert Mohácsi Klára, Budapestről.
A Tavaszi nyereményjátékban vásárlási utalványt nyert:
Kiss Katalin - Nyíregyháza
Halasi Klára - Kecskemét"
/A Mátrix producerének új filmjét, Steven Segal főszereplésével én nyertem/
"Vin Diesel főszereplésével a Túl Mindenen c. filmet Kókai Mária nyerte Dabasról.
A nyerteseknek gratulálunk!
A nyereményeket postán küldjük / a filmek postázása legkésőbb július 10 - ig történik/!
Úgye érdemes volt velünk játszani? Játszon velünk nyári játékunkon is.
Info: helyhir@freemail.hu "
A 3 db-os összecsomagolt milka wafeliniken nincs vonalkód...

Tavaly ilyenkor még volt... Ezek szerint akkor most a 3 csokihoz tartozik az egy gyűjtőcsomagolás -kód, és az beküldhető?
Macskusz,
a honlapon olvastam, hogy júniusban volt a sorsolás, július 10-ig (!) kellett volna postázniuk... Augusztusban kezdtem kérdezősködni.
rika1
Eddig azt sem tudtam, hogy vannak nyertesek

A Bond már küldözgeti a promos borítékokat az új játékkal, de az előző játék nyereményét még mindig nem küldték !
Nyáron nyertem a dabas helyhirtől egy filmet. Nem kaptam értesítést, egyik ismerősöm szólt, hogy olvasta a nevemet. Egy idő után választ is kaptam tőlük, szeptember 5-re ígérték a postázást. "Természetesen" azóta sem kaptam tőlük semmit. A cégnek nincs publikus telefonszáma /se vezetékes, se mobil/, csak egy fax és egy mail. Nincs olyan ember aki aláírta volna a levelet, a honlapjukon sincs ott senkinek a neve. Érdekes. Szerintetek mit lehet ilyenkor csinálni? Ismeri őket valaki?
Felcsörögtem a Bonbonetti céget, hogy mikor kapom meg a Tibicsokival nyert MP3-t?
- Még nem postázták!!!!
Majd TALÁN 2 hét múlva kezdik szétküldeni.

A Coop sem kimondottan gyors, azt még elfogadom, hogy a sorsolás a játék lezárta után hetekkel ven, mivel sok kis vidéki üzletből kell begyűjteni a blokkokat, de hogy 10 nappal a sorsolás után sincs semmi az oldalukon az már kevésbé érthető. A múltkor a közjegyzőre fogták, akkor ki kell rúgni!, van máááásik nem?
A Profi megint alakít a nyereményjátékával. Az előző játék nyertesei sem jelentek meg sehol.
A mostani játék tegnap óta tart, de még nem üzemel a boltban a "játékautomata". Ráadásul eleve rövid az egész akció időtartama. Arra is figyelmezetetni kellett a pénztárost, hogy adja oda a háromezres vásárlás felett járó cédulkát. Egyébként egy vonalkód van rajta, szerény sejtésem szerint ezzel kell majd az automatán játszani. Aztán meg kitölteni ugyanezen cédulkán az adatokat és bedobni a gyűjtőládába. (Ez nem biztos, mert még a játék részleteit sem ismerték a pénztárosok.)
Olvastátok az Arany ászok játék megjegyzését a főoldalon:
"Megjegyzés: a kézbesítések során a szállítócég illetve a posta tevékenysége miatt esetlegesen bekövetkező kárért a szervező és a szervező megbízottja nem vállal felelősséget."
Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag a futár a ház előtti sarkon egy haverjának odaadhatja a nyereményt/egy részét, és mossa kezeit?? Mert így nála nem találhatják meg a cuccot. Mert ugye olvastuk korábbról, hogy a ház előtt vett ki néhány üveget a dobozból... És most ötletet adtam a futároknak, és a postának is!
Szégyeljék magukat az egész banda, postástól, futárostól, szervezőig!
A PallMall játékához tudomásom szerint nem kell semmilyen programot letölteni (maximum a böngésző flash bővítményét, de az nem teszi tönkre a számítógépet, főleg nem egy számlázóprogramot)
Sziasztok.
Nem szeretnék több netrisk-es levelet.
Előre is köszönöm.
A Pall Mall játékhoz le akartam tölteni a programot, ami tönkretette a gépet,- ráadásul a cégeset...

a számlázóprogramot

köszi

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások