Befejeztem, 5-ből 1 . Tényleg rossza rány
Galeria, Te jössz!
Ditke szólj létszi, ha jöhetek a köv. körre
Szerintem sem néz be mindenki ide, mielőtt nyomja. Egyszer elolvassa, hogy de jól lehet ezzel nyerni, aztán hajrá. Amúgy tényleg sokan játszhatnak fórumtól függetlenül is.
Sziasztok!
Jöhetek egy picit? Mikortól?
ok, akkor jövök öt percre

rajta, aztán számolj be!
most el kell mennem, de kíváncsian várom az eredményt!
ildicc
Ha gondolod megpróbálhatom, nem tudom, játszik innen valaki?

Egyébként én is elégedett vagyok - a tegnapi nap miatt

- de a ma, az katasztrófa. Kívánom, másnak ne ilyen legyen! Egyébként semmi harag, vagy irígység!

arpi001
sok embernek nincs annyi szabadideje hogy kivárja hogy rá kerüljön a sor. Ha amunkahelyről netezik akkor pl. akkor amikor nincs ott a főnök, nincs ügyfél, stb. Ráér, nyomja aztán vagy bejön, vagy nem. Esetleg be se néz előtte a fórumra

aZ MÁS, dITKE! aKKOR VÁROM A TAPASZTALATAIDAT - MERT TEGNAP EGYIKÜNK SEM PANASZKODOTT, MA MEG... (Jaj, ez a buta capslock...)
Szal szerintem ma a Te reflexeid is ellenfélre találnának a nyerőperceknél...
nem hiszem, hogy olyanok játszanának aki olvassák a fórumot...azért szerintem ők se olyan hülyék, hogy látják, hogy valaki biztosan fog játszani, de azért mégis küldik...annyi kódja szerintem senkinek sincs...
valószínűleg olyanok nyomják velünk párhuzamosan, akik nem, vagy csak nagyon ritkán látogatják a webnyereményt
Wodehouse-nak igaza van. Naponta kb. 20-25 olyan mailt kapok amiben azt kérdezik, hogy mi a "titok". Ennek legalább a fele nem a fórumról van, legalábbis nem ismertek számomra a nevek, mailcímek. Ők biztos hogy olvassák a fórumot de nem írnak be semmit, így azt sem hogy mikor játszanak, sőt valószínűleg figyelembe sem veszik az itt beírt időpontkéréseket.
A reflexekről amit írtam még egyszer bocs, nem akartam senkit megbántani, csak poénnak szántam de azt hiszem rosszul sült el

Biztosan sokan játszanak, akik csak olvasgatják a fórumot, de még soha nem adtak hozzá valamilyen infót az eddigiekhez. Ők be sem írják ugye.
ildicc
Én most nem játszottam,csak benéztem a fórumra és beírtam. Ha játszok akkor majd én is beírom, nem akarok senkitől elvenni semmit...
Szerintetek nem függ az internetes kapcsolat sebességétől is a gyorsaság? Kibic vagyok a témában, csak feltevés.
igen, ditke, lehet, hogy a Te reflexeid tökéletesek - csak pl. nem látjuk, Te mikor játszottál. Nem kötözködni akarok, csak így hogy alkalmazkodjunk Hozzád?
Igyatok egy kávét és egyetek egy Twixet, akkor jók lesznek a reflexeitek
Az enyém a két totyogó mellett csúcsformában van, már kávéra sincs szükségem
Sok sikert mindenkinek!
ne felejtsétek el, hogy nem csak fórumos játszik. Így nem tudhatjuk. Ezért hiába kéritek az időpontot. Sajnos ez tapasztalat.
Bár én nem panaszkodhatom!
Csak benneteket szeretnélek bíztatni!!!

15.00.-15.05 ig kérnék szépen időt ha lehet
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások