Csomagolás kérdése az egész.
Mekkora?
Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 230 oldal |
Szerintetek tükröt fel merjek adni postán?? Vkinek tapasztalat törékeny kézbesítéssel? Vélemény? Köszi.
Jelica! csak a nagyobb Posták,de kézbesítés nincs!
Mai napon biztonságos a postázás,holnapi feladások a postákon dekkolnak.
csötörtök 1. szünet
péntek 2. szombati nyitvatartás,kézbesítés nincs
szombat 3. szombati nyitvatartás,kézbesítés nincs
vasárnap 4. szünet
csötörtök 1. szünet
péntek 2. szombati nyitvatartás,kézbesítés nincs
szombat 3. szombati nyitvatartás,kézbesítés nincs
vasárnap 4. szünet
22-én feladott ,ajánlott elsőbbségi levemem,23-tól Zugló 1-es postáján tartózkodik ?
" alt="
">
Schwarzkopf blokkjaim

Schwarzkopf blokkjaim
Most viszont egy "ÓRIÁS" feketepont
" alt="
">
Elsőbbségi ajánlott levelem nem érkezett meg
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Kedden adtam fel.azért már ma ott kéne lenni!!

Elsőbbségi ajánlott levelem nem érkezett meg

Kedden adtam fel.azért már ma ott kéne lenni!!
Nagy pirospont a Postának
" alt="
">
Cserepartnerem csak nevem,helységnevet,utcát írta a borítékra,így is megkaptam!Házszám,irányítószám lemaradt
" alt="
">

Cserepartnerem csak nevem,helységnevet,utcát írta a borítékra,így is megkaptam!Házszám,irányítószám lemaradt

Ha elviszi személyesen.
v. mpl csomag.
De elsőbbséggel is jók az esélyek.
v. mpl csomag.
De elsőbbséggel is jók az esélyek.
vettem egy fórumostársunktól valamit, amit holnap fog feladni, de mindenképpen ide kellene érnie csütörtökre. Szerintetek hogyan érdemes feladnia? Mi az, ami biztosabb, mint az elsőbbségi? (Nem csomag, csak boríték)
Végre sok év után, pozitív a postáról....
Csütörtökön postakész elsőbbségi borítékban adtam fel koronás vonalkódokat...
Tegnap este 6 órakor jött a mail, hogy jóvá is írták....
Csütörtökön postakész elsőbbségi borítékban adtam fel koronás vonalkódokat...
Tegnap este 6 órakor jött a mail, hogy jóvá is írták....
Idén már egy elsőbbségi levelem nem érkezett meg
" alt="
">
Ma kaptam egyet,befóliázva ,felszakítva,kísérőlevéllel
" alt="
"> kíváncsiak voltak a tartalmára,mivel nem volt szükségük rá,ezzel magyarázták
" alt="
">
Tisztelt Ügyfelünk
Tájékoztatásul közöljük Önnel,hogy küldeménye a postai kezelés során ,akaratunkon kívül sérült meg.
A történtekért szíves elnézését kérjük és továbbra is várjuk a Magyar Posta Zrt.egyre szélesedő szolgáltatásainak,igénybe vevőjeként!
Tisztelettel: Kaposvár 1 posta

Ma kaptam egyet,befóliázva ,felszakítva,kísérőlevéllel

Tisztelt Ügyfelünk
Tájékoztatásul közöljük Önnel,hogy küldeménye a postai kezelés során ,akaratunkon kívül sérült meg.
A történtekért szíves elnézését kérjük és továbbra is várjuk a Magyar Posta Zrt.egyre szélesedő szolgáltatásainak,igénybe vevőjeként!
Tisztelettel: Kaposvár 1 posta
Köszi Sada!
Alattad a link, 19-én, ahol az új díjakat találod.
változtak a kézbesítési díjak? boríték belföldre még mindig 110.- vagy drágább lett? köszi!
Ez pontosan így van.Plusz azt se felejtsük el,hogy az új szabálymódosítás miatt a kézbesítőknek ugyanazért a pénzért sokkal több munkájuk van,gyakrabban kell adott esetben megmászniuk emeleteket,stb. és ha ezt egy olyan küldemény miatt kell megtenniük,amiért még csak plusz szolgáltatást sem fizetett a feladó,ámbár nem fér be a postaládába,ne csodálkozzunk rajta,ha csak otthagyja majd a ládák tetején,aztán vagy meglesz,vagy nem.Azért a küldeményért már igazából nem tartozik felelősséggel a posta.
A szabályok gyakran változnak, sok postai ügyintéző nincs tisztában velük.
Ha ellenőrzéskor lebuknak, kifizettetik velük a fel nem számolt díjkülönbséget, de az ilyen ritka.
Ha ellenőrzéskor lebuknak, kifizettetik velük a fel nem számolt díjkülönbséget, de az ilyen ritka.
Csak 2,5 cm-nél vékonyabb küldeményt lehet sima levélben feladni, olyat, ami bedobható a postaládába.
A + ajánlási díj jogos volt, de a + a súlydíj nem.
LaGroovy!
Nekem is volt novemberben egy esetem. Megvettem a postakész borítékot. Nem volt hajlandó csak ajánlottan felvenni, merthogy duci és nem fér a levélládába + a súlydíjat is rámérte!
" alt="
">
Gondoltam rá, hogy át kellene menni másik postára, de nem gondoltam hogy komolyan van ilyen
" alt="
">
2 krém volt a borítékban és 780,- volt a feladása+a postakész boríték
" alt="
">
Ha a partnernek a pénzt küldöm át, megvehette volna a 2 krémet rajta
" alt="
">(
Nekem is volt novemberben egy esetem. Megvettem a postakész borítékot. Nem volt hajlandó csak ajánlottan felvenni, merthogy duci és nem fér a levélládába + a súlydíjat is rámérte!

Gondoltam rá, hogy át kellene menni másik postára, de nem gondoltam hogy komolyan van ilyen

2 krém volt a borítékban és 780,- volt a feladása+a postakész boríték

Ha a partnernek a pénzt küldöm át, megvehette volna a 2 krémet rajta

LaGroovy! Igen ,nekem is felvették,meg is kapták
" alt="
">