dörmimaci,
én nem pesti vagyok.

Az ajándékok sorrendje mindenhol ugyanaz, csak nem egyszerre fogynak el. Mi a Donaldklubos oldalon néztük meg, hogy következnek egymás után: Shrek-Szamár, Mézi-Herceg, Kandúr-Fiona, Bébisárkány-Bébishrek.

www.digifotolab.hu ingyen csinálják a legkisebb könyvet !
Edike1 Hozzászólás - 2007. június 22. :: 22:28
junius 25-ig a POP ponttal rendelkezők 3 pont-ért tölthetnek le egy zenét a zeneáruházból, annyit töltesz le amennyit csak akarsz de sajnos csak egyenként lehet megvásárolni, így elég macerás. Ha egész hétvégén a gép előtt ülök azért jó kis albumot tudok összehozni.
Ma a fehérvári nagy tesco-ban: volt Pall Mall-os hostess, 1 doboz cigi mellé lehett kapni vagy strandpapucsot (színes csikosat 39-es méret, de afölött is jó) vagy öngyújtót (de az estére már elfogyott), 2 doboz cigi mellé: vagy óra (nekem gagyinak tűnt) vagy táska.
Volt Cerbonás hostess is: sajnos nem emléxem, hogy hány zacskó tészta mellé mit adtak, de volt edényfogó kesztyű, konyhai időzítős óra, sajtreszelő, bevásárlós szatyor, hűtőmágneses óra... asszem ennyi.
Mindegyik lesz holnap is!
pappocs
3 db jégkrémekhez ...
A MC Donaldban a Happy Meal-hoz Shrek-es ajándékok vannak, lesznek . A sütifigurával kezdődik.
a mai miskolci Észak-Magyarország újságban van egy kupon, ha az általános iskolás lurkónak jeles a bizije, első és másodikosoknál megfelelt, jól megfelelt, akkor az állatkerbe belépőt kapnak. Be kell küldeni a szelvényt, stb. stb. Van egy ilyen szelvényem, aki kéri, írjon, találkozunk, odaadom. Vagy ismerősöktől tudtok még beszerezni mai északot.
Tegnap láttam a Corában (Debrecen), hogy a cartedor jégkrémekhez 1 ft-ért lehet venni olyan kis algidás hűtőtáskát..biztos ilyet lehetett nyerni..
bednarik szerencséd van
4 szín: sárga, pink, fekete, zöld, 995 Ft lesz az ára. Nem sok eg yfürdőruháért, ha használható is.
De nyilván az előfizetőkkel van a legjobban kiszúrva, mert ha akarják a fürdőruhát akkor mégegyszer, a magasabb árú magazint is meg kell venni. DE hátha most máshogy lesz. Holnap vagy holnapután hoznia kell a postásnak.
Cosmohoz fürdőruha lesz csomagolva kb. 5 szín van felsorolva, gondolom fürdőruha nélkül is lehet majd kapni, de a legrosszabb, hogy sztem az előfizetők is anélkül kapják majd

Sziasztok!
Ma a Cora-ban láttam. 2 Palmolive tusfürdőhöz ajándék fotóalbum van csomagolva.
Gondolom ilyet lehet nyerni a kód beküldéssel is.
HA most Rexona terméket vesztek az Auchanban, akkor garantált ajándékként mini dezodort adnak, és lehet választani lufa szivacs, aromagyertxa és bizsu között. Hosztess napok: júni 15-16-17 és 22-23-24 Minden nap 10-20 óráig.
http://zoldut.itthon.hu/
A 10 hazai nemzeti park 2007. június 18-24. között minden nap ingyenes, garantált programokkal várja a természeti értékek iránt érdeklődőket.
A gyermekszigeten ingyen osztogatnak Éva magazint.
Bár ezt a negatívba is írhatnám fél 11 kor már nem lehetett beváltani törölközöre a piros pöttyös csomagolást!
A sportszigeten pedig otp-s labdát,ingyenes a vércukor,vérnyomár és koleszterintszint mérés valamint masszázs is van és rengeteg ingyenes játéklehetőség!
4.3.2.1. fogyókúrás italhoz beváltható 2*200 Ft-os kupont bélyegért elküldöm. Rossmannban 2007.07.31-ig érvényes.
hát nekem egyik plakátnál sem jött le zene!!
2 db Omniához CBA-ban frappés pohár van csomagolva
Nekem nagyon tetszik

Városnézessel egybe kötött, ingyen csengöhangok,kékfog.-gal
http://href.hu/x/2vtx
Június 12-14-én 15 és 20 óra között a Max Factor standon (az aluljáró szinten, a dm-mel szemben) elkészíttetheted ingyen sminkedet a Max Factor sminkesével, és sminktanácsadást is kérhetsz.
Emellett egy akcióval is készültünk: ha a WesEnd dm, Marionnaud vagy Rossmann üzletekben ezen időszak alatt bármilyen két Max Factor terméket vásárolsz, és a vásárlásról szóló blokkot bemutatod a Max Factor standján, ingyen női táskát kapsz ajándékba!
Tehát megéri ellátogatni június 12, 13, 14-én a WestEnd-be, és megkeresni a Max Factor standját. Várunk sok szeretettel!
Pécsi Tescoban ma Globus hostessek vannak.
1 Globus light majonéz vásárlása esetén receptkártya csomagot adnak,
1 Globus light majonéz + 1 bármely Globus majonéz, ketchup, mustár vagy salátaötetért receptkártyacsomag + salátaszedő kanál a garantált ajándék.
A hölgy azt mondta, hogy országos promo. Info: www.globusmajonez.hu
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások