Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 210 / 226 oldal |
Ultra vékony, szárnyas, 9 db-os, sárga és rózsaszín.
sada
de melyik??
de melyik??
http://www.besthollywood.hu/akcio/
2x2 l Coca-colahoz üvegpohár az ajándék. Tescoban: 479.-
A Sparban júl.13-ig 229 Ft a Fresia.
Sziasztok!
Nem tudom, volt-e már:
Az Auchan-ban 999 Ft értékű Dove termék (szépségcsomag/ habfürdő/ intim gél/ testápoló/ szappan duopack/ bőrfeszesítő csomag/ sampon+balzsam/ deo+stift/ tusfürdő+foly. szappan) vásárlása esetén +1 ingyenes Dove terméket adnak ajándékba. Ez választásod szerint lehet firming testápoló/ vagy bőrfrissítő hidratáló tusfürdő/ vagy zsíros hajra való sampon. Hosztessz időpontok: július3, 8-10. pénteken 12-20 óráig, szombaton és vasárnap 10-20 óráig). Nem tudom, mindegyik Auchan-ban van-e, én a Dunakeszi-ben vásároltam.
Nem tudom, volt-e már:
Az Auchan-ban 999 Ft értékű Dove termék (szépségcsomag/ habfürdő/ intim gél/ testápoló/ szappan duopack/ bőrfeszesítő csomag/ sampon+balzsam/ deo+stift/ tusfürdő+foly. szappan) vásárlása esetén +1 ingyenes Dove terméket adnak ajándékba. Ez választásod szerint lehet firming testápoló/ vagy bőrfrissítő hidratáló tusfürdő/ vagy zsíros hajra való sampon. Hosztessz időpontok: július3, 8-10. pénteken 12-20 óráig, szombaton és vasárnap 10-20 óráig). Nem tudom, mindegyik Auchan-ban van-e, én a Dunakeszi-ben vásároltam.
lemaradt, hogy a színházi újságban olvastam.
Színházjegy: több, mint belépő, 15 % kedvezmény az alexandra Könyváruházakban
Ne dobjátok el a Miskolci Nemzeti Színház jegyet, mert 15 % kedvezményt jelent, ha könyet vásároltok az Alexandra Könyváruházban. A kiválaszott könyv fizetésekor felmutatott jegyet pecsételik, így egy jeggyel egyszer lehet vásárolni, de értékhatár nélkül. A színházjegyes vásárlások a törzsvásárlói kártyán nem rögzíthetk. A kedvezményt csak könyvre lehet beváltani, és más kedvezménnyel nem vonható össze, se pedagógus kártyával, se az akciós könyvekre.
Ne dobjátok el a Miskolci Nemzeti Színház jegyet, mert 15 % kedvezményt jelent, ha könyet vásároltok az Alexandra Könyváruházban. A kiválaszott könyv fizetésekor felmutatott jegyet pecsételik, így egy jeggyel egyszer lehet vásárolni, de értékhatár nélkül. A színházjegyes vásárlások a törzsvásárlói kártyán nem rögzíthetk. A kedvezményt csak könyvre lehet beváltani, és más kedvezménnyel nem vonható össze, se pedagógus kártyával, se az akciós könyvekre.
Ako jún. 30. és júl. 31. között a Coraban 2 Jumbo Pack Pamperst vásárol, 63 db-os Sensitive törlőkendőt kap ajándékba a bizalomkártya irodában.
A pénztárnál fizetéskor kérjetek blokkmásolatot!
A pénztárnál fizetéskor kérjetek blokkmásolatot!
Aki ma a szegedi Corában -lehet, hogy máshol is- 9 kg v. 4,5 liter Persilt vesz/vett, hátizsákot kap(ott) ajándékba.
Rendes iskolatáska méret. Az egyik zöld, a másik piros-kék.
Rendes iskolatáska méret. Az egyik zöld, a másik piros-kék.
www.scholl.hu
Aki még akar olcsón képet előhivatni a Média Márkt-ban jul.végéig 2490 ért hívnak elő 100 db képet. (hátha valaki lemaradt az ingyenesről.)
Vízparti ajándékok a Scholl-tól!
Vásároljon most bármilyen Scholl lábbelit a nyárra és duplán jól jár, hiszen hasznos strand-ajándékaink közül választhat* a vásárlás értékének függvényében!
Ha ön 7000 Ft feletti összegben vásárol Scholl lábbelit, nem csupán a strandra való érkezése, de ott tartózkodása is kényelmesebb és divatosabb lehet, hiszen gyékény strandtáskát vagy törülközőt választhat ajándékba.
Ha vásárlásának értéke eléri a 12000 Ft-ot, ajándékai még nagyobb komfortot biztosíthatnak: hűtőtáskát vagy gumimatracot választhat kedvére. Ezzel lesz csak hűsítő a pihenés!
Az akció időtartama: 2005. június 27.- július 30.
Vásároljon most bármilyen Scholl lábbelit a nyárra és duplán jól jár, hiszen hasznos strand-ajándékaink közül választhat* a vásárlás értékének függvényében!
