ez nagyon durva

Stella-lövenbräu-borostyán
A mai napig nem kaptuk meg a borostyános poharaimat, és a páromék sem. Tegnap utánaérdeklődtünk. Mára kiderült, hogy a párom állítólag szeptember másodikán személyesen átvette őket a központban! Elfaxolták a papírt, az aláírás még csak halványan sem hasonlít..Az enyémmel ugyanez a helyzet. A kedves hölgy most megígérte, hogy kiküldik őket mégegyszer. Most vagy a futárszolgálatnál nyúlta le valaki, vagy a kiszállítóember, mivel valószínűleg mindkettőnknek ugyanaz hozta volna, mert 5 percre lakunk egymástól..
TEhát ha valakinek hiányzik még valami, akkor csörögjön rájuk, mert akkor valószínűleg ugyanúgy járt mint mi. telefon: 06-1-373-0179
Szia Bimbula!
megtudnád mondani, hogy melyik oldalon lehet megnézni hogy ki kap hátizsákot?
köszi
Mamci
bimbula
járna neked is, csak utána kéne járniuk a dolgoknak, de ahhoz meg lusták...
mel6!
Most megnéztem a nyerteseket, rajtam kívül mindenki rajta van a 700-as listán az első sorsolás nyertesei közül.
mel6!
A 2253906-on beszéltem a férfivel.
mel6!
Köszi a bíztatást, de azt hiszem lesz@.om az egészet, annyi más problémám van, hogy most nincs erőm ezekkel viaskodni. Még múlt hét végén (talán pénteken) beírtam a Parmalat oldalára ezzel kapcsolatban, válaszra sem méltattak. EZ EGY ILYEN TÁRSASÁG!!!!!
Bimbula
Akkor se hagyd magad,harcolj az igazadért!
Hívd őket és kérd Bonyhádi Krisztinát vagy Vogel Máriát 225-3905 vagy 225-3906.Hátha velük jobban sikerrel jársz!
Mel6!
Előbb beszéltem egy férfivel a D&V-nél Milky Way hátizsák ügyben. Nem tudtam meggyőzni..., azt hajtogatta, hogy biztos nem voltam benne az első 700 beküldőben, hiába nyertem az első sorsoláson. Mondtam, hogy az édesanyám rajta van a 700-as listán, aki jóval később küldte be a vonalkódjait, már azután, hogy átvettük a biciklimet. Ez sem "hatotta meg", csak mondta a mgáét és, hogy ez van, kész.....
Az én hátizsákomat eltette magának valaki közülük...
Az NLC-n nem megy 2 nyereményjáték, a Sunsilk + a Flóra
Ezt írja ki,mindkettőnél,ha rákattintok:
Warning: fopen(http://www.nlcafe.hu/index.php?id=242&&adminbol
nezzuk=1) [function.fopen]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /www/local/nlc/noklapja.hu/modules/dump/mivilagunk.ph
p on line 3
ERROR Ebből csak az errort értem.

Köszi

http://www.nokia.com/20lives/
Polika
Már van "Nokia20Lives" topic.
Az első nap annak érdemes játszani a 20Lives-al aki gyorsan tud gépelni.Én hamar elvéreztem...
ahogy megpróbáltam belépni a 20lives játékba azt írta ki hogy az első három életemet már végigjátszottam....
pedig most léptem be először...
érdekes...
de újra lehet őket játszani ami vagy jó, vagy...???
most akkor más újrajátsza helyettem, de mondjuk ront rajta akkor mi van??
gagyi szerintem ez a rendszer úgy ahogy van...
nekem sincs semmi az ökopannonnál...

rondapocok
Én már nagyon régóta regisztrált tagja vagyok a nokia klubnak. Hírlevelet kapok is, de belépni még az életben nem tudtam. Újra regisztrálni nem tudok, de az adataimat sem fogadja el. De látom, nem is érdemes fele foglalkoznom.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások