hát igen,ez nagyon

Ezt a választ kaptam a balatontól:
Tisztelt Csiga Attiláné!
Köszönettel kézhez kaptuk "Minden 4. nyer!" promóciónkkal kapcsolatos levelét.
A webshopban található nyeremények a készlet erejéig, vagy legkésőbb 2007.12.31-ig rendelhetőek meg. A Balatonszeletes bögre, hátizsák és SD kártya leolvasó voltak a legnépszerűbb ajándékok, ezért sajnos ezekből már nem tud rendelni, mert elfogytak. Ezen kívül van még több értékes nyeremény, melyek közül kedvére válogathat.
Amennyiben további kérdései lennének kérem, hívja ügyfélszolgálatunkat a 40/44-11-44-es helyi tarifával hívható telefonszámon, hétköznap reggel 8-tól este 8-ig, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Tisztelettel,
Pinizsi Hajnalka
Győri Keksz Kft.
Sajnos én sem tudom beváltani arra amire szerettem volna. Írtam nekik mailt, lesz -e még ajándékuk, várom a választ.
Írtam a balatonosoknak apapírbeváltás ügyében! Válasz:
Tisztelt én
Köszönettel kézhez kaptuk "Minden 4. nyer!" promóciónkkal kapcsolatos levelét, melyet szomorúan olvastunk.
Szeretnénk mielőbb ellenőrizni észrevételét, ezért kérjük, írja meg nekünk, hogy mikor és pontosan melyik Tesco áruházban történt az eset. Amennyiben meg van még a csomagolás, akkor a benne lévő kódot is legyen kedves megírni nekünk.
Őszintén reméljük, hogy továbbra is hűséges fogyasztónk marad. Amennyiben további kérdései lennének kérem, hívja ügyfélszolgálatunkat a 40/44-11-44-es helyi tarifával hívható telefonszámon, hétköznap reggel 8-tól este 8-ig, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Tisztelettel,
Süki Vanda
Győri Keksz Kft.
kriszty.s: kódod kivágot, csak azt a pici részt.
Köszi Viki.És az a csokipapír amivel nyertem másik csoki ?Mert azt ha beválltom akkor elveszik a papírt.
kriszty.s : igen, a szabályzat szerint meg kell őrizni, mert bármikor, szúrópróbaszerűen kérhetik.
persanya:
E.P.T. NyRt
Balaton Promóció
1675, Budapest
Pf. 163.
Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne.A balaton szeletes papírt meg kell őrizni ha majd valamelyik ajándékra be akarom váltani a pontjaimat?Köszike ha válaszoltok.
Sajnos azt nem tudom,nekem minden kódot elfogadott. Csak előszőr félreértettelek,azt hittem be akarod küldeni a vásárláshoz a kódokat. De az infóvonalon biztosan megmondják.
Smile! Előre is kösz a segitséged.
Igen ha rossz a kód v. egyáltalán nincs benn, olvashatatlan, akkor hova kell visszaküldeni a papirt?!
tothmate
Melyik CBA volt az?

Tökre jó volt!Be mentünk egy cba-ba és csak úgy vettünk 2balaton szeletet!Meg néztük mind a 2 nyert!Mind a kettőt vissza váltottuk az a 2 is mind nyert!Vissza váltottuk de abból sajna már csak az egyik nyert!
marycsiga!
Ha azt kapjuk ami a képen van ,akkor igen,legalább is a hugom rákeresett kép alapján.
Fáreó!
Viszont így nem kell másolgatni sehova,kiveszed a gépből a kártyát,bedugod a kártyaolvasóva,azt a számítógépbe és már megy is fel. Elég értelmes dolog,szemben némelyik másik ajándékkal,de hát kinek mi az érték. Nekem a mágnes,meg ilyen alsók csak flesleges dolgok,nem használnám semmire. A bögre tetszik,még arra benevezek,ha meglesz rá a kreditem. Pedig már bögréből is rengeteg van,ezt viszem majd a konyhába,mert jól néz ki,de zöme egy papírdobozban pihen.
most én is rákerestem,akkor a sim kártyát is be lehet tenni?vagy félre olvastam?
már nagyon kiváncsi vagyok rá

köszi az infót,akkor lehet kezdek rá gyűjteni,habár csak 1 fényképezős memókártyám van,de azt máshogy is fel tom. tölteni,pl. átteszem a képeket a PC-ről 1 usb mp3 lejátszóra,ha a barátomhoz viszem.
szóval nem tom. érdemes e beáldozni rá, ennyi rengeteg csokit.
Eddig 25-30 db-ból, 4 nyeres volt csak,1-et meg az utcán találtam,nem vmi jó statisztika.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások