Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 208 / 226 oldal |
http://www.samsung.com/hu/actions/action_0508_15.htm
Aki az Örs vezér téri Árkádban lévő DM-be készül beváltani a DM kuponját, ne tegye, mert szeptember 1-ig átalakítás miatt zárva. Én is lepattantam az ajtóról.
Gabi (!)
Gabi (!)augusztus22-28. a PENNY MARKET-ben
Cerbona müzli+ajándék Cerbona müzliszelet 259.- Ft
(mézes, csokis, almás )
Carte D,or jégkrém 4 ízben 750 ml 529.- Ft
Cerbona müzli+ajándék Cerbona müzliszelet 259.- Ft
(mézes, csokis, almás )
Carte D,or jégkrém 4 ízben 750 ml 529.- Ft
ja régen én is igy csináltam
köszi
köszi
Dehogy!
Egy csomó helyen találhatsz free-cardokat (pl. Belvárosi mozi, Plaza, Sooter's, vendéglátóhelyek, stb...). Marokszám szoktam vinni, hogy tudjak játszani.
Egy csomó helyen találhatsz free-cardokat (pl. Belvárosi mozi, Plaza, Sooter's, vendéglátóhelyek, stb...). Marokszám szoktam vinni, hogy tudjak játszani.
ja és boldog névnapot minden Istvánnak NEKEM is
meg Hubának,Vajknak....
meg Hubának,Vajknak....
jo de a levlap pénzbe kerül..
no most jöttem a grillfesztről
jol laktam és vendégül láttam rég nem látott cimbimet jol eldumcsiztunk.
no most jöttem a grillfesztről
jol laktam és vendégül láttam rég nem látott cimbimet jol eldumcsiztunk.

A levlapra hosszában ragaszd!
Ha személyesen viszed, akkor is levlapra kell ragasztani, mert különben szétszakad, amikor megkavarják a kupacot.
Ráadásul ez a szelvény mind az öt sorsoláson részt vesz!
Eddig is lehetett személyesen vinni:
Akár a kapun lévő postaládába, akár az ügyfeleseknek.
Én mindig személyesen viszem, így nem kerül pénzbe.
Ha személyesen viszed, akkor is levlapra kell ragasztani, mert különben szétszakad, amikor megkavarják a kupacot.
Ráadásul ez a szelvény mind az öt sorsoláson részt vesz!
Eddig is lehetett személyesen vinni:
Akár a kapun lévő postaládába, akár az ügyfeleseknek.
Én mindig személyesen viszem, így nem kerül pénzbe.
jo nde igy is elég nagy de belehet vinni személyesen is akkor nem kell ráragasztani.
hu de komplikált vagyok..
hu de komplikált vagyok..

Akkor passz!
A plus hirdetés megvan, de ebbe a másik oldalon cikkek vannak.
istvan
Én megoldottam!
A fele tartalmaz csak fontos infot: a többit: egy picit az elejéről, jó sokat pedig a végérők egyszerűen levágtam.
Én megoldottam!
A fele tartalmaz csak fontos infot: a többit: egy picit az elejéről, jó sokat pedig a végérők egyszerűen levágtam.

azt hiszem a coraban 10000 után egy 1000res akcio csak Szegeden van..
na megyek grillt enni
ja a mai heyi ujságban megjelent az uj őszi akcio melynek nyereményszelvényét levlapra kéne ragasztani...
csak kb 2X akkora
na megyek grillt enni
ja a mai heyi ujságban megjelent az uj őszi akcio melynek nyereményszelvényét levlapra kéne ragasztani...
csak kb 2X akkora

A másik oldalán Plus hirdetés van.
Akkor valaki szépen kivette...
Egy darab lapról van szó, tehát biztos ez történhetett.
Egy darab lapról van szó, tehát biztos ez történhetett.
A tegnapi blikkben nincs is dm hirdetés, legalábbis az enyémben
sada: mettől meddig van ez az akció? Tegnap hagytunk ott a Coraban egy huszast, tegnap is volt már ez az akció? Mert nem tudtunk róla, csak olyan akció volt, hogy 200 pont ellenében 1 termék árából leírnak 10%-ot.
Ha a Coraban a Bizalomkártyáddal 10.000 Ft felett vásárolsz, egy alkalommal (de csak egyszer) 1000Ft-os vásárlási utalványt kapsz az iskolakezdési pultnál.
ti1229
A te kezedben az újság és mi mondjuk meg, hol van?
" alt="
">
Minden újságban egy féloldalas dm akciós áruk hirdetésben van benne.
A te kezedben az újság és mi mondjuk meg, hol van?
" alt="
">
Minden újságban egy féloldalas dm akciós áruk hirdetésben van benne.
Hova írjam?
Tudjátok, hogy a fel nem használt 2004. dec.31. elötti Cora pontokat 2005. okt. 1-én törlik a Bizalomkártyáról?
Még van 40 napunk, hogy levásároljuk.
A Cora oldalán meg lehet nézni azt is, hány pontod van, meg azt is, hogy mire költheted.
Ha vkinek nem csak bizalomkártyája, hanem Cora vásárlókártyája is van, pontjait akát tízszeres értékű vásárlási uatlványra is beválthatja!
Tudjátok, hogy a fel nem használt 2004. dec.31. elötti Cora pontokat 2005. okt. 1-én törlik a Bizalomkártyáról?
Még van 40 napunk, hogy levásároljuk.
A Cora oldalán meg lehet nézni azt is, hány pontod van, meg azt is, hogy mire költheted.
Ha vkinek nem csak bizalomkártyája, hanem Cora vásárlókártyája is van, pontjait akát tízszeres értékű vásárlási uatlványra is beválthatja!