Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 26 oldal |
Az első pályáról ennyit, se nyitott kapu, se evező sehol se. Másnak nem volt ilyen gondja? Lauri
publikus lett az egyik emilcim

irtam tegnapelőtt!!!
lauri: sűrűn kell menteni akkor nem száll el és nem léped túl az időkorlátot.
wygh: már írtam neked hogy dobj egy mailt, de te nem írtál.
Ha valaki elárulná megköszönném. Mit csináljak ha nem fogadja el a madárneveket?
lehet hogy van időkorlát ezen a pályán "mert kiírta, hogy időkorlát túllépés"
jó reggelt! Nem a telefonfülkével van problémám hanem azzal, hogy nem tudok kimenni a tájvédelmi területről, és a telefonfülkét sem tudom megközelíteni. lauri
lauri: pedig egyszerűen csak be kell menni a fülkébe. Nincs az zárva. Csónakkal meg biztos olyan helyen akarsz kimenni a partra hol nincs kikötő, vagy part és nem tud az emberkéd kiszállni.
Sziasztok, légyszi azt árulja el nekem valaki, hogy ha meg van minden telefonszámom , akkor hogy tudok odamenni a fülkéhez tárcsázni? Ugyanis az ajtó zárva és már 50 szer körbe jártam a védett területet, de kulcsot nem találtam, valamint csónakkal nem enged ki a parta, hogy kimenjek. Köszi Lauri
Végre megoldódott a problémám, más helyre rakták az emberkét, így tovább tudtam haladni. Viszont most segítséget kérnék azoktól, akik a madárneveken már továbbjutottak. A madárneveket tudom, de az ékezetes betűket én sem tudom beírni. Ha nem akarjátok ide kiírni, mail-ben segítsetek! Köszi!
Sziasztok!
Tudtok segíteni az állatok nevében? Sajnos nem találtam sehol Pesti estet és a honlapjukon sem találtam semmit a játékkal kapcsolatban.
Köszönöm a segítséget!
Tudtok segíteni az állatok nevében? Sajnos nem találtam sehol Pesti estet és a honlapjukon sem találtam semmit a játékkal kapcsolatban.
Köszönöm a segítséget!
1954!
én sem kaptam mailt!
az meg még jó, hogy nem árulnak hisz az egy ingyenes programmagazin (és mellesleg csak pest megyéban lehet hozzájutni)
én sem kaptam mailt!
az meg még jó, hogy nem árulnak hisz az egy ingyenes programmagazin (és mellesleg csak pest megyéban lehet hozzájutni)
A játékindulással és a játékkal kapcsolatos információkat minden regisztrált játékosnak elküldjük e-mailen.
Ti kaptatok e-milt?
Én nem !
És Pesti-Est ujságot sem árurnak a városban .
Ti kaptatok e-milt?
Én nem !
És Pesti-Est ujságot sem árurnak a városban .
Igazábók az első kettőt már tudom, csak nem tudok a másodiknál ékezeteket írni...
Sziasztok! fenn van még valaki, aki meg tudná mondani a madarak nevét?
Nekem legalább az evezőm nem tűnt el mégegyszer 

A negatívba is írhatnám;
Válaszoltak a játékszervezők
"Kedves Éva,
a problémát orvosoltuk, további jó szórakozást!"
Sajnos az emberke az első lépés után most is elhalványodik, nem lép tovább, lehet, hogy valami programhiba. Más gépről is próbáltam, ugyanez a helyzet. Így már esélyem sincs befejezni, nem tudok visszamenni a telefonfülkéhez. Erről a játékról ennyit.
Válaszoltak a játékszervezők
"Kedves Éva,
a problémát orvosoltuk, további jó szórakozást!"
Sajnos az emberke az első lépés után most is elhalványodik, nem lép tovább, lehet, hogy valami programhiba. Más gépről is próbáltam, ugyanez a helyzet. Így már esélyem sincs befejezni, nem tudok visszamenni a telefonfülkéhez. Erről a játékról ennyit.
wygh: magamról tudom biztosan hogy igen. Már 1 hete. Meg pár más ember is. 

V.Viki
tudsz valakiről aki végigjátszotta ezt a fordulót?
tudsz valakiről aki végigjátszotta ezt a fordulót?