Viki!
mi volt az uránvárosi pécsi tescoban? mi is szoktunk oda menni.
Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 209 / 255 oldal |
sziasztok, lenne két haribo macis kulcstartóm hűtőmágnesért cserére, emellett még Bombi, Vodafone, Knorr mágnesek is!
Oké, megtaláltam Pécsett van ez a Tesco. A férjem mindig azt mondja ha meglátja hogy "Na itt járt a hűtőmágnes kommandó."
cica: Melyik városban van az Uránvárosi Tesco? Bár mindegyik Tescoban látni ilyet sajnos. Én is le vagyok döbbenve. És bizony nagyon sokat az eladók szednek le. Láttam olyat hogy szó szerint ollóval volt kivágta a fóliából a mágnes. Mindegyikből. Ez egy kis Coopban volt. Ezt nem a vásárló csinálja. 

Van cserére: Danone 7 előny,Danoninók,Lufthansa,Tchibo-Vietnám,és Dr. Beckmmann foci vb-s több féle.
Játszós kódok érdekelnek értük,írd meg mid van!
Játszós kódok érdekelnek értük,írd meg mid van!
Mai Dunántúli Napló, Postabontás című rovata :
"Határtalan pofátlanság"
Uránvárosi Tesco.A dinoszauruszos joghurthoz ajándék hűtőmágnes jár.Az üsszes dobozról(a leghátsó sorban is)leszedve mind,némelyiknek lejött a teteje is,kifolyva a joghurt....Ezt nem a vásárló csinálta!!
"Határtalan pofátlanság"
Uránvárosi Tesco.A dinoszauruszos joghurthoz ajándék hűtőmágnes jár.Az üsszes dobozról(a leghátsó sorban is)leszedve mind,némelyiknek lejött a teteje is,kifolyva a joghurt....Ezt nem a vásárló csinálta!!
Hm???? Nem is rossz....
Ha spaklit vesz spaklis Mekkelek kap mellé, ha festéket akkor festékes Mekkeleket, ha létrát
akkor létrásat.
Továbbítom.... tényleg nem rossz ötlet unalmas ha csak 1 fajta mágnes fut fél évig.
Ha spaklit vesz spaklis Mekkelek kap mellé, ha festéket akkor festékes Mekkeleket, ha létrát
akkor létrásat.
Továbbítom.... tényleg nem rossz ötlet unalmas ha csak 1 fajta mágnes fut fél évig.
Mekkelek a spaklival, a létrával és a többivel.
Aranyos. Nekem a reklám is tetszik.
Aranyos. Nekem a reklám is tetszik.Festőlétra, festőkorong, festőszakember, fal, spakli....
Mi lehet még egy festésnél??? 
Mi lehet még egy festésnél??? 
Beszéld rá, hogy legyen sorozat. 

Jövő tavasszal lesz a Trilakban új hmágnes festékkel kapcsolatosat kell kitalálni, a marketinges illetékes Mekkelekre gondolt, mivel volt ilyen reklám, én egy festőkorongra gondoltam... más ötlet? 

Tante Fanny-s jegyzettömbös hűtőmágnesem van.
Cserébe érdekelne mostani Danoninos hűtőmágnes vagy Knorr, Fa, milka vonalkódok.
Képet tudok küldeni.
Cserébe érdekelne mostani Danoninos hűtőmágnes vagy Knorr, Fa, milka vonalkódok.
Képet tudok küldeni.
És a fókahúst is tárolják másik rekeszben...
Megyek inkább aludni eszementkedés helyett, jó éjszakát mindenkinek!
Megyek inkább aludni eszementkedés helyett, jó éjszakát mindenkinek!

Cirbolya
igazad van, erre nem gondoltam. akkor akik eszkimót csereüdültetnek, feltétlenül szerezzenek be egyet ezekből, nehogy valaki félálomban óvatlanul torkoskodjon a hűtőből
igazad van, erre nem gondoltam. akkor akik eszkimót csereüdültetnek, feltétlenül szerezzenek be egyet ezekből, nehogy valaki félálomban óvatlanul torkoskodjon a hűtőből

Mér', a hűtő eszkimó gyerek csereüdültetése esetén kiváló vendégágy lehet...

ez a link is ahhoz tartozik:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=147215
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=147215
Nem tudom, hogy a hűtőmágnes rajongókat autómágnes érdekli-e, de itt egy topik, ahol Baby-on-board autómágneseket árulnak
Bár hűtőre is fel lehet tenni, csak ki ne jöjjön a gyámügy, hogy hol tartod a gyereket...
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=104054
Bár hűtőre is fel lehet tenni, csak ki ne jöjjön a gyámügy, hogy hol tartod a gyereket...
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=104054
Én az elefántost hagytam majdnem el a pénztárnál.
A Danoninos Rókával vigyázzatok, nagyon ravasz, és elszökik!
Ma tutti vettem - emlékszem rá, ez az egy példány volt az Auchanban, áttúrtam érte az egész hűtőpolcot. Hazajöttünk, a fiam leszedegette az összeset, és a róka eltűnt
Azóta sincs sehol
" alt="
">
Ma tutti vettem - emlékszem rá, ez az egy példány volt az Auchanban, áttúrtam érte az egész hűtőpolcot. Hazajöttünk, a fiam leszedegette az összeset, és a róka eltűnt
Azóta sincs sehol
" alt="
">viki
vizilóról küldök.Már csak az uhu hiányzik
vizilóról küldök.Már csak az uhu hiányzik