Vehetnék Getpass Speed Code-t, de nem merek. Korábban sima Getpass-t vettem a Find-jeux-on és az jó a Prizee-on. Szerintetek jó ilyen "hosszan" is? Köszi előre is a választ.
jelentem mától én vagyok a BLOODY-CLAN vezére kaptam egy üzit, hogy nem tudom miért de az előző vezér megszűnt és én vagyok a fönök hogy ettől nekem mi lesz jobb nem tudom, de nagy megtiszteltetésnek érzem
Én a 12-ikkel kínlódok kb. egy hete. Ott nagyon gyorsan kell ugrálni mert minden potyog.
Mára rám került a sor és elvileg Beach game setet nyertem. Meglátjuk, hogy ezt postázzák-e, egyelőre még nem írták vissza a bubzokat mint az úszóguminál.
Én családtagokat regeltem.
Remélem így oké lesz. Meg nem is mindig az én gépemről fogom játszani mindet. 10-én suli is kezd, akkor meg majd ott játszok.
Remélem összejön.
Mégegyszer köszi az infót
Nem tudom, nekem is volt 2 regem már jó ideje, aztán mióta rákérdeztek a mailcímekre, pár nap után a másodikat megszüntették...
Egyébként én is nagyon szeretem, jó kódszerző hely.
Tegnap regeltem a Yacado-ra. Nagyon tetszik, azóta a regeim számát növeltem 3-mal.
Ha érdekel valakit szóljon, segítek vele kapcsolatban, de szerintem ez is elég ismert.
Meg persze regelni is lehet alám
Én PrizeePass-ért játszom, de erre nagyon bejön a PackBarre-is, amit lejjebb lehet olvasni a Tibiii-nél