Ha ön 7000 Ft feletti összegben vásárol Scholl lábbelit, nem csupán a strandra való érkezése, de ott tartózkodása is kényelmesebb és divatosabb lehet, hiszen gyékény strandtáskát vagy törülközőt választhat ajándékba.
Ha vásárlásának értéke eléri a 12000 Ft-ot, ajándékai még nagyobb komfortot biztosíthatnak: hűtőtáskát vagy gumimatracot választhat kedvére. Ezzel lesz csak hűsítő a pihenés!
Az akció időtartama: 2005. június 27.- július 30.
uzsina Hozzászólás - 2005. június 27. :: 12:29
2005 07 02-03 án hosszteszek leszenek a szegedi tescoban biztos.
Dupla ajándék, mert a vásárlásnál kapsz ajandékot polo. termosz ......stb
Plusz a cd is elérhető, a honda jazzről nem is beszélve, mivel a vonalkódot is be tudod róla küldeni .
Használjátok ki a lehetőséget!
2005 07 02-03 án hosszteszek leszenek a szegedi tescoban biztos.
Dupla ajándék, mert a vásárlásnál kapsz ajandékot polo. termosz ......stb
Plusz a cd is elérhető, a honda jazzről nem is beszélve, mivel a vonalkódot is be tudod róla küldeni .
Használjátok ki a lehetőséget!
Az OTTO Katalógus ismét akciózik nagy leárazásokkal!
http://www.otto.hu/zbozi.php?op=vyber&vzkatalog=3
0&vzkategorie=5&vzpodkategorie=0&vzznacka=0&x=10&y=13
http://www.otto.hu/zbozi.php?op=vyber&vzkatalog=3
0&vzkategorie=5&vzpodkategorie=0&vzznacka=0&x=10&y=13
jacobs instant kávéhoz ajándék kávéscsésze 699ft a cora-ban
+ van még tejkiöntős nescafe is
+ van még tejkiöntős nescafe is
Tesco, május 11-24-ig.
Medve natúr sajt duopack 2x200gr + ajándék Medvés bevásárlókocsi érme. 458,- Ft
Vegeta ételízesítő (csak a Tescoban) 500gr + ajándék díszdoboz 619,- Ft
Pilóta keksz duopack + ajándék társasjáték díszdobozban. 379,- Ft (ezt az Intersparban is láttam)
Beba 2 tápszer 800 gr + ajándék kék maci plüssfigura 1799,- Ft
Primavera ásványvíz 6x1,5 liter 5+1 ráadás 369,- Ft
Tomi Kristály mosószer 9 kg 2749,- Ft + ajándék strandmatrac
Coccolino duopack 2x1 liter+ ajándék Dove sampon 899,- Ft
Cillit Bang 1-et fizet 2-t kap, 999,- Ft
Azonkívül az Intersparban láttam még Unicumot ajándék karabíneres iránytűvel, aki épp erre vágyik
Medve natúr sajt duopack 2x200gr + ajándék Medvés bevásárlókocsi érme. 458,- Ft
Vegeta ételízesítő (csak a Tescoban) 500gr + ajándék díszdoboz 619,- Ft
Pilóta keksz duopack + ajándék társasjáték díszdobozban. 379,- Ft (ezt az Intersparban is láttam)
Beba 2 tápszer 800 gr + ajándék kék maci plüssfigura 1799,- Ft
Primavera ásványvíz 6x1,5 liter 5+1 ráadás 369,- Ft
Tomi Kristály mosószer 9 kg 2749,- Ft + ajándék strandmatrac
Coccolino duopack 2x1 liter+ ajándék Dove sampon 899,- Ft
Cillit Bang 1-et fizet 2-t kap, 999,- Ft
Azonkívül az Intersparban láttam még Unicumot ajándék karabíneres iránytűvel, aki épp erre vágyik

85 %-ig leértékelt áruk az OTTO-nál:
http://www.otto.hu/zbozi.php?op=vyber&vzkatalog=2
8&vzkategorie=5&vzpodkategorie=0&vzznacka=0&x=16&y=5
http://www.otto.hu/zbozi.php?op=vyber&vzkatalog=2
8&vzkategorie=5&vzpodkategorie=0&vzznacka=0&x=16&y=5
Viki!
Csak nem itt laksz a közelben? Francba a postával! Irány a személyes találkozó!
Én Zuglóban lakom!
Csak nem itt laksz a közelben? Francba a postával! Irány a személyes találkozó!
Én Zuglóban lakom!
A Cédrus Piacon az Örsön a buszvégállomás mellett a Sector69 Kft-nél (földszint, jobb szél, ez egy ilyen sajtos, tejtermékes bolt) heti vevőcsalogató sokott lenni a nyitás alkalmából.
A héten 5 db 150 grammos Mizo Flört réteges krémpuding mindösszesen 100 Ft. Nem lejárt!! vanília-karamell , illetve kókucs-csoki ízekben. Ezenkívül 4 db 20%-os tejföl sintn 100 Ft.
A héten 5 db 150 grammos Mizo Flört réteges krémpuding mindösszesen 100 Ft. Nem lejárt!! vanília-karamell , illetve kókucs-csoki ízekben. Ezenkívül 4 db 20%-os tejföl sintn 100 Ft.