marcsi-35
az másik "akció". Itt így kapod a boltban -előre összecsomagolva, a törölközőset meg rendelni kell telefonon.
3799 Ft a 6kg-os (+ 1l Dreft).
ABSZOLÚT NEM OLCSÓ,MERT 3KG-OS ÉS HÁROMEZER VALAMENNYI. BŐVEN megfizeti az ember a törcsit i

Valamelyik tv csatornán reklámozzák ezt az Ariel fajtát .Egy törölközőt adnak hozzá ajándékba, ha telefonon megrendeljük. Bánhidi Petra és Czene Atilla reklámozzák .. nem láttátok hány kg-s és mennyi az ára . A lányaim úgy visítoztak ,hogy nem hallottam tőlük .
A (fóti) Cora-ban 6 kg Ariel M-zim mosóporhoz 1 l Dreft ingyen. /előre összecsomagolva/
Marcsi
köszi,akkor hagyom a fenébe,igaz beírtam már a tel számomat,kaptam is jelszót,de nem regizek akkor.Köszi,hogy még időben szoltál.
Nemrég beregiztem egy ilyesmi helye , le is kapott 950 ft-t és semmit sem töltöttem le érte

Aztán kiderült ,hogy több ismerősöm is regizett oda...........)
A Dada.net egy a Pannon és T-Mobile előfizetők számára hozzáférhető ELŐFIZETÉSES szolgáltatás. A Mobi.dada.net aktiválásával hetente korlátlan mennyiségben tölthetsz le egy- vagy többszólamú csengőhangokat,háttérképeket vagy 1 realtone csengőhangot illetve 1 java játékot.A Mobi.dada.net előfizetés megszüntetéséhez küldd a STOP DADA parancsot a 17618
számra. A szolgáltatások ára hetente 800 HUF+ÁFA. Információért hívd a +36 1 481 46 444 számot.
800 ft , persze ezt nem írja az első oldalon !!!!!
http://hu.sso.dada.net/mobi/specialoffer_hu10.html
szerintetek ez hülyeség?
A szegedi Coraban 1 db bmilyen Colgate és 1 db bmilyen Palmolive termék együttes vásárlásakor az ügyfélszolgálaton egy skék ffi (Palmolive feliratú) v. vkék női (nagyobb, és szvsz rondább) kozmetikai táskát kapsz, ha felmutatod a blokkod.
A Rio Mares hosztesznél min. 1 db termék vásárlásakor választhatsz egy korábbi Receptklub magazint.
Intersparokban mostanában nincsenek hoszteszek?
T-online tékában júliusban 3 film ingyen megnézhető. Akiknek t-com ill t-online előfizetésük is van kaphatnak bónusz kuponokat amivel további filmek nézhetőek meg, sajnos a favorit non-stop pluszhoz nem adnak.
krysztasz!
Nemrég akartam rendelni, nem tetszett amit láttam, írtam, ez a válasz:
Internetes rendelésnél nem lehet a diákot érvényesíteni. Az eddigi törzsvásárlói kártya dolog teljesen újrakezdődik. (változások júli 1-től) Az akciós könyvekre pl. most az új Harry Potter

asszem amúgy sem lehetett több kedvezményt összevonni. Szóval van az 5% online kedvezmény, ha boltban veszel, 5% diák vagy az 5-10% törzsvásárlói (de össze nem vonható). Összevonni lehet: törzsvásárlói, ha eléred, meg az online.
krysztasz
ezt nem értem, akkor ez most nem érvényes minden Libri üzletre?
kaptam infót a miskolci Libriről, ami a Szinvaparkban van. Tényleg nem jó üzlet, jól tájékozattak.
aki szeretne megrendelni Észak-Magyarország újságot és a vasárnapi számát, most igen kedvezményesen teheti. Van néhány szórólapom, így csak a részletek: 1 évre szól, havonta 1999, az újság mellé lehet választani 1havi újságot és 1 heti újságot + az előfizető megkapja az Észak olvasói által beküldött receptekből készült szakácskönyvet. Az újságok: Lakáskultúra vagy Auto Bild, illetve Kiskegyed vagy Tvr-Hét újság. Nem kell előre fizetni, a szelvényt bedobni az Északhoz, utána telefonon egyeztetés, hogy mikor keresik fel az előfizetőt az előfizetés miatt. Utána lehet fizetni havonta, egyben, csekken, stb. Akit érdekel szórólap írjon, ha gondolja, kitöltöm és be is dobom, én is hétfőn viszem az enyémet. A hirdetést el tudom küldeni emailben is. Fontos, hogy az elmúlt 6 hónapban az előfizetőnél és a családtagnál nem lehetett észak előfizetés. (Szerintem ez egy jó előfizetés, legf. a régi előfizetőknek nem.

voltunk a miskolci libriben a törzsvásárlói kártya miatt. Öcsi még suliba jár, tehát van diákja. Azt mondták, hogy ez csak Egerben van... Nálatok mi a helyzet? Egyenlőre keresem az oldalon ezt a felhívást, illetve megkérdezem mailben, hogy mi a helyzet.
krysztasz Hozzászólás - 2007. július 05. :: 20:43
ételrendeléshez adidas dezodor ajándékba
http://www.foodexpressz.hu/?f=hir&i=14&l=hu
Food Express-nél a 28.héten minden ételadag mellé egy adidas női dezodort adnak.
Akinek szüksége van Propesko szórólapra, tudok küldeni felbélyegzett borítékért, van pár fölösbe. (A blokk mellé ha ezt is kitöltöd, akkor biztos ajándékot kapsz: kutya, vagy cicatálat).
Én egy kendőt egyszer használok .
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások