Akik nem nyertek
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 174 oldal |
Actívia4/0,Kinder3/0,Fa6/0 sport szelet, Nescafe sokból semmi. Milkával nyertem 1 fejhallgatót de elég gagyi, azért örülök ennek is.
Én sem nyertem (csak 3? pályázatom volt), de kaptam egyet az egyik fiamtól. " alt=""> Nem is tudta, hogy játszom érte.
Most abból kortyolgatom a reggelimet (eper, szeder, alma, méz, rizstej és zabpehely). Szuper. " alt="">
Most abból kortyolgatom a reggelimet (eper, szeder, alma, méz, rizstej és zabpehely). Szuper. " alt="">
Azt hiszem egy darabig nem veszek actíviát.. .bármennyire is szeretem..
NEKEM 9/0 Activia. van ez így.
Activia 5/0 " alt="">
Spar-Nescafé 3/0
Tegnap valószínűleg végeztek az elsődleges értesítésekkel,mert november 9-ig jutottak visszafelé haladva.Max.azokat hívják még,akiket nem értek el,vagy a pótnyerteseket majd.Mi sokat nyertünk,de sok blokkunk is volt.
törpi ! mi dec. 1-től küldtünk ,hogy aztán már értesítettek-e dec-6-ig beküldőket ?
Nekünk 11 blokkból 2 nyert,szóval azért nem minden beküldés nyert,csak sokat sorsoltak és más sem látni,mint mindenki nyert,de ez csalóka így
Bízni kell ...... " alt="">
Jojó, remélem igazad lesz " alt="">
De lehet, a későbbi napokon nincs annyi nyertes és sorsolnak az összes beküldő között ! " alt="">
jojó, de feladom mert az első napokban küldtem be " alt="">
Gugu22 ! Még ne add fel !!!
én sajnos nem nyertem a spar nescafeval igaz csak 1 blokkom volt sajnos nem táraztam be...
😳
Pick 284/0
Itt is így van a pénztárosok lenyúlják a blokkokat.
Pick 90 = 0 " alt="">
De még sikerülhet ! " alt="">