Ritta
Egy mobilt sem nyertem még

vagy

legyen?
Ez igaz, de könnyű ám kedélyesnek lenni jópár mobil után... az meg elég fura hogy a pepsi miért hagyja ezt a felhalmozott egy helyre nyerést.
Miért kell minden játék hangulatát elrontani a marakodással?!!
Aki nyert had nyerjen, vigye, aki nem meg legyen rajta, vegyen-igyon-gépeljen és egyszer neki is bejön (mondom én aki vettem-ittam-tegnap egész éjjel gépeltem és semmi

)
Vegye már észre mindenki hogy ez nem szeretetszolgálat, nem is segélyegylet, mindenki a maga gesztenyéjét kapargatja, inkább motiváljon mindenkit az hogy ha más nyert akkor neki is bejöhet
nem értjük egymást, te egy másik bolygóról jöttél
azokra mosolyogjon fortuna akik nem nyertek mobilt és ezt fenntartom,
te meg álmodj egy szerényebb normálisabb reácskát reggelre, hátha elviselhetőbb leszel

Ha nem utálnátok annyira a nyerteseket, akkor talán többen felvállalnák itt a fórumon is a szerencséjüket, és rájönnétek, hogy a telcsik min. harmada a tórumosoknál és családtagjaiknál landol.
Az energiájukat nem a fölösleges pengecsattogtatásra fordítják, hanem a játéktra.
Szerintem itt is nyugodtan gratulálhatok, ahogy mások is teszik.
Ahhoz pedig abszolút semmi közöd, hogy mennyit nyerek.
De felőlem be is sárgulhatsz, ha ez neked jólesik.
Álmodj egy szép mobillal.

Én megsértődni? Ugyan.

Nyugodt lehetsz, jól szórakozom.
biztos sok idő meg pénz, van aki meg reggel kelni kell de akkor is gennyes hogy idejárnak gratulálni egymásnak és még ők sértődnek meg?
Hát igen, a szerencsén sok múlik. Én pl az első beküldésre (3kód), az első kupakkal nyertem egyet. És nagyon elégedett vagyok. Ha nyernék mégegyet, annak is örülnék

De nem vagyok mohó, de nem is utasítanám vissza ha nyernék.

Általában napi 1 kupakkal játszom. Ennyi a fogyasztásom

Hááát köszi csak érdeklődtem!

Látom nagyon sértőt mondtam számodra.

vw: más topicban gratulálhatok vagy csak itt nem?
Egyéb kívánság?

Mit szeretnél még?
Ez az oldal nem a sajnálatról szól hanem a szerencséről. Ha sajnálatot keresel rohadtul eltévedtél.
Sajnálni az utcára kidobott kutyákat, állatokat, rákosokat szoktam. Nem az olyanokat akik neadjisten nem nyertek.
Ha egyetlen alkalmat is találsz amikor te értem aggódtál, hogy nem nyerek akkor félreállok abban az időpontban amikor játszani akarsz. Van ilyen?
lászló: az infó nem nyilvános.
Hm...végülis már majdnem megvagyok győződve, hogy a félreállos módszer lehet a fund.-nál bevállt itt nem. De amúgy aki sokat nyer, nyert sokat volt rajta a dolgon. Felkelt, gépelgetett 2-4 órát. Hát.....azért fárasztó...és gondolom minden gépelgetésből nem született telko. Nem sajnálom őket, inkább azokat akik nem nyertek. De gondolom annyi telko nincs is ahányan nyerni akarnának.

Kinek mi köze van ahhoz, hogy hány telefont nyer? Nevetségesek itt ezek a nyálfröcsögtetők....
Sztem, ha valakinek nagyon megy egy játék, akkor azt nem fogja abbahagyni, azért, hogy olyanok nyerjenek akik lehet, hogy akkor sem nyernének soha ezzel, ha pl. Tomka többet egy percet sem játszana.
Őszintén valaki félre állna, mondván, hogy nyerjen más. Később nem fogja senki azt mondani, hogy igen a múltkor félreállt, most akkor én állok félre.
Ez működik egy kisebb szorosabb társaságban, baráti kapcsolatban, de egy ilyen nagy közösségben nem biztos.
Ez a telefon már sztem egy komolyabb érték, én is örülnék neki, ha többet is nyernék. Én nem itélem el azokat akik sokat nyernek.
Én mindig is azt mondtam, hogy osszuk be, sokkal előbb célt érnénk, mintha azokat próbáljuk meg megkérni, hogy többet ne játszanak akik már többet nyertek.
lehet hogy meló, de 10 telónak az ára se semmi, úgyhogy had ne sajnáljam őket