Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 207 / 2049 oldal |
Ma is elugrottam a Coop-ba, ahol múlt héten kaptam Titkos dobozost, már egy darab sincs...
Bár ha ide akarsz menni nyaralni, Miskolcra kell járnod kocsmázni.
" alt="
">
" alt="
">Aldis:
Mi lenne, ha megvárnád a játék kezdetét és akkor elolvasnád a jsz-t?
Vendéglátós:
Megkapsz egy vendégházat 3 francia ággyal és azt viszel oda, akit akarsz.
https://erdeikishaz.hu/az-erdei-kishazrol/
Szóval ha megnyered, mehettek mindannyian,
Mi lenne, ha megvárnád a játék kezdetét és akkor elolvasnád a jsz-t?
Vendéglátós:
Megkapsz egy vendégházat 3 francia ággyal és azt viszel oda, akit akarsz.
https://erdeikishaz.hu/az-erdei-kishazrol/
Szóval ha megnyered, mehettek mindannyian,
A Gösser Aldis jateka is hianyos. Valamilyen nyaralas 2 Fore Toskanaba A vendeglatosnal is 6 fot jelolnek de az lehet 3 ket fos par v egy par ket gyerekkel plussx megegy par vagyis 2 3 fahaz is kell v ha 4 gyerekes a csalad egy de 6 ferohelyesSnnyit tudok h ezeket a medvelesoket aranyaron adjak a Gosser marketinges meg mongyon le es menjen fuvet nyirni A kutyasetaltatast nem irom mert allatbarat vagyok
Tesco uti nagy borítékban. Sikerült beszakítva kivenni, mert teljesen lecsúszott. Szerencsére így is be tudtam váltani. Figyelni kell a csomagokat bontásnál.
Terpiii
jól nézd meg
5000 uti volt a nyomtatvány mellett
jól nézd meg
5000 uti volt a nyomtatvány mellett
Terpii
Nekem egy 5000-es utalvány volt benne, de a nagy borítékban alig találtam meg.
Nekem egy 5000-es utalvány volt benne, de a nagy borítékban alig találtam meg.
Sziasztok! Valaki nyert a Tesco Airwaers nyereményjátékkal?
Ma hozta a GLS a csomagot amiben csak a játékról való plakát volt Fekete fehér nyomtatva. Gondolom ezres utalványoknak kellet volna benne lenni ha jól gondolom. Valakinek valami tipp esetleg? (Természetesen már jeleztem telefonon a problémát )
Ma hozta a GLS a csomagot amiben csak a játékról való plakát volt Fekete fehér nyomtatva. Gondolom ezres utalványoknak kellet volna benne lenni ha jól gondolom. Valakinek valami tipp esetleg? (Természetesen már jeleztem telefonon a problémát )
Kivéve ha vki vmelyik cseho közelében lakik!
" alt="
">
" alt="
">Ez a Gösser vendéglátós játék vicc kategória...
A Csíki chips a LIDL-es blokkon csak "chips" megnevezéssel van feltüntetve. Ebből még adódhatnak gondok nyerés esetén.
" alt="
">
Például mit?
Lehetséges, ha olyan játékra kattintgatsz, ami még el sem kezdődött.
Majd ha elstartol.
Hiába kattanok rá, egyes témaköröket nem lehet megnyitni !!!
Segítek. Nem te, különben tudnál róla.
Mi jelentősége van már így a döntő után?
Mi jelentősége van már így a döntő után?
sziasztok
Heineken promón ki nyerte meg a fődíjat? Küldtem be egy rakás kódot, és nem látom a nyertest
Heineken promón ki nyerte meg a fődíjat? Küldtem be egy rakás kódot, és nem látom a nyertest
Péntek, szívesen
" alt="
">
" alt="
">ekati!
Köszi, még az elmaradtakat is elfogadta.
Köszi, még az elmaradtakat is elfogadta.
Péntek, nekem se sikerült 2 extra kód, írtam Dörmiéknek, válaszoltak, hogy sajnálják, próbáljam meg ma. Sikerült
" alt="
">
" alt="
">Most vettem a Sparba 810 ert Vegetat persze h 1000 ft a limitPenzeheskufarok!
A Dörmi extra kódot nem enged tölteni 4 napja.