Ildike8
Ennyi pontot irgalmatlanul is nehéz összecserélni, enni. Azért, remélem meglesz. Megérdemelné a posta, hogy kártérítésként kerítsenek 1800 pick pontot. És még ilyenkor mondják, hogy vannak elveszett levelek. Erre tudok nagyon dühös lenni, méghogy elveszett, ellopott.

Majd felhívom még a PICK-et. Tényleg nagyon nehéz volt ennyi pontot összegyűjteni, még ha segítséggel is.
bízzunk benne, hogy ott is valaki a picknél elfelejtette leadni...azért rohadt sok az 1800 pont.Mindenképpen beszélj velük(Pickkel), ha visszajön, hogy a posta hibája!Hátha meg lehet puhítani őket!
mel6
Én amióta feladtam, az egy hónap alatt többször érdeklődtem a PICK-nél, mert gyanus volt, hogy a honlapjukon nem gyarapodtak a pontszámait. Ők egyáltalán meg sem kapták. A mi postánkról állítólag elment, de a következő állomáshoz nem érkezett meg. Tehát valahol útközben veszett el, vagy már itt a postán.
Ildike8
Én is így jártam.Felhívtam a nestlé vonalát, azt mondták nem ért be a levelem. Kerestettem és visszajött a papír, hogy a vezető XY átvette....kerestetés eredménye meg sem jött még, elötte való nap itt volt a csomag, amit nestlé pontokért kértem.
Az egy hónapja postán feadott 1800 PICK pontom nem ért célba. Valószínű, hogy már nem is fog. Mindenesetre elkezdtük kerestetni.
Smile
(1) 4322800
Keresd a marketingest.
Az info vonalas hülyeséget beszélt, ez igenis a Danone akciója.
Ők fizetik ki a Rudikat a Coopnak.
Nem az összecsomagolt delma az akciós.
Az én akciós , kártyás, egybecsomagolt Delma margarinomon egy fia matricás kód nem található. Elvileg a doboz aljában kellene lennie?!
coop.hu ott szorolap és nincs benne hogy "boltja válogatja"

bementem ma egy másik helyi coop boltba,pont ott volt a főnök.Meg akarta magyarázni,hogy nem lehet beváltani a danon fóliákat,csak beküldeni.Szerintem azt sem tudta miről beszél.A Danon infóvonalon is hiába érdeklődtem,nem Danon akció hanem kizárólag Coop-os,így nem tudtak segíteni.Már teljesen lemondtam a rudikról.
Aztán hazajött a férjem és ő talált boltot ahol beváltják,az egyik boltba ahová ő is szállít,holnap beviheti.Érdekes módon ők hallottak róla ,bár szerinte is csak a nagyobb coop boltok vesznek benne részt.
ATTALA
Igen, furcsa és nem szokásos, hogy kéri a személyi igazolvány számát. De hát ez egy biztosítás-broker cég. Mi tavaly ezen keresztül kértünk ajánlatot a kötelező biztosításra. És nagyon korrektül számolt, tényleg azon az áron lehetett megkötni a biztosítást, amit írt.
Szóval nem egy tipikus "nyereményjáték-szervező" cég. Csak úgy tudják elkézelni a korrekt azonosítást, ha szem. ig. szám is van.
De mivel nekem már van "valamilyen" tapasztalaton velük, így regisztráltam magam.

SZiasztok én is kaptam de az a szokatlan hogy kérik a személyigazolvány számunkat én nem jelenkeztem kitöröltem nekem is egy ismeretlen nevü küldte. Játékra ne irjátok be az adatokat de lehet hogy másként van .én igy gondolom.
Ne haragudjatok, de én sem kérek!
Én sem kérek több "Suzukis" meghívót!

mel6
Ott a levél alján a link, amivel visszajelezhetsz, hogy kéretlenül, ismeretlentől kaptad és ezt tiltja a játékszabályzat.
Netrisk szabályzatból:
"Kizárás
- meghívó e-mail küldése olyan internetezőknek vagy olyan e-mail címekre, amely nem a közvetlenül ismert barátokhoz tartoznak. Így tilos például ismeretlen személyeknek vagy nyilvános adatbázisokban fellelhető e-mail címekre küldeni ilyen leveleket (spam)."
Köszönöm, nekem is elég suzukis (Netrisk.hu) meghívó jött.
Nem kérek többet!!!!!!
nehogy rendeljetek whiskastol ceruzatartot mert szerintem iszonyatos gagyi silany dolog. papirbol kell neked osszehajtogatni.
nem kérek meghívót arra a játékra,amin suzukit lehet nyerni, most kaptam a 9. meghívót!
nem vagyok a sportszeletes nyerteslistán, pedig 2 rádiót is bezsebeltem...
(remélem a lista a rossz... mondjuk ha már felvették az adataimat, akkor csak nyertem is...)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások