Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 209 / 761 oldal |
14 borsodi kódot felajánlok, esetleg 1-2 sió vagy sport kódok elfogadok.
Dm kuponokat adnék válaszborítékért.
50 pontos kuponfüzet érv.:05.31.-ig (több is van belőle, Joker hiányzik)
50 pontos kuponfüzet érv.: 07.31.-ig
Neutrogena Márka-Joker -25%
Nivea For Men borotvagél -50%
Fitella műzli -50%
Dove hajpakolás -50%
Miss Sporty körömlakk -50%
Ted Lapidus női Eau de Toilette -50%
babylove fürdető -100ft
babylove babaápoló olaj -100ft
babylove melltartóbetét -100ft
Gabi textilöblítő -150ft
Energizer ceruzaelem -250ft
50 pontos kuponfüzet érv.:05.31.-ig (több is van belőle, Joker hiányzik)
50 pontos kuponfüzet érv.: 07.31.-ig
Neutrogena Márka-Joker -25%
Nivea For Men borotvagél -50%
Fitella műzli -50%
Dove hajpakolás -50%
Miss Sporty körömlakk -50%
Ted Lapidus női Eau de Toilette -50%
babylove fürdető -100ft
babylove babaápoló olaj -100ft
babylove melltartóbetét -100ft
Gabi textilöblítő -150ft
Energizer ceruzaelem -250ft
Van 2 jegyem a ma esti Rippel showra. Ffi néven, de sajnos az értesítő emailből nem derül ki, hogy személyi kell-e vagy csak név, email bemondás.. Igaz , azt sem írják, hogy igazolnom kell magam
beleba, köszönöm a jegyeket
" alt="
">
sada, a Szimfonikusok is kapós
" alt="
">
" alt="
">
sada, a Szimfonikusok is kapós
" alt="
">Rippel kapósabb, mint a szimfonikusok v. a színház.
" alt="
">
" alt="
">A jegyek elkeltek
" alt="
">
" alt="
">Van 2 jegyem a ma esti Rippel showra. Női néven, de sajnos az értesítő emailből nem derül ki, hogy személyi kell-e vagy csak név, email bemondás.. Igaz , azt sem írják, hogy igazolnom kell magam
" alt="
">
" alt="
">2 db 50 pontos D.M. kuponfüzet amiből csak a 25%-os Joker kedvezmények hiányoznak válaszborítékért vihető!
Kuponok elkeltek!
- 1 db dm kupon DOVE sampon vagy hajbalzsam vásárlásához
- 1 db dm kupon OPILCA szőrtelenítő gyantacsík vásárlásához
Mindkettő 50 %-os kedvezményre jogosít és 2012. június 30-ig váltható be.
- 1 db dm kupon OPILCA szőrtelenítő gyantacsík vásárlásához
Mindkettő 50 %-os kedvezményre jogosít és 2012. június 30-ig váltható be.
Trixi87
én szeretnék kérni,ha még lenne
köszi szépen
én szeretnék kérni,ha még lenne
köszi szépen
Akinek szüksége van néhány Borsodi kódra, írjon és küldök e-mail-ben!
" alt="
">
" alt="
">1 teli Tesco füzet táskára válaszborítékért.
3.000 Ft-os szemüveg készíttetési utalvány Sárbogárdra.
véradáskor kapott mórahalmi és kiskunmajsai belépőket válaszborítékért és valami kis "dologért" felajánlom.
írj
írj
Starzone kártyák, Generator Rex matricák, május 31-ig és július 30-ig érvényes 50 pontos kuponfüzet kuponjai. Egy pár db babás kupon is van válaszborítékért.
Nyíregyházán , ma még átvehető 1 páros belépő a Bosszúállók c. filmre . ( A többit priviben és hölgy fórumosnak tudom átadni. )
Én is nyertem online tanfolyamhoz 10 ezer ft értékű kupont. E-mailben el tudom küldeni, ide elég sok lenne bemásolni, hosszú a levél és csatolt fájlként küldöm vele a kupont. írj és küldöm: nicci5@hotmail.com
Vaterás kódot kaptam e-mailben:
listázási díjmentesség és 30%-os kedvezmény a kiemelésekből a következő termékfeltöltése során.
A kedvezmény igénybevételéhez kérjük termékfeltöltés során az alábbi kódot az utolsó oldal megfelelő mezőjébe másolja be. A kedvezmény csak arra a termékre vonatkozik, amelyiknél felhasználta a kódot, melynek érvényességi ideje 15 nap.
A kódot csak egydarabos fixáras termékeknél, illetve aukcióknál lehet felhasználni, azonban nem érvényes lejárt termékek újbóli meghirdetésénél. Továbbá a következő kategóriákban se használható fel a kód: Személygépkocsi; Egyéb jármű; Haszongépjármű, munkagép, busz; Légi jármű; Motor, robogó, quad; Versenyautó; Veterán jármű Autó; Veterán jármű Motor; Vízijármű és Ingatlan.
Kód: B4ABBA682FDF
listázási díjmentesség és 30%-os kedvezmény a kiemelésekből a következő termékfeltöltése során.
A kedvezmény igénybevételéhez kérjük termékfeltöltés során az alábbi kódot az utolsó oldal megfelelő mezőjébe másolja be. A kedvezmény csak arra a termékre vonatkozik, amelyiknél felhasználta a kódot, melynek érvényességi ideje 15 nap.
A kódot csak egydarabos fixáras termékeknél, illetve aukcióknál lehet felhasználni, azonban nem érvényes lejárt termékek újbóli meghirdetésénél. Továbbá a következő kategóriákban se használható fel a kód: Személygépkocsi; Egyéb jármű; Haszongépjármű, munkagép, busz; Légi jármű; Motor, robogó, quad; Versenyautó; Veterán jármű Autó; Veterán jármű Motor; Vízijármű és Ingatlan.
Kód: B4ABBA682FDF
10.000 Ft-os utalvány többek között lézeres zsírbontásra (www.szepsegkozpont.eu)
5.000 Ft-os utalvány a Kartago Tours útjaira
5.000 Ft-os utalvány a Kartago Tours útjaira