Keresztrejtvények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 51 oldal |
Cba Magazin rejtvényt megfejtést lehet küldeni mailba is?
A Meglepetés K&R újság Spórolós megoldások c. rejtvényének a megfejtését szeretném... azt sem tudom, hogy hogyan kéne elkezdeni
" alt="
">

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a Füles 40. számában a 31. oldalon megjelent rejtvénnyel kapcsolatban. Mi a két gyümölcs neve?
Köszi
Segítséget szeretnék kérni a Füles 40. számában a 31. oldalon megjelent rejtvénnyel kapcsolatban. Mi a két gyümölcs neve?
Köszi
Szeretnék segítséget kérni priviben a Gyógyír mazinban lévő rejtvényhez, ha valaki megfejtette. Előre is köszönöm!!!!!
Ducibuci! Nagy teljesítménnyel rendelkezik:-)
szeretnék segítséget kérni a heti füles 22-23.oldalon levő rejtvényhez. Köszönöm.
Story magazin macikereső-játékhoz lenne kérdésem.
A heti újságban megtaláltok mind a 10 macit?
Nekem csak kilenc lett meg.
A heti újságban megtaláltok mind a 10 macit?
Nekem csak kilenc lett meg.
http://cbaprima.hu/magazin_pdf/2013majus_teljes.pdf
51. oldal
Beküldési határidő: 05.29.
51. oldal
Beküldési határidő: 05.29.
Szeretnék segítséget kérni a heti füleshez.
Bocsi Majóka, rosszul írtam a neved!
majóka! Át tudnád szkennelni a rejtvényt?
jojó, pedig jó nehéz rejtvények, kedvemre valók. Csak ez a dupla megoldás megijesztett egy kicsit. És nemsokára lejár a beküldési határidő. De azért köszi a választ.
Majóka! de igen
" alt="
"> ezt éppen nem!

De kár, hogy nem fejt senki rejtvényt! Na mindegy...
Sziasztok, nem kereszt, de rejtvény gondom van. A Meglepetés Konyha 2. számában van egy olyan, hogy Gráfjáték. Segítenétek benne? Kb. egymilliószor ellenőriztük le a családom tagjaival, miután két betű is kijött megfejtésnek, és mindannyian jónak találtuk. Jutott valaki még ilyen eredményre, vagy mi vagyunk bénák? Köszi előre is!
Köszönöm szépen, már megkaptam a választ.
Sziasztok! A 16. számú Meglepetésben tudja valaki kit rejt a harmadik mozaik? Ki volt gyereksztár? Köszi
mezei!köszi
" alt="
"> megkaptam a leveled
" alt="
">

Én megfejtettem, mit szeretnél tudni?
Patika Tükör 2013/4.szám rejtvényt megfejtette valaki?