Itt vagy síri csend és hulla szag van, vagy ahogy "valaki" idézné nyálfröccs...
Azért annyi vígasztal nem kellek a vitához, megy nélkülem is. Be kell látni az élet ilyen. Nem mindig úgy mennek a dolgok ahogy szeretnénk. Igaz senkinek nincs köze ahoz, a másik mit nyer és hogyan. De azért én is jobban örülök olyannak aki még nem nyert. Magamnak meg pláne.
Aki még nem nyert nagyon drukkolok neki.
Aki nyert csak keveset, és mi a kevés???? Az nyerjen még.
Aki nyert és sokat, és mi a sok????? Annak volt benne munkája és becsülöm a kitartását.
Aki pedig 1-2-3al nyert az mákos...
Végülis azt is be kell látnom, hogy ha van egy csoport, és abban 5 ember. A fönök azt mondja csak 1 embernek adhat vmilyen kedvezményt, a munkájáért legyen az bármi.....prémium, wellnes hétvége, ruhapénz, vagy akármi. Senki nem fogja a másikat előre engedni.
Amikor kaptunk szemüvegre támogatást, és 6 emberből csak 4-nek jutott, nem tom miért, pedig biztos pénz lett volna rá. Egyik kollégám sem engedte át a lehetőséget nekem. Pedig a fontossági sorrend az volt aki a legtöbbet van szgépnél. Én azok között vagyok, voltam, és olyan kolléga kapott támogatást aki nem is dolgozik szgéppel. Mit tudtam tenni, semmit. Be kell látnom, ez van, az élet ilyen.
De hogy miért azt nem tom. 

rontom a hiénák esélyeit