C&A kuponok eladók!
Ha érdekel,az e-mail címemre írj!
Párszor használt babapaplan 3 váltás huzattal + gumis lepedővel (a lepedő és 2 huzat új csak mosva lett) eladó 3000 Ft + postaktg
Van egy fürdetőállványom is ez 2000 Ft, de a mérete miatt nem tudom postázni, ezért inkább személyes átvételre gondoltam. (Veszprém)
Nagyon sok jó minőségű kismama és babaruhám is van, költözés miatt ezektől is megválnék. Az árban biztos megegyezünk. Ha valakit érdekel írjon.
Lemaradt: clemmy kockákért cserébe is adnék joker kuponokat...
C&A kuponért cserébe joker kupont adok
C&A kuponokért, vagy kb. 120 Pöttyösért Fisher Price mókakockát keresek.
Legalább 4 db-ot, jó állapotút.
Pesti személyes cserével lenne jó.
Kedves Márta!
Nyugodtan írd be, hogy rólam van szó. Nekem nincs szégyellni és titkolni valóm sem.
Először is nem csak a Te leveled feladását halogattam, hanem másét is. Türelmedet kértem, és Te azt írtad nem gond.....
Másodszor nem bombázlak mailekkel. Harmadszor nem követelek semmit rajtad. Negyedszer amiket kínálok azt nem követelhetem rajtad, hisz akkor nem tudnám kínálni, mivel nem ért ide. Nem logikus amit írtál.
Ötödször eddig SENKINEK nem volt gondja a cseréimmel.
Sajnálom hogy így alakult, de ha Te nem kaptad volna meg mit tennél az én helyemben????
+ a nagy értékű cseréket én ajánlva szoktam feladni, pont emiatt.
csere-bere negatív tapasztalatok
Szeretném felhívni a figyelmeteket az egyik cserém negatív tapasztalatára. A partneremmel megegyeztünk egy nagy tételű cserében, feladtam a levelet 2 másikkal együtt. A másik kettő rendben megérkezett, ez az egy állítólag nem. A partnerem mindenféle indokkal halogatta a saját levelének feladását, végül arra hivatkozva, hogy nem kapta meg az én levelemet, fel sem adta az övét. De e-mailekkel bombáz, hogy neki milyen nagy szüksége van az általam megígért dolgokra... Sőt másik fórumon látom, hogy cserére kínál olyan dolgokat amiket rajtam követel. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, találkoztatok-e ilyennel, illetve mit tettetek/tennétek ez esetben?
van 1 db dm pontom is hátha valakinek még ez hiányzik...
Sziasztok
Sürgős cserére lenne:
- 44 db univeres cimkém
-10db activia fedőfoliám
- 2 oriás pöttyös, 1 sima pötyös csomi
- tchibo vonalkod
- 1 sulipont
ezen kívül rengeteg dm-s kuponok babásak és nem babásak
Hütött kinderpontokra cserélném sos-be

" alt="

"> Köszönöm !!!!!!
Keresek autósülést 9-36 kg, uniós szabványosat ( 3 vagy 4). Cserébe Nike utalványt vagy ipodot tudok adni.
keresem a Huggies álltal kiadott Játszunk szobatisztaságot című könyvecskét, mit kérnél érte?
Cserére lenne:
5 db Activia fedőfólia
2 db Johnson's baby sampon (-25%) kupon, júni. 30-ig
2 db Johnson's tusfürdő (-25%) kupon, júni. 30-ig
1 db Alverde baby bio ápoló krém 75 ml (-100 Ft) kupon, júni. 30-ig
1 db Avent varázs-itató 200 ml-es (-200 Ft) kupon, júni. 30-ig
Illetve...
1 bontott doboz (26 db) Rossmann Baby dream melltartó betét
+ további DM kuponok, a „Kuponok” topic-ban.
Cserébe DM Joker kupont vagy sokáig beváltható Pampers ill. Libero Up-Go kupont szeretnék.
Van 2 db gyermek állatkerti belépőm, dec. 31-ig érvényes, pöttyös kódokat szeretnék érte, kb. 80 pontnyit...várom a javaslatokat. Köszi.
Köszi

" alt="

">
1éves gyerek kb.hány kiló?
Van C&A kuponom, több is, ha jó az ajánlatod

" alt="

">
Cserébe Nestlé enni-inni, Oral B, Balaton kód, Fisher Price mókakocka érdekel.
Pöttyös kódokat keresek!
Cserébe lennének libero vonalkódjaim, dm teli pontgyűjtőim, tesco-tefal és rossmann pontjaim...írd meg, mit kérnél és és mennyi kódot adnál érte. Köszi!
teszveszen erzsoka5 néven tettem fel babacuccokat, amiket szivesen elcserélnék nyereménytárgyra, utalványra is.
van egy belépőm az állatkerti játszóházba, időkorlátozás nélküli játékidővel, juni 10ig érvényes. Állatkerti látogatónak 500ft/óra, külső látogatónak 1000ft/óra amugy.
Barbie vékony polárplédem is van, új.Képet tudok küldeni.
Írj ha valami érdekel.
Van 10 db pöttyösöm 1-2 crocs papucs díszre cserélném!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások