Egyébként a mondandóm azoknak a "kis" nyugdíjasoknak szólt akik mérnöki fizetésükkel elmentek nyugdíjba egy Soroksári gyárból, nem ing gombokért, majd 4 órában ott marad(t) tanácsadónak (fő állásúakat meg aprítják mert létszámleépítés... ) gondolom nem 180 000 bruttóért, szid mindenkit az fb-n.
Meg azoknak aki szintén az fb-n szidnak mindenkit.
2-3 ember mondta későn szóltam, hát most időben szólok...

" alt="

">
Nem,dehogy,zshajninak.Csak meg volt nyitva itt a válasz,nem tudtam,hogy már többen is írtatok azóta.
trendy
Ugye nem nekem írtad?
Ha én nem akarok vitát,nem szólok olyan emberhez,aki nem szólított meg engem.Vagy mégis?Azért öltözködsz?
Zsanna8
Ezen az oldalon nem politizálok, csak a gázos témára kattantam rá. Szóval nem tudom, ki volt akkor kormányon, már nem is érdekel. De utánanéztem, akkor egy 14m3-t fogyasztó ember mindennel együtt 1252 Ft-ot fizetett. Mert volt pl. lakossági kedvezmény. Most van rezsicsökkentés, a legutóbbi fogyasztásom 14 m3 volt, a számlám végösszege 2452 Ft. Majd a duplája. Ennyi!!!!
A mondandóm semmi politikai indíttatáson nem alapszik. Én leszarom őket...
A mondandóm az, hogyha utálom a szomszédom és mocskos gyökér... akkor nem fogadok el tőle egy tábla csokit sem. Ha ajándékba hozza, ha találta, vagy kapta, vagy akár a pénzt tőlem lopta rá.
De ha mégis akkor nem lennék következetes.
Fület? Milyen fület?

" alt="

">
Bár néha megharapom a fülét is, meg mást is...

" alt="

">
Mézes hetek? Hát a fórumra tartozik, mit, és hogyan?

" alt="

">
Pasis dolgokat régen se osztottam meg, apróbb részleteket... no..

" alt="

">

" alt="

">
trendy csak azt írta, hogy az illető hölgy ide még játékot, nyereményt v. kérdést sosem írt be, csak kopizott propaganda szöveget, szigorúan anonim módon.
Te is sok mindent beírtál már, de sosem lettél megcímkézve.
Szóval ne vedd magadra, ami nem inged.
trendy - mindenki azt gondol, amit akar.
Nem kellene minősíteni azt, aki másként gondolkodik, mint te. Tudom, ez manapság nagyon trendi, ugye trendy? Tök mindegy milyen a másik fél, az csak hülye lehet. Itt nem csak a politikára gondolok, hanem az élet más területére is. pl. Fradi-UTE "szurkolókra".
Viszont még mielőtt megkapnám az agymosott jelzőt, utálom a politikát, és erről az egészről nem is kívánok vitát nyitni, azt hiszem felesleges...
Engem hozzászólásra elsősorban nem a „szeretett kormányom” védelme késztetett, hanem a hálátlanság, a telhetetlenség megtapasztalása. Megbocsátom fiataloknál, ha ez a személyiség éretlenségből fakad, de itt sajnos, nem erről van szó.
A 15%-os SZJA valóban jó hír, főleg azoknak, akiknek milliós nagyságrendű a fizetésük: Ők sok milliót "spórolnak" évente.
Akik átlagfizetés alatt kerestek/keresnek, azoknak ez nem jelent könnyebbséget.
Te biztosan, mert már férjes asszony vagy.

" alt="

">
Hogy teltek a mézes hetek? Még nem is meséltél.
Ettél azóta is fület?
Akkor jobban élünk mint 2-szer 4éve meg még egy kicsi...

" alt="

">
Jesszus!Te készenlétben állsz mindig,mikor a szeretett kormányodat kell védeni?Miért csak a Fidesz fanok ilyen agymosottak?
Soha máskor nem láttalak még megszólalni,csak ilyenkor.
2006-ban 38% volt a személyi jövedelemadó, 30 százalékkal emelkedett a gáz, 10-14 százalékkal a villany ára. Mit „csurgattak” akkor vissza? Ma a személyi jövedelemadó mértéke EU-ban az egyik legalacsonyabb, 15%, és a gáz használatáért Európában mi fizetjük a legkevesebbet.
Ha nem ajándék akkor mi?
Akkor miért adja pl. csak egy rétegnek?
Mert ha nem ajándék és jár(na) akkor én is kérek...
De szerintem nem érted mit akarok mondani.
"Mocskos XY" de az utalványból megy vásárolni...

" alt="

">
Vagy azért megy mert úgy gondolja az neki jár(na) és nem ajándék, hanem úgyis kevés a bevétele....
"Mert akit utálok attól nem fogadok el ajándékot...."
Tök mindegy, hogy szereted v. nem, nem "tőlük" kapod és nem ajándék.
"Talán az ellenkezőjét mondtam volna????"
Igen.
"Mert itt mindenkinek több járna"
Én ezt nem mondtam. Nem mindenkinek.
Vagy visszacsorgatást v. akármit....
Mert itt mindenkinek több járna, a nyugdíjasnak, a gyed/gyesen lévő anyukának, a kiscsaládosnak, a nagycsaládosnak, egyedülálló szülőnek. ...és a dolgozónak aki termel mi jár? A szája...

" alt="

">
Talán az ellenkezőjét mondtam volna???? Semmi sem az ő pénzük, a Te nyugdíjad sem, jelen esetben a fizetésem se, mert az is a versenyszférában dolgozók adóforintjaiból oldanak meg. Én azt mondtam már tavaly is, hogy aki utálja őket, az ne fogadja el, adja pl. nekem/nekünk...
Mert akit utálok attól nem fogadok el ajándékot....
Csak ott sántít a logikád, hogy nem a saját zsebpénzükből ajándékoznak meg minket, hanem a mi közös adó forintjainkból csorgatnak vissza valamennyit. Sokkal kevesebbet, mint amennyi járna.
(Már mondhatjuk h. jövő hónapban karácsony.... aki esetleg a kormánytól kapott erzsébet utalványát, nem akarja elfogadni/ felhasználni, "mert utájla őket..." (és akit utálunk nem fogadjuk el az ajándékot tőle... szerintem.) az adja nekünk.) Én meg úgyis mindenkit utálok...

" alt="

">

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások