"Sokan kérdezgették, hogy mi az az Easter Egg. Még többen meg is találták mind a hármat. A Nyerő Városban elrejtett vicces tartalmak második generációja felfedezésre vár. Ismét három van... Úgy látszik, most ez a bűvös szám. Talán neked is szerencsét hoz. Mi szurkolunk!"
eddig nem találtam meg.
Momentcity - Nescafé nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 31 oldal |
A 3 régi "babszem lelő helyen2 kívül honnan lehet tudni, hogy van-e újabb?
kaptam mailt abban volt.
szerintem aki a 100.dik tehát lutri...
szerintem aki a 100.dik tehát lutri...
Én ezt úgy értelmeztem, hogy ha mindenki szépen sorban küldi a kódokat, a századik beküldő nyeri a plusz babszemeket.
fogyasztóknak
Ava, ez valóban elkerülte a figyelmemet, hogy kód és nem pont
" alt="
">
Akkor viszont nesze semmi, fogd meg jól, maximum kávézóban dolgozóknak sikerülhet 100 zacskóról beváltani a kódot
" alt="
">
Direkt sokat vettem egyszerre, mert idővel elfogy, de normál fogyasztóknek ez teljesen elérhetetlen
" alt="
">
Akkor viszont nesze semmi, fogd meg jól, maximum kávézóban dolgozóknak sikerülhet 100 zacskóról beváltani a kódot
" alt="
">
Direkt sokat vettem egyszerre, mert idővel elfogy, de normál fogyasztóknek ez teljesen elérhetetlen

Honnan lehet tudni, hogy tojások vannak?
3 uj tojás
Én most játszottam először, ezért kérdezném, hogy mennyi idő, míg felteszik a nyerteseket?
Még nincsenek is beírva a heti nyertesek. Akkor lehetséges, hogy csak a nyertesek kihírdetése után fogják törölni a nyeretlen sorsjegyeket.
Évi**
idézem a levelet:
minden 100. BEVÁLTOTT KÓDÉRT DUPLA BABSZEM JÁR
tehát nem a 100. pont után jár
idézem a levelet:
minden 100. BEVÁLTOTT KÓDÉRT DUPLA BABSZEM JÁR
tehát nem a 100. pont után jár
Nálam is ez a helyzet. Még meg van a sorsjegyem! Most ez elvész vagy átmegy erre a hétre? Valaki érdeklődött már?
Én is ugyanígy jártam
Azzal fűszerezve, hogy a férjem nevén meghaladta a 100 pontot. Azt ígérték, hogy 100 felett duplán számít a beváltás. Naná, hogy nem csinált az semmit, sehol a dupla babszem utána
A megadott mailre írva: hívja az ilyen-olyan telefonszámot
" alt="
">
Azzal fűszerezve, hogy a férjem nevén meghaladta a 100 pontot. Azt ígérték, hogy 100 felett duplán számít a beváltás. Naná, hogy nem csinált az semmit, sehol a dupla babszem utána
A megadott mailre írva: hívja az ilyen-olyan telefonszámot
" alt="
">hát akkor ez most széééép! ha kárbavész, telefon lesz a vége...
Judit88
Nálam ugyanez a helyzet.
Nálam ugyanez a helyzet.
Miért, nem elég, ha sorsjegyet veszel, még valamit csinálni is kell vele?
Vettem még a múlt héten sorjegyeket, és most nézem, hogy még mindig megvannak! nem váltotta be!mármint sorsjegy formájában vannak még mindig!de hát van olyan, ami a mostani sorsolásban már nincs is! és nekem még arra van sorsjegyem...... ilyenkor mi van?
Most akartam beváltani 3 kódot. Most nyitottam ki a zacsikat, ehhez képest a 3 kódból 2 már beváltásra került 

Sziasztok!
Gondoltam beírom ide is, hátha valakit érdekel.
Van 2 db momentcity kódom. 10 db-os zacsikról