Aktatáska méretű irattáska. Vállpént nélkül.
Bevásárolni nem jó, de belefér akár 10 spirál füzet is (csak a füle bírja ki), vagy 2 flotír fűrdőlepedő, az az igazán nagy.
Paint
szerintem nagyon csúnya a táska és tök lapos, szóval szinte semmi nem fér el benne,max 2-3 spirálfüzet. Narancssárga elmegy, de a kék, hú az szörnyű.
Én nem tudom, de van vállra akasztó része is?mert én azt nem láttam...
Dunaújvárosi Tescoban is ma

Pall Mall és Cerbona!!!
Szegedi Tesco:
Pall Mall hosstes:
1 doboz cigiért: 1 strandpapucs vagy 1 dobozban 2 db öngyújtó
2 doboz cigiért: táska (zöld, narancssárga, skék) vagy ébresztő óra
Cerbona hosstes:
Az új fajta 4 tojásos búzarostos tésztát kell venni:
2 csomagért
- edényfogó kesztyű,
3 csomagért
- szövött len bevásárló táska v.
- digitális konyhai óra
4 csomagért
- hűtőmágneses óra v.
- dobozos sajtreszelő
A 3 knorr rafinériával postai beküldős gyorsasági játék van,
heti 250 db knorr díszdobozért.
Nők Lapja Nyári Fesztivál
2007.06.30. - 2007.07.01.
Millenáris Park
http://www.budapestinfo.hu/hu/esemenynaptar/nok_l
apja_nyari_fesztival
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=54&cid=26743
Megint lesz a Tescoba ajándék díszdoboz,ha valaki knor terméket vásárol.
http://www.velux.hu/A-tetoterrol/mm1.htm
Az első négyszáz jelentkezőnek Tetőterek c. könyv

hát nem ingyenes...., de
érj be valamelyik Rossmann üzletbe, nyisd ki a szemed, és a szád is tátva marad!
Június 21-e és július 1-e között a Maybelline ajaktermékeit, augusztus 2-a és 12-e között pedig a Maybelline szempillaspirálokat vásárolhatod meg 40% kedvezménnyel!
Énem találom, hogy hol lehet 1 ft-ért efott jegyekhez jutni, vagy már nem aktuális?
mel6,
köszi, nálunk is van kandúrostól.

Groby-ban:
2 doboz Barilla Farfalle mellé ajándék színes ceruza fém tartóban
3 doboz Barilla spagetti mellé ajándék bögre
Tesco promók:
1,pall mall (pall mall oldalára már beírtam)
2,valamilyen cicakaja-fémdobozt adnak
3, cerbona tészta 199 Ft/db
2 zacsi után: edényfogó kesztyű
3 zacsi után:szövöttlen táska vagy digitális konyhai főzőóra
4 zacsi után: sajtreszelő tapadás gátlóval vagy hűtőmágnes óra
Cirbolya
már lehet kapni Fiónát is
dörmimaci,
én nem pesti vagyok.

Az ajándékok sorrendje mindenhol ugyanaz, csak nem egyszerre fogynak el. Mi a Donaldklubos oldalon néztük meg, hogy következnek egymás után: Shrek-Szamár, Mézi-Herceg, Kandúr-Fiona, Bébisárkány-Bébishrek.

www.digifotolab.hu ingyen csinálják a legkisebb könyvet !
Edike1 Hozzászólás - 2007. június 22. :: 22:28
junius 25-ig a POP ponttal rendelkezők 3 pont-ért tölthetnek le egy zenét a zeneáruházból, annyit töltesz le amennyit csak akarsz de sajnos csak egyenként lehet megvásárolni, így elég macerás. Ha egész hétvégén a gép előtt ülök azért jó kis albumot tudok összehozni.
Ma a fehérvári nagy tesco-ban: volt Pall Mall-os hostess, 1 doboz cigi mellé lehett kapni vagy strandpapucsot (színes csikosat 39-es méret, de afölött is jó) vagy öngyújtót (de az estére már elfogyott), 2 doboz cigi mellé: vagy óra (nekem gagyinak tűnt) vagy táska.
Volt Cerbonás hostess is: sajnos nem emléxem, hogy hány zacskó tészta mellé mit adtak, de volt edényfogó kesztyű, konyhai időzítős óra, sajtreszelő, bevásárlós szatyor, hűtőmágneses óra... asszem ennyi.
Mindegyik lesz holnap is!
pappocs
3 db jégkrémekhez ...
A MC Donaldban a Happy Meal-hoz Shrek-es ajándékok vannak, lesznek . A sütifigurával kezdődik.
a mai miskolci Észak-Magyarország újságban van egy kupon, ha az általános iskolás lurkónak jeles a bizije, első és másodikosoknál megfelelt, jól megfelelt, akkor az állatkerbe belépőt kapnak. Be kell küldeni a szelvényt, stb. stb. Van egy ilyen szelvényem, aki kéri, írjon, találkozunk, odaadom. Vagy ismerősöktől tudtok még beszerezni mai északot.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások