Szolgáltatóhoz.
Ha a g-mail jobb alsó sarkában a részletekre kattintasz, meg is nézheted az IP címedet.
Meg máshol is, de így a legegyszerűbb.
Az IP címről írna valaki bővebben?
Ez a használt eszközhöz kapcsolható, vagy a szolgáltatóhoz?
Fontos lenne aki tudja kérem írja le.
nálunk csak november végén,de legalább már lesz,eddig 40 kmre volt,nem érte meg ,épp ideje volt,hogy bővítség a hálózatukat

" alt="

">
zshajni: tényleg 99 Ft. De csak az új telepítésű automatákra érvényes. És sok helyen majd csak november közepétől lesz automata.
www.foxpost.hu/kuldj-csomagot-99-ft-ert-november-5-to
l
Lemaradt egy szám, vagy tényleg csak ennyi?

" alt="

">
Fox-post 2018november 1-től akció :99ft😜
Otthon melege:
https://www.hgcs2017.nfsi.hu/
A jövő héten sorsolás-cunami lesz, sok szerencsét Mindenkinek!
Csak tudjátok mit nem értek? Ha ennyien vagytok ellenük, ki volt mellettük? Ki a lóf@sz szavazza mindig vissza őket??????

" alt="

">
A fél ország a devizában fuldoklik... v. már belefulladt...
Akkor tényleg csalnak????????

" alt="

">
Én nem akarlak meggyőzni, és senkit sem, h. az úgy jó ahogy én látom...
Amit mondasz az 1db vélemény, bármiről... akár rólam is...
Érdekel?
A vicc(ek) v. a nézőpont?

" alt="

">
..hát nem túl következetes vicc. Az h. jó e, az nézőpont kérdése.
Nem, ez egy ősrégi vicc. A Facebook megteremtője sem volt még a világon, mikor ez született.
Én most kalandvágyból elindulok, és kimosok, aztán vmi blokk után is el kell indulni, valamerre.
Béke szeretet, a rossz vmi változtass, ne idegeskedj. Tegyél ellene, de ne olyat ami semmit se ér. Szidni az aktuálisat.
A kalandvágy az nem az h. itthon maradok, hanem elindulok. Ez egy fb-os szlogen, csoport...
Ezzel sajnos nem győz meg engem senki...
Ha vki vmit szid akkor nem jó vmi... akkor lépni kell. KÖVETKEZETESSÉG...
Pl: volt kollégám folyamatosan szidta ebéd közben az ebédet, mondtuk neki ne fizess be. Ennyi...
Volt kolléganő folyamatosan szidta a munkakörnyezetet anno, mondtuk lépj akkor ki. Ennyi...
Volt egy pasim, illetve több is aki egy idő után mindenre panaszkodott... kérdeztem és gondoltál arra hogy elhagy? Akkor hajrá, költözz el...
Azért mert vki magyar, még élhet máshol... mondjuk kalandvágyból...
Én pl. szívesen élnék tengerpart mellett, és dolgoznék vmit ott, csak úgy mert tetszik.
Csak sokan nem merik elhagyni a komfortzónát, és nem mernek lépni, inkább vergődnek. Egy rossz hazában, kapcsolatban, munkahelyen... stb-ben.
Paintuci
Kalandvágyból maradtam.
Egyébként magyar vagyok, itt születtem, itt szeretnék (szerettem volna) normális életet élni.
Mit kell ezen indokolni?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások