Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 208 / 487 oldal |
és hogy ne legyek annyira off - adidas nyereménytárgyakat, lépésszámlálót, volt cd-ket, strandlabdákat, nyakbaakikat, bögréket, kávéfőzőt cserélnék FA vagy Jacobs játszósvonalkódokra.
ildicc, jól szóltál 

GrinderBalage, szvsz mindenkinek van, amitől nem válna meg, de bizony összejön sok olyan dolog is, amit szívesen elcsereberélne. Gondolj csak bele - van olyan játék, ahol többféle díj van. Te szeretnéd az egyiket, küldesz sok pályázatot, és nyersz, de véletlen sem azt, amit szerettél volna... Ezért jók azok a játékok, ahol kiválszthatod, mit szeretnél - pl, ha nyerek a multival kamerát, tutti nem cserélem el
Másrészt előfordul, hogy valamit szerettél volna, megnyersz, és utána nyersz máshol, jobbat. Így vagyok én a pepsi telefonnal. Kettőt nyertünk, az első megjött, befogta a fiam. Másnap nyertünk a Vodától G3-as telót, persze, akkor már az kellett neki, így én használom a pepsist, és mire megjött a második, az "enyém", addigra az feleslegessé vált...
És ez csak egy példa. Nagyon sok oka van, hogy csereberélünk, és ez mindenkinek jó, mert minden tárgy megtalálja végül azt a gazdáját, aki vágyott rá... .)
Másrészt előfordul, hogy valamit szerettél volna, megnyersz, és utána nyersz máshol, jobbat. Így vagyok én a pepsi telefonnal. Kettőt nyertünk, az első megjött, befogta a fiam. Másnap nyertünk a Vodától G3-as telót, persze, akkor már az kellett neki, így én használom a pepsist, és mire megjött a második, az "enyém", addigra az feleslegessé vált...
És ez csak egy példa. Nagyon sok oka van, hogy csereberélünk, és ez mindenkinek jó, mert minden tárgy megtalálja végül azt a gazdáját, aki vágyott rá... .)
bnikee
válaszolsz????
válaszolsz????
sziasztok!
engem elkeserít... hogy annyi ember ennyi nyereménnyel..és mindenki szabadulna meg a cuccaitól...Ti miért neveztek a játékokra? olyan jó nyereményeitek vannak. Nekem is van egy halom ..de én semmi pénzért nem adnám el egyiket se... azokat én nyertem és valahogy nem lenne szívem megválni tőlük. nah de hát mások vagyunk....
engem elkeserít... hogy annyi ember ennyi nyereménnyel..és mindenki szabadulna meg a cuccaitól...Ti miért neveztek a játékokra? olyan jó nyereményeitek vannak. Nekem is van egy halom ..de én semmi pénzért nem adnám el egyiket se... azokat én nyertem és valahogy nem lenne szívem megválni tőlük. nah de hát mások vagyunk....
augusztus 12-re szóló szigetjegyemet adidas cuccokra cserélném
evrika nagyon várom válaszod, a tudod mivel...
Jó éjt!
Jó éjt!

Elnézést kérek, de félreértettem az egy IPOD volt
!
!35ezerért én is vennék origi pepsis SE mobilt...

rosszul írtam van piros is, kék is 

Pall mallos gyékény piros és kék színben cserére vár, táskává alakítható, fülei vannak
kép holnap lesz!
ajánlatokat várok
kép holnap lesz!
ajánlatokat várok
PallMallos rádiót dugohúzóra cserélnék
valaki mint Kovács Erika, vagy valaki egy fórumos földi halandó.... 

valaki
playboy, valami 35-e. kért érte a minap..
Mi az ára egy ilyen Sonyericsson W550i-nek?50 körül?
Sziasztok!
A PEPSI nyereményjátékán nyert Sony Ericsson W550-es telefonomat eladom.
E-mailben várom az érdeklődöket.
poro@citromail.hu
A PEPSI nyereményjátékán nyert Sony Ericsson W550-es telefonomat eladom.
E-mailben várom az érdeklődöket.
poro@citromail.hu
Egy ott alvós, és egy nem ott alvós szigetjegy eladó.
A rádiós toll nektek szól?
Vagy leárnyékolt részen mozgok. Nekem csak nagy búgásos sistere.
Vagy leárnyékolt részen mozgok. Nekem csak nagy búgásos sistere.Fáreó persze!!!
De vannak mások is akik nem értették miért nem írok egész nap.
Mert meló van ezerrel.
Keresek felfújható strandpárnát, van vkinek olyan talonban?
De vannak mások is akik nem értették miért nem írok egész nap.
Mert meló van ezerrel.
Keresek felfújható strandpárnát, van vkinek olyan talonban?