Az RTL Klub mai hírlevele Mozgalmas napra hív minket. A gond csak az hogy Szeptember 18.-án "lesz". Vagy talán jövőre?
nekem már a demo sem ment. hagytam fenébe...
Nem tudom, játszotok-e a Nokia 20lives játékon, de meg kell állapítanom, hogy a magyar fordítás nem csak pocsékra sikerült, de a játék is hibás...

90 pályázatból semmi az ökopannonnál.
Ez nem lehet igaz. Ennyien játszottak?
Hát ilyen az, amikor valaki nem a webnyereménnyel kezdi a napot
Végigszenvedtem ezt a hülye Kika-játékot, nem kis időmbe telt, mire mindent összeszedtem, és akkor szembesülök, hogy felfüggesztették
Komolyan, alig hiszem el! Basszus, megtehetik ezt 100 akárhány emberrel, csak úgy a játék közepén?? Tény, hogy elég komoly hiányosságaik vannak ezen a területen, de ez már a pofátlanság határát súrolja.
Nekem is elegem lett belőlük

ez durva.....
de én azt is megkérdezném:az intenetes játékokon(pl a danubius.hu )valaki nézi is a beérkező emileket?
nekem februári,márc.-i és májusi emilekre irta MOST!!!! hogy olvasatlan
ez kissé durva...........
novake
Boltja válogatja.
A hozzánk közeli bolt tavaly még cba volt, most reál, ugyanazok dolgoznak ott, mint akkor;
és most is, akkor is normális hely volt.
Most szűntetik be, mire némi segítséggel ugyna, de megtalálttam mindegyik oldalon a cuccost

Tényleg ilyen gáz a Reál? A tőlünk kb. 50 m-re lévő éjjel-nappali kisbolt most alakul át nonameből Reállá. Eddig örültem ennek...
igen, gondolom, hogy egy jópáran most kissé idegesek! egy ilyen darab megtalálása nem 10 perc volt (legalábbis nekem, persze lehet valaki szerencsés, hogy egyből odakattint

) és őket most senki nem kárpótolja. legalább valami kisebb ajándékot (hűtőmágnes stb) küldhetne a Kika a lelkes játékosoknak, akikkel ezzel kiszúrt

Vagy nem fognak.

Azt hallani, hogy nem jött be nekik.
De tény, hogy ez szemétség. Elkezdeni egy játékot és a kellős közepén (mikor egy csomó ideje ráment az embernek) csak úgy abbahagyják.
én elkezdtem ezt a Kika játékot, de kb hamar fel is adtam, mivel "enyhén" nehéznek találtam a darab megtalálását! kiváncsi vagyok mi jön

Milyen jó hogy nem kezdtem bele! Elmebeteg volt aki ezt kitalálta. Már az előző játék is hülyeség volt, remélem valami normálisabb játékkal fognak jelentkezni.
Tisztelt Játékosok!
A Számolja KI(KA)! játékot technikai okok miatt beszüntettük. Az esetlegesen emiatt okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük.
Hamarosan új játékkal jeletntkezünk!
Nocsak!
Tegnap feladtam két csomagot ajánlottan, puffancsban. Merészeltem megkérni a postásnőt, hogy az egyiket ragasztás után tűzze is le a végén, erre úgy kiakadt mintha a széket akartam volna alóla kihúzni.. közölte, hogy erre nincs szükség, mert ők nem bontják ki.

Még jó, hogy nem! Megáll az ész, 800,-Ft-ot fizettem és majdnem belehalt, hogy az egyiket letűzettem vele. Persze kénytelen volt, mert addig nem mozdultam az ablakától, ahhoz még 1x meg kellett volna születnie ...

Sóstón (Balatonszabadi) is ilyen a Reál; nagyon drága, nincs is prospektus, a nyereményjátékokról egyáltalán nem hallottak.
Kálban A Rózsa Abc-ben a sarkon lévő boltban amit Reál boltnak hirdetnek a reálos termékeket nem olyan áron árulják mint amennyiért az újságban hírdetik. Ezért többé nem fogok reálos boltba menni vásárolni sem én sem az összes ismerősöm aki nevében ezt a levelet írom.
Ezeket a tapasztalatokat írjátok meg a Reálnak, hátha.....
anikó0205!
Te melyik Reálban voltál?
Én pl. Siófokon tudtam volna venni fogkrémet, de nem volt az üzletben "Nyereményjáték" bélyegző (pedig ott volt a prospektus az üzletben, az első oldalon a nyereményjátékkal), ezért lesztorníroztattam az egészet és nem vettem meg!!
Két Real boltban is néztem nincs Colgate duopack. Soha nincs semmi akciós termék. Jégkrém sem volt ezelőtt, és amikor a sör volt akciós 3 db-ot kellett volna venni, és az egész boltban 2 db ilyen sör volt. Nagyon mérges voltam. Hogyan nyerek igy 1 milliót?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások