Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 208 / 249 oldal |
Hát bebarangoltam 5 órától itt mindent.... megint én vagyok a béna!!! SOS!
evika de igen a te jóvoltódból is
" alt="
"> sokan átküldték
" alt="
"> Pusza érte!!!
" alt="
"> sokan átküldték
" alt="
"> Pusza érte!!!nobika!
Most néztem a fórumot, és te nem találtad a maiakat? Pedig elküldtem direktbe neked is (mint smile-nak). Nem kaptad meg a levelem? Smile magkapta...
A maiak is megvannak, ha valakit érdekel, jelentkezzen! :-)
Most néztem a fórumot, és te nem találtad a maiakat? Pedig elküldtem direktbe neked is (mint smile-nak). Nem kaptad meg a levelem? Smile magkapta...
A maiak is megvannak, ha valakit érdekel, jelentkezzen! :-)
winive-n már nyertem egy könyvet egy év alatt sok reggel
vaterán még semmit
" alt="
">
vaterán még semmit
" alt="
">Na azt nem ismerem... ott se nyertem még soha...
én is tök szeretem az itteni légkört,mindenki olyan kedves
" alt="
">
más:vatera milyen játék? régebben regisztem,de van annak értelme?
" alt="
">
más:vatera milyen játék? régebben regisztem,de van annak értelme?
Én nem is tudom mióta... de semmi ... nekem az ilyen játékokban nincs szerencsém sose... ki tudja miért... ha nem megyek biztos játékra, akkor soha nem nyernék, ja és olyanra, amiben ti segítetek
" alt="
">
" alt="
">na, akkor jó
" alt="
">
//Winiven én azért reménykedem, hátha//
" alt="
">
//Winiven én azért reménykedem, hátha//
Nagyon gyorsan!!!
" alt="
"> A winiven soha nem jön össze nekem semmi... nem igazán szeretem azt az oldalt...
" alt="
"> A winiven soha nem jön össze nekem semmi... nem igazán szeretem azt az oldalt...köszi
" alt="
">Na,akkor örülök
" alt="
">
tudom, h nem ide tartozik, de asszem a winiven is lehet mostanában frizbit nyerni,ha fent vagy
" alt="
">
és milyen gyorsan kaptad meg?
" alt="
">Na,akkor örülök
" alt="
">
tudom, h nem ide tartozik, de asszem a winiven is lehet mostanában frizbit nyerni,ha fent vagy
" alt="
">
és milyen gyorsan kaptad meg?
Anaksunamun igen!
" alt="
"> Ha ti nem lennétek...akkor szerintem nem igazán! Nektek köszönhetem. A gyerekek örülnek is neki!
" alt="
"> Ha ti nem lennétek...akkor szerintem nem igazán! Nektek köszönhetem. A gyerekek örülnek is neki!én is úgy tudom, h senki sem.
te nyertél már frizbit?
te nyertél már frizbit?
Azt nem értem, hogy kik nyernek hűtőtáskát??? Mert tőlünk még nem tudok senkiről vagy van?
jó lenne,ha mi nyernénk végre
" alt="
">
" alt="
">Köszönöma segítséget!
" alt="
">
" alt="
">zoilda
irtam.
irtam.
Kérhetek segítséget a maiakhoz! Ma valahogy nem megy!
" alt="
">
" alt="
">atina
irtam.
irtam.
kérhetnék egy kis segítséget?
tényleg le a kalappal előttetek
" alt="
"> Nagyon köszönöm!!!! Ennyi segítséget még a családomtól sem kapok!!! Remélem viszonozni tudom!!!! Pedig ott voltam a közelébe mindnek...
" alt="
"> Nagyon köszönöm!!!! Ennyi segítséget még a családomtól sem kapok!!! Remélem viszonozni tudom!!!! Pedig ott voltam a közelébe mindnek...