Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 143 oldal |
Nekem is minden blokkra ezt küldték, pedig éjfél után 1 perccel már játszottam.
Hm, nem mostantól indult a Knorrnál az új periódus a tescós játékon? Nem hinném, hogy ez most 8 perc alatt elfogyott volna
Sajnos... stb. duma jött most nekem 

mindegy,sajnos engem nem találtak a listában az első fordulóra,tehát csak 1x nyertem a 2.-ban az biztos,a futár mondta,mélben.
Gondolom,csak egy része van fent,esetleg folyamatosan töltik.
Mindkét fordulónak kell lennie,mamábak csak a 2. ra küldtem és fent van a neve.
Fáreó!
Tuti nincs még fenn a honlapon a 2 forduló eredménye.Ha nem nyúlta le a posta,biztosan nyersz.
Tuti nincs még fenn a honlapon a 2 forduló eredménye.Ha nem nyúlta le a posta,biztosan nyersz.
Fáreó
Neked sincs Whiskas bögréd és tálad??
Senki nem ír nekem

Neked sincs Whiskas bögréd és tálad??
Senki nem ír nekem

Ti mikor adjátok fel az utolsó 3. fordulóra a pályázatokat, nov. 14. vagy 15.-én ,és elsőbbséggel v. simán?
Nekem mélben azt írta a futár,hogy ez a netes lista a 2. fordulós,ami fent van a rafi honlapján. Megnézte,és az első fordulónál nem talált a listában.
Pedig 1000%,hogy érvényes volt a pályázatom,a főoldali kódok alapján küldtem 2 sima+1 tepsis rafit. Ezek szerint csak az lehet,hogy nem ért be,v. vki lenyúlta útközben.
Pedig 1000%,hogy érvényes volt a pályázatom,a főoldali kódok alapján küldtem 2 sima+1 tepsis rafit. Ezek szerint csak az lehet,hogy nem ért be,v. vki lenyúlta útközben.

Kedves Juhildi!
Őszintén örülök neki. Mondtam én, hogy lesz még mosoly az üzenetedben. Szívesen.
futár
Őszintén örülök neki. Mondtam én, hogy lesz még mosoly az üzenetedben. Szívesen.

futár
Kedves Futárka!
Tegnapm délelőtt megkapta édesanyám a csomiját!
KÖszönjük!
Tegnapm délelőtt megkapta édesanyám a csomiját!
KÖszönjük!

Köszönöm Futár!
Fáreó
Mivel nagyon kevés érvényes pályázat érkezett be, folyamatosan nyer mindenki, aki képes rá, hogy hibátlan pályázatot küldjön be.
Mivel nagyon kevés érvényes pályázat érkezett be, folyamatosan nyer mindenki, aki képes rá, hogy hibátlan pályázatot küldjön be.
Fáreó
info: mind az első, mind a második fordulóra beküldött pályázataim szerepelnek a listán. megnéztem, a sütőtálas oldalon 1104 név . ez még mindig nem 2500.
info: mind az első, mind a második fordulóra beküldött pályázataim szerepelnek a listán. megnéztem, a sütőtálas oldalon 1104 név . ez még mindig nem 2500.
köszi
infovonalon megkérdeztem szórólap a jó, a hivatalost meg már javították is a weblapjukon
Igen de arról volt szó a hivatalos és a szórólap nem =
Paint bevásárlótáska, ha a Tesco-Knorr-ra gondolsz

Mi nyerhetőőőőőőő 2-ától? 

Fáreó!
Az első forduló nyerteslistája!
Az első forduló nyerteslistája!