Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2025
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 181 oldal |
Törpi. Te milyen szavakat használtál a keresőben?
Nekem sincs meg a 6.
" alt="
">, már átnéztem egy csomó cikket és próbálkoztam a keresővel is. Mindenféle szavakat beírtam, de csak olyanokat dobott ki, amiket már olvastam ;(. Segítsetek!

én nem szoktam lementeni mi hol van,de Viki beírásával 2 perc alatt megvolt ami még hiányzott
Visszaolvastam, de nekem a kereső sem segített, és úgy érzem már minden cikket kétszer láttam. Eddig soha nem volt vele gondom.
legalább egy keveset olvasnátok vissza
" alt="
">

Sziasztok!
Csatlakoznék a 6. szarvas keresőkhöz.
Köszönöm előre is.
Csatlakoznék a 6. szarvas keresőkhöz.
Köszönöm előre is.
Nem talalom a 6. szarvast .Valaki segitene???
Nekem ugyan megvan mind a 6 szarvas,de nem kaptam kérdést,így sorsjegyem sincs.Ilyenkor mi van?
Nekem is hiányzik az utolsó szarvas, segítenétek?
Majd délután vagy estefelé keresek szarvasokat, akkor segítek, ha kell valakinek. Előbb ugysem találom meg őket.
Nem találom én sem az utolsó szarvast...
" alt="
">
Valaki segítene???

Valaki segítene???
Sziasztok!
Megtaláltam minden szarvast és nem kaptam kérdést
" alt="
"> mit lehet ilyen esetben tenni? Kilépés belépést már próbáltam
" alt="
">
Megtaláltam minden szarvast és nem kaptam kérdést

na most én sem
" alt="
">

Köszönöm a segítséget
" alt="
">

Kérhetnék én is segítséget a 6. szarvashoz? Eddig mindig pillanatok alatt végeztem, de most sehol nincs. Nem segített a kereső sem, hiszen ezeket a cikkeket anélkül is végignéztem már vagy háromszor. Köszi, ha nem nagy gond.
Segítséééééééééééég!
Az utolsót nem találom én sem
" alt="
">
Az utolsót nem találom én sem

Viki ,én is köszi a 6. szarvast !!!
Én végső elkeseredésemben beírtam olyan szavakat a keresőbe hogy advent, karácsony, ünnep, menü, ajándék, stb .... persze a dátumot is beállítottam. Különben nekem se jött volna elő az utolsó kettő.
Amit VárszegiViki tanácsolt tényleg nagyon jó ötlet, így egyszerre sikerült a 6. bújkáló szarvast is megtalálni
" alt="
">
Köszi Viki
" alt="
">

Köszi Viki

én is segítséget szeretnék kérni a 6. szarvashoz... Úgy gondolom, hogy alaposan, minden cikket átnéztem, de mégsincs meg. Várom a segítséget priviben, előre is köszi