Nem csere-bere, hanem vásárlás
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 210 / 2315 oldal |
Az állatkerti belépők megvannak még.
Jmarcsika!
Írtam emailt, de visszajött. Üdv: Erika
Írtam emailt, de visszajött. Üdv: Erika
Eladásra kínálok 3 db. Felnőtt állatkerti belépőt a Budapesti állatkertbe. Érvényessége 2022.04.30. Jegymester.hu -ról, online vásárolt jegyekről van szó. 2500 ft./ db.
Érdeklődni kérem e-mailben.
Érdeklődni kérem e-mailben.
8db mizijegy 1000,-ft/db.
Mellé ment. De jó hogy törölni sem tudom a saját hozzászólásom . . . ekkora egy szutykot
" alt="
">
" alt="
">Megszokott módon is, inkognító módban is, másik felh. fiókból is, és telefonról próbálva is : "limit exceeded" hiba. . .
Tényleg felhasználóra kell fogni, hogy valami beszart a rendszerben?
Nehogy már újra kelljen raknom a windowst minden alkalommal amikor valami az önök hálózatában/programjában nem működik.
Az informatikusoknak meg üzenem; Egy scriptelt újraindítás naponta csodákra képes. . . (ha eddig jó volt és ennek jónak kell lennie alapon kaptuk a választ h próbáljuk máshogy)
Tényleg felhasználóra kell fogni, hogy valami beszart a rendszerben?
Nehogy már újra kelljen raknom a windowst minden alkalommal amikor valami az önök hálózatában/programjában nem működik.
Az informatikusoknak meg üzenem; Egy scriptelt újraindítás naponta csodákra képes. . . (ha eddig jó volt és ennek jónak kell lennie alapon kaptuk a választ h próbáljuk máshogy)
még egyszer beírom, hátha:
Keresek 5G és NFC képes új telefont, androidost, min. 6 gb RAM, 64, de inkább 128Gb belső memóriával.
Keresek 5G és NFC képes új telefont, androidost, min. 6 gb RAM, 64, de inkább 128Gb belső memóriával.
GardenExpo belépő már nem aktuális, ne írjatok ez ügyben! Köszönöm
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!
Áron alul eladó páros belépő Majka & Curtis mai Miskolci koncertjére.
Áron alul eladó páros belépő Majka & Curtis mai Miskolci koncertjére.
jelica! Írtam messengeren! 😊
Keresek 2 db mozijegyet. Ha van eladó, írj!
Most hétvégi Garden Expora 2 db belépő, SOS, mert le kell adnom a nevet, aki megy helyettem. 3000 Ft/2 db jegy
Eladó új, bontatlan HOTWEELS ULTIMATE GARAGE T- REX autópálya játék. Képet tudok küldeni.
maiutazas.hu 25.000 Ft-os voucherek eladóak 20% kedvezménnyel.
Részletek e-mailben.
Részletek e-mailben.
6 db mozijegy!
2 db mozijegy kód eladó
1200 ft/db
1200 ft/db
Decathlon vásárlási utalványt is keresek. 30-50e Ft értékben
Riska ficilabda, kulacsok, kötények, gym bag
Tefal mulrifunkciós főzős turmix
Bosch akkus metszőolló
Sony fejhallgató 2 db
Tefal mulrifunkciós főzős turmix
Bosch akkus metszőolló
Sony fejhallgató 2 db
3 db x-box kód eladó