Péntek, egyetértek.
Legalább lenne valami nyerőidőpontos vagy sorsolásos játék is hozzá, mint pl. a Kométánál.
Mondjuk, egyik ajándékra sincs szükségem, van, ami már van, ami meg nincs, az eddig se hiányzott, tekintve, hogy nem vagyok egy konyhatündér. 🙈 De hogy válasszak valamit, a botmixert és a kézimixert néztem ki, viszont 10-15ezerért már lehet venni jobbfajta kézimixert és botmixert is... Olyan sok pont kell hozzájuk, hogy meggondolandó a számomra.
Pedig örültem, hogy meg van szigorítva a játék, mások is átvehetnék ezt a szabályt. 😁 Szóval, jó játék, csak kell hozzá egy nagy család és/vagy egy nagy fagyasztó. 😅
sada!
Én csak azt mondom, érdemes számolni, példát írtam.
De egy tortaformához /2. ajándék, 210 pont/ cirka másfél hónap alatt a 25-28 pontos termékből is annyit kell venni, hogy egyáltalán nem éri meg.
Egyébként a virsli 23, a joghurt 1 pont.
De mindenkinek szabad választása, hajrá!
Igazából még nem számoltam utána... Gondolom ahol nagy a család azok előnyben vannak. Ha mirelit cuccok is játszanak akkor a tejtermékektől, a szendvicsrevalóig és az ebédrevalóig széles a skála.
Nem virsliből és joghurtból áll a világ. Vannak 25-28 pontos termékek is.
Gondolom, ezeket szeretnék eladni.
De az ajándékok menet közben is változhatnak.
fozo.gabi!
Kisebb fogyasztó?
Én példának direkt egy olcsó ajándékot választottam, de a többi még durvább pontokért van.
50 nap alatt kellene teljesíteni, éjjel-nappal Nádudvarit enni, tele rakni a fagyasztót, akkor be tudsz váltani valamit. Számolj egy kicsit, aki ezekre gyűjt, az nagyon meg is érdemli!
/ugye a blokkgyűjtögetők helyzete nagyon meg van nehezítve, de nekik még mindig könnyebb, mint a vásárlónak./
Miért kéne így viszonytítani? Ez ajándék... Minél többet, nagyobb értékben fogyaszt az ember annál értékesebb ajándékot választhat ingyen. Aki kisebb fogyasztó az válogasson a kisebb (olcsóbb) ajándékokból.
A Hajdú után itt az újabb tinóság: Nádudvari.
Hiába tart decemberig, a július 31-ig gyűjtött pontokat be kell váltani.
Vagyis mondjuk egy tortaformáért egyél meg 8 kiló virslit, vagy minden áldott nap 5 joghurtot, stb.
Tessék számolni egy kicsit, nem megéri?!
Én az olyan kutyaütőkkel ,mint a Hajdú meg a Vitaking nem is foglalkozom. Új sztár nálam a Titkos Tutti Juice Még nem találtam de biztosan sikerül majd
A Nádudvari mai nappal elindult, de most ez komoly?
A Résztvevő egy naptári nap vonatkozásában legfeljebb 3 vásárlásról tölthet fel Blokkot,
azonban ezen Blokkok nem származhatnak egy boltból történő vásárlásokból (az
egyértelműség érdekében: egy Résztvevő egy nap korlátlan számú Blokkot feltölthet, azonban
a Blokkok egy napon legfeljebb 3 vásárlásból származhatnak, minden vásárlásnak különböző
boltból kell származnia).
Értem a célt, így tutira nem fognak úgy járni mint a Nagyi titka játéknál, hogy idő előtt be kell fejezni a játékot, mert nem lesz mire beváltani a pontot, de így kb.soha napján fog összegyűlni a pont is a választott termékre.
Szerencsejáték által kiadott plasztik Játékoskártyát csak a szelvények/kaparósok lehúzása előtt lehet odaadni. Utána már nem tudják blokkolni. Figyeljetek oda! Buktam 1 nyerési esélyt
Még jó, hogy segített!

" alt="

">
Vettem a Tescoban 3féle Hajdú grillsajtot, mert rudacskák nem voltak. A pénztáros, aki nagyon kedvesen segített az önkiszolgáló pénztárnál ( pedig nem kértem) az egyiket 2x húzta le, a harmadikat meg nem húzta le, így csak 2féléről van blokkom.
Paintuci! Túlóráztam sajnos. Talán ma a Hallernél 😊
edus:ez jó hír
KicsGila: sikerrel jártál vhol?
Jó éjt!
KicsiGila, Paintuci!
Budapest Haller utca Coop+ blokk kiírós, Pringless tegnap még volt nyolcszázvalamennyi az ára, 8-ig nyitva.
(nem tudom h. érthetően írtam e le?

" alt="

"> )
Aztán írt a srevo 1 blokkot azért fogad el többször mert lehet egy percen belüli a vásárlás. Jelenleg kétszer, kérdeztem miért nem 8szor hiszen ha gyors a pénztáros megoldja, erre nem jött válasz.
Minden blokkot ellenőriznek elvekben két ugyanazzal a blokkal nem lehet nyerni, még a bónusz játéknál sem számít ugyanolyan időpontossal igen csak ugye vminek rajta más adatúnak kell lenni.
A jövőben fontolgatják kérnek trsz-t vagy nav kódot.
Srevo/Cba-nal figyeljetek, mert a játékfelhívás azt írja vásárolj bármit a cbaban, de a szabályzatot ha megnyitod akkor már ott cba piros termék szerepel 1db/blokk. Jól látom?
Rendben, lehet jobb is lesz. Hálás vagyok Mindenkinek
Bár amennyire hajszolom ezt a rollert, már nem hiszem, hogy sikerülni fog

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások