Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 210 / 761 oldal |
A holnapi megasztár klubkoncertre ismét van két jegyem, ha valakit érdekel írjon
20%-os kedvezmény kupon, amely levásárolható a tinylovetoys.hu webáruházben május 31-ig, illetve 2000ft értékű kedvezmény kupon ez a Mini-Mano Babacentrumba érvényes 10000ft feletti vásárlás esetén.
1 Tchibo Family vonalkód válaszborítékért
Nyertem a Chance Nyelviskolától (http://chance-angol-nemet-nyelviskola.blogspot.com/p
/online-treningek.html) egy 10.000 Ft értékű, májusi-júniusi online tréningre felhasználható kupont. 16.000 Ft egy tréning, tehát ha valakinek aktuális, sztem 6.000 Ft-ot megér :-) Ha valakit érdekel,írjon!
/online-treningek.html) egy 10.000 Ft értékű, májusi-júniusi online tréningre felhasználható kupont. 16.000 Ft egy tréning, tehát ha valakinek aktuális, sztem 6.000 Ft-ot megér :-) Ha valakit érdekel,írjon!
nita67
Írtam, ha még aktuális a jegy.
Írtam, ha még aktuális a jegy.
A ma esti Megasztár klubkoncertre két jegyem van ha valakit érdekel , 3-ig kell megmondanom a nevet, hogy ki megy
Nyertem a Chance Nyelviskolától egy 10.000 Ft értékű, májusi-júniusi online tréningre felhasználható kupont.Ha valakit érdekel,írjon!
A BalatoniBob Szabadidőpark nyereményjátékán nyertem egy 5 csúszásra szóló bérletet, amely június 30-ig érvényes. Azt írták csak személyesen lehet átvenni de, ha valaki egyébként is jár arra szívesen átküldeném mailben a kódot. Hátha mégis odaadnák másnak is.
A BalatoniBob Szabadidőpark nyereményjátékán nyertem egy 5 csúszásra szóló bérletet, amely június 30-ig érvényes. Azt írták csak személyesen lehet átvenni de, ha valaki egyébként is jár arra szívesen átküldeném mailben a kódot. Hátha mégis odaadnák másnak is.
Ápr. 30-ig érvényes Intersport 15%-os kedvezményemet felajánlanám. Egy termék vásárlására érvényes, más kedvezményekkel nem vonható össze, érvényes: Allee, Budaörs, Debrecen, Duna Plaza, Érd, Ferihegy, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Veszprém.
Különböző wellness fürdőkbe és strandokra szóló, április 30-ig beváltható "1+1" kupon elsőbbségivel postázva, cserébe postakész borítékért.
Kérésre listát küldök. Akár ajándékba is a hosszú hétvégére!
Kérésre listát küldök. Akár ajándékba is a hosszú hétvégére!
50%-os Ofotért kupon, beváltható teljes szemüveg készítésnél ápr. 28-ig
12 db Vukos matrica (Match), ebből 6 különböző
Postakész válaszborítékért
12 db Vukos matrica (Match), ebből 6 különböző
Postakész válaszborítékért
Címem tudod? :-)
Paintuci, még ma feladom!
Én kérhetném, ha még megvan?
6 db Astro nyeretlen sorjegyem van még nekem is, ha kéri valaki...
3 db Oldódj fel kódot felajánlanék, ha kéri valaki
" alt="
">
" alt="
">mórahalmi belépőjegy (véradással kapott) felajánlom valami kis dologért....
dm kuponok /felhasználható 2012. május 31-ig/:
- 50%-os Manhattan Volcano szempillaspirál
- 50%-os NIVEA Visage arclemosó
- 50%-os Manhattan Volcano szempillaspirál
- 50%-os NIVEA Visage arclemosó
Sorsjegy elkelt!