Vágási Feri
Szegeden is kasszazárás van a Tesco-ban?! :-(
Aldi Nestlé nektek sem működik?
A kért oldal nem található
Mars promo:
Ha esetleg van mini egy darabos, kettő épp nem elég, hármat kell venni.
Vagyis hiába 700 a limit, ezerért kell vásárolni, de valószínűbb, hogy a Tescoban csak dobozos van, akkor 1.600 egy pályázat!
Csak egy utolso gondolat A Mo szervezett promocioknak megkell felelniuk a Mo-i torvenyeknek a PTK nak azon belul a “ hiteles tajekoztatas” kotelezettsegenek valamint a meghirdetett nyeremeny elerhetosegenek! Erthetobben Az keves h lesz majd valamilyen felszereltsegu auto de ha eppen nem kaphato akkor a szervezo semmiert sem vallal felelosseget Ilyesmi leirhat a sajat jszben de ha sorsolaskor sajat hibajabol nem tudja prezentalni a nyeremenyt akkor karteritei es egyebb felelossege van pl: tisztessegtelen piaci magatartas meg ha bocskorba jar akkor is Az nem megengedett “hogy majd veszunk utolag egy autot ha eppen kaphato! Nem tunt fel amit irtam is h a komolyabb promocioknal pontos leiras van! Reszemrol lezart ez a tema Van ami mar faraszto megpedig sokak oportunizmusa Nemelyek annak is tapsolnanak itt ha egy mazsa szalma lenne a legkozelebbi fonyeremeny!
Most olvasom a hosszabb “szakdolgozatodat” Szolok majd ha erdekel a velemenyed!
Oregcsont
Mihez akarsz hozzaszolni? Mert a semmit mondas magasiskolaja a kommented Kepben vagy egyaltalan,hogy mirol van szo? Egyebbkent En is veszem. Csiki sort de nem egyszerre iszom meg!
Szerintem nincs már olyan nyereményjáték, amelyiknek szabályzatából hiányozna a kitétel: a résztvétel feltétele a játékszabályzat elfogadása!
Tehát hármat tehetsz:
- nem játszol
- ha már játszol, akkor egyszer elfogadtad a feltételeket
- ha utólag úgy gondolod, hogy ez így nem OK, kérd a
nyereményjáték szervezőitől adataid/feltöltéseid törlését
"Hé, Joe!"
Nekem oly'bá tűnik, hogy a lényeglátásnál te is limbónak nézted a magasugrást!
Hiába jó (?) a helyesírásod ha a lényeglátásod a béka popóját alulról simogatja.

" alt="

"> Nyilván. A helyesírásodból ítélve te még a 8 osztályt is csak úgy végezted el, hogy párszor visszatapsoltak.
Hasfajasod lefeljebb Neked van! A Diego Fiat 500 assal kapcsolatban irtam h a napi 15 millios. Jatek alatt 150 millios limit komolytalan de ha Neked ez nem furcsa legyen a Te gondod Nincs semmilyen hasfajasom azoknal a szervezoknel ahol gondos pontos leiras van es ezek vannak tobbsegben Egyebbkent meg ne szemelyeskedjel ha ertelmesen nem tudsz megnyilvanulni! Egy nyeremenyautot elore es nem utolag kell biztositani Van egyebbkent autom lehet annak is orulnel ha mehetnel vele egy kort Bar nem tudom attudtal e menni a kresz vizsgan
Ezt én sem igazán értem. Majdnem minden autónyereménynél van valami hasfájásod, mintha legalábbis már megnyerted volna.
Ezért nem fogsz soha autót nyerni, mert már az elején ilyen negatívan állsz a nyereményhez.
Nem tudom, hogy eredetileg ott volt-e a "hibrid" megjelölés.
De nem hiszem.
Irigylem, h ez a legnagyobb problémád. De komolyan.
Hat pont ez az! Mi az h az aktualisan elerheti gk kinalat fuggvenye? Mas szervezoknel miert van pontosan leirva a felszereltseg es meg a szin is??? De felesleges vitatkozni mert Te most is okos v - ne serteskent irom
Hibridet a Naturaquaval és a Diegoval lehet nyerni.
"1 db Ford Puma személygépkocsi. A nyeremény további specifikációi és átadásának időpontja az aktuálisan elérhető új személygépkocsi-kínálat függvényében alakulnak, ezeket a Szervező jogosult egyoldalúan meghatározni."
Jól emlékszem, hogy az Orbit Ford Pumánál ott volt a hibrid jelölés, Vagy tévedek? Mindenesetre most csak annyi van h valamilyen Ford Puma. Nem mint ha nem lenne jó bármelyik csak nem éppen egy pontos megnevezés ráadásul a Román szervező körbe bástyázza magát előre a kifogásokkal "ha a gyártás Ha a szállítás" Nem kellene megvenni az autót és utána meghirdetni főnyereményként? Nem a kifogásokat keresni adott esetre már előre. nem lehetett volna magyar cégre bízni a lebonyolítást?
Úgy látom, nehezítés ide, nehezítés oda, a Nádudvari már most az elején nem tudja tartani a 2 napos pontjóváírást a sok feltöltés miatt.
Vágási Feri!
Szinte sehol nincs. Titkos meg főleg. COOP-ban nálunk nem is volt. Ilyen kisebb garázsboltokban a jellemző inkább. Ecofamilyben Sparban akad, de az se Titkos...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások