Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 209 / 232 oldal |
csak egyet küldtem meg foglalnám a 15-15-05-ig
nem nyertJajja, akkor mikor jöhetek?? Kicsit összekavarodtam
Akkor én 12:01-től jönnék, Silver szólj, ha kész vagy, jó? Köszi

no, lányok - akkor az én reflexeimet is kipróbálnám még 5 percre, 12.10-től...
Sajnálom, Ditke, hogy igazam volt, jobban örültem volna, ha én vagyok a béna, mert azon lehet segíteni...
Sajnálom, Ditke, hogy igazam volt, jobban örültem volna, ha én vagyok a béna, mert azon lehet segíteni...
12.00-ás időt kérném akkor senki ne küldjön 

Nem majd talán egy negyed óra múlva, ha szabad lesz a pálya
Most nem játszik senki innen??
Galeria Te játszol? most?
ez ma nagyon gyatra! 

6:0
6:0
AKKOR JÖVÖK! 5 percre
15.00-15.05ig kérnék időpontot köszönöm.
Kész vagyok, és 5-ből 1
Na de még nincs vége

Na de még nincs vége

Galeria befejezted?
Nem!!!!!!
Mi csak megegyezünk és nem ütjük le egymás idejét!
De persze te azt csinálsz amit akarsz!

Mi csak megegyezünk és nem ütjük le egymás idejét!
De persze te azt csinálsz amit akarsz!

mano2
Senki nem tartja kézben, nem is kell engedélyt kérni, ez csak egy összetartó csapat, segítjük egymást, hogy legalább egymásnak ne legyünk riválisai
Természetesen tisztában vagyunk vele hogy vannak "külsősök" is, de talán azzal hogy egymással megosztjuk a taktikát és a játékidőt mindenkinek több esélyt adunk a nyerésre
Senki nem tartja kézben, nem is kell engedélyt kérni, ez csak egy összetartó csapat, segítjük egymást, hogy legalább egymásnak ne legyünk riválisai
Természetesen tisztában vagyunk vele hogy vannak "külsősök" is, de talán azzal hogy egymással megosztjuk a taktikát és a játékidőt mindenkinek több esélyt adunk a nyerésre

Ezt a játékot itt a fórumon tartja valaki a kezében, és csak az játszhat aki engedélyt kap, vagy hogy van ez? A csokipapíron nincs ilyen info, sőt sms-ben is lehet beküldeni kódot, nem csak interneten. Arra is Ti adtok engedélyt?
Akkor egy pár percet kérnék szépen és szólok