f.judit! Igazad van, tényleg ritkán irunk ide! Az, hogy előkerült a fülbevalód, máris felér egy nyereménnyel!

Tegnap a negativba irtam, hogy a Sara Lee nem tud minden törött kannát kicserélni

és menjek a postára reklamálni!

Irtam nekik e-mailt, és ma azt válaszolták, hogy küldjem vissza, kicserélik!

Olyan rég írtunk már ebbe a topicba, itt az ideje: szombaton a Nyugati téri Kaiser's-ben elveszítettem a fél pár arany fülbevalómat. Tegnap visszamentem és megvolt!!! Valaki megtalálta és leadta a főpénztárban. Régen ért ilyen kellemes csalódás, mert már teljesen lemondtam róla:
szombaton írtam,hogy 4 Jacobs bögréből csak kettő jött. vasárnap kaptam még egy bögrét az új tulajdonos vette át és el is hozta anyuékhoz,a 4.-et ma kaptam meg ,mert azt a munkahelyemre kértem és oda adták át egy szomszédnak. tehát mindenki rendes volt és megvan az összes bögrém!
birka7! Én elvileg egy héten belül megyek!

Legalábbis remélem, hogy eljutok.
Tervezi valaki hogy mostanság elnéz a guliverbe?
dörmimaci , köszi

1439 Ft (kisker ár), 1145 Ft a nagyker ára. 22 cm-es. Van Mekk Elek is ugyanennyiért.
Drága? Mármint a tévémaci?
A Gulliver játéknagykereskedésben lehet Tévémaci plüssfigurát kapni.
Évi**, lehet, hogy így van, de azért olyan blokkot nehezebb találni, ami pont arról a termékről szól. Így egy kicsit meg kellett küzdenem a majonézes torma tubusával

Minya, szerintem azért, hogy a talált blokkokat kizárják, amennyire tudják. Ha nincs a kincsesben megfelelő, akkor mindenképp meg kell venni. Kivéve a kimért felvágottfélék, mert ahhoz nem tudnak adni márkanevet.
szökebábu, én is azt hiszem, hogy így van

Azt mondjuk, nem teljesen értem, hogy miért nem elég ilyen esetben csak a blokk.
szerintem ezt elnéztétek.Én úgy értelmeztem,hogy csak a kaiseres játéknál elég csak a blokk,ha látszik rajta a terméknév.A többinél akkor is kell a logo a nevesitve van a blokkon
Viszont most látom, hogy csak a Kaiser szaláminál szerepel. hogy nem kell a termék megnevezést beküldeni, ha az rajta van a blokkon. Ezek szerint a majonézes tormát nyomhatom ki ? Tofi nekem csak 5 km-t kell utaznom.
Minyához hasonló tapasztalatom van nekem is a Cooppal kapcsolatban, igaz én ehhez 20 km-t utazok, de megéri.
Ildicc: erre nem is gondoltam, Te vagy az ész.

Viki, gondolom, rákerestek Zsani telefonszámára az adatbázisukban, s mivel előtte kétszer már küldött be címet, volt honnan megtalálniuk.
Minya: nekem épp most ment el a kedvem tőle.
Zsani: de honnan tudták meg a címedet ha nem hívtad fel őket? Ők hívtak?
Kedvet kaptam a Coopos játékokhoz, ezért kerestem egy Coop-ot. Igaz csak a harmadikkal jártam sikerrel, de az tökéletes volt. Minden volt amit venni akartam, minden olyan áron volt ahogy lennie kellett, a pénztár üres volt és a pénztárosnőnek teljesen természetes volt, hogy a 8 terméket 6 blokkon szeretném kifizetni, ráadásul a blokkon szerepel a termék megnevezése, így elég csak azt beküldenem és nem kell görcsölnöm pl. a majonézes torma tubusával. Az lenne a korona az egészen, ha még nyernék is vele

.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások