Ha valakinek lesz csere Vénusz szakácskönyv, kérem írjon, én szeretnék egyet!

Sziasztok!
Ha valakinek megvan dvd-n a jóbarátok és elakarja cserélni v. adni írjon!
Köszi

van cserére vagy eladásra marlbis ducati kabátom
ajánlatokat várok
Igen, hűtőt én is keresek, mert a mienk meg nagyon "hangos"! Félek feladja a melegtől!
Engem a borsodis is érdekel!

Szeretnék egy kismackós labdát vagy nyomdát! Sajnos mi nem nyertünk

pedig a kislányom nagyon szerette volna. A cserében megegyezünk! Köszi szépen!
nagy esemény áll be hamarost az életünkbe, ezért nagyon-nagyon szeretnék egy akár alsó-, alsó-középkategóriás digitális fényképezőt cserélni, ha lenne valakinek. Van Solio napelemes töltő, mint fő ajánlat, de minden megbeszélés kérdése.
Ha valakinek sikerült több kismackós labda és elcserélné/eladná szóljon. Megvenném, elcserélném ki mit akar. Nagyon szeretnék egyet.

Keresek pepsin nyert telefont, de komoly cserére, mivel kp. nincs!
Sziasztok! Ha vk nyert hűtőt valamilyen játékon (kivéve Borsodi minihűtő) és eladná, jelentkezzen. Az enyém feladta.

Eladó pepsivel nyert telefon(sony ericcson w550 i),továbbá eladnám vagy elcserélném a theodorával nyert lépésszámlálót,négy személyes két szobás sátrat(dupla falú)
Keresek cserére vagy megvételre origi nyomtatót.
Eladó egy iPod nano 1GB black jótállási jeggyel, 35 ezer forintért.
Kb 2 éve lehetett nyerni napszemüveget a Niveával. Nincs valakinek egy elfekvő ?
Testtáskát cserélek Coca-cola lasztira.
Két fő részére szóló, két éjszakás wellnessutalványomat eladnám, esetleg elcserélném pepsin nyert telefonra / vagy ki mit tud adni érte/? Augusztus 15-ig használható fel a Hotel Balmazban.
Sziasztok!
Nyereménytárgyra, utalványra, vagy Sziget jegyre cserélném a következőket:
új IKEÁs (piros) lámpa
használt PS2 gép
eredeti cd-k (listát küldök)
Farm Frites könyv
Strand papucsok
Bartók Eszti dedikált cd
Bálint Ádám cd
Sziasztok.
Én is elcserélném vagy eladnám a 10 alkalmas ARENA FITNESS bérletet.
Marblis PDA-t keresek, pepsis telefont tudok adni cserébe.
focilabdát keresek sűrgősen ajándékba. Nyereménytárgyaim vannak cserébe, voalkódok, de kp-ről is lehet szó.
csak este leszek legközelebb
...és akkor itt mi a kedvezmény, vagy az nincs? Vagy már drágábban lehet venni, mint 25 ezer? Az a kedvezmény? Napi nincs véletlen?

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások