Én eddig csak hétvégén 12.30-12.40 és 14.30-14.40 között jártam szerencsével. Ezt is csak onnan tudon, hogy felirtam a dátumot és időpontot az esetleges reklamáció miatt.
pupika
Szerintem vannak perferált ajándékok és a takaró is ilyen. Nagyon sokan szeretnék, így biztos azon a napon több a beküldés is, tehát nehezebb. Én egyébként amiket nyertem kül. időpontokban nyertem, nem hiszem hogy ki lehetne sakkozni hogy mi a nyerő időpont. De ha esetleg valakinek van vmi trükkje megoszthatja velem
pupika!
Ne keseredj el,én az első héten nyertem egy órát,azóta semmit,pedig 3 kóddal játszom. Csak pozitív hozzáállás kell és előbb-utóbb nyerni fogunk.Ha nem legfeljebb cserélsz majd egy takarót.
egy kérdésem lenne : ha beküldtél egy kódot, és kiderült hogy azt a kódot már beküldted, akkor ezen felül küldhetsz még a héten 4et vagy akkor már csak hármat?
köszi
sziaztok
én el vagyok keseredve,mert egyszerűen nem nyerek. akik már sokat nyeretek, azok tudatos időpontban küldik be a kódokat, vagy csak éppen mikor géphez ülnek, mert nagyon szeretnék egy takarót.
de hát fortuna nem nagyon tart a kegyeiben. pedig beszereztem már egy patkót is
exkluziv
A szülinap jó, nekem tegnap volt és nyertem egy rádiót Sajna a következő csak jövőre lesz, így nem tudom hogy sikerül takarót nyernem, de azért nem adom fel Egy kalappal holnapra!