Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 207 / 319 oldal |
....én még nem töltöttem ki egyet sem, a labdáért, csak anno a kulcstartóért.
Paint : ha valamikor ki töltötted még egyszer nem engedi,nézd végig mind a négy kérdőívet hátha nemtöltötted ki mindet,én is így vettem észre,hogy a negyedik új.
Hát ezt nem értem, pall mallon próbálom kitölteni a kérdőívet, ahol stressz labdát lehet kapni, és rákattintok, hogy kitöltöm, erre azt írja köszönjük, hogy kitöltötte kérdőívünket. Dehát nem töltöttem ki, nektek sikerül? 

Speciel ma órát jelent...
Sziasztok!
"Ez aztán szerencse! A hétvégi játékban megnyerted az egyik meglepetés ajándékot. "
Ez mit jelent, a napi ajándékot?
"Ez aztán szerencse! A hétvégi játékban megnyerted az egyik meglepetés ajándékot. "
Ez mit jelent, a napi ajándékot?
Mekkora ez a tkaró?
Én nyertem ma egy kávéscsésze-készletet. Abban vagyok a legjobb 

tegnap is,ma is 5-5 kód ment el

hát a kávés készlet nem akar összejönni

ma se nagyon bombázza senki a fórumot üzenetekkel

sada
Azért írtam
Azért írtam

Hát nem tudom,de semmi nekem se

Arra gondoltam, hogy tegnap nem írt be senki nyereményt.
sada
De, nekem már a harmadik
De a takaró nem akar összejönni.
De, nekem már a harmadik
De a takaró nem akar összejönni.
Sehol egy rádió? Olyan nagy a csend erre felé!
Néhány takaró már érkezett ajánlottan, utánvéttel, a beírások szerint.
Megkapta már valaki a nyereményét ?
E-mail a Pallmall-től:
"Az elmúlt időszakban tapasztalhattad, hogy a Pall Mall játékában nem működött tökéletesen a technikai háttér.
A hiba nem a te készülékedben volt, hanem nálunk. Szerencsére a problémákat sikerült elhárítanunk, és biztosak vagyunk benne, hogy a játékot a hátralévő időben már nem zavarhatja meg semmilyen váratlan technikai probléma.
Tehát ismét játékra fel, várjuk Tőled az újabb kódokat!
Ajándékban nincs hiány, és még a fődíjat sem vitték el...
Sok szerencsét kívánunk Neked!
Üdvözlettel:
A Pall Mall csapat "
Azért odafigyelnek ám... már éppen készültem megsértődni, amiért nem nyertem kedden takarót
"Az elmúlt időszakban tapasztalhattad, hogy a Pall Mall játékában nem működött tökéletesen a technikai háttér.
A hiba nem a te készülékedben volt, hanem nálunk. Szerencsére a problémákat sikerült elhárítanunk, és biztosak vagyunk benne, hogy a játékot a hátralévő időben már nem zavarhatja meg semmilyen váratlan technikai probléma.
Tehát ismét játékra fel, várjuk Tőled az újabb kódokat!
Ajándékban nincs hiány, és még a fődíjat sem vitték el...
Sok szerencsét kívánunk Neked!
Üdvözlettel:
A Pall Mall csapat "
Azért odafigyelnek ám... már éppen készültem megsértődni, amiért nem nyertem kedden takarót

kávéskészlet 

Kávés készlet !!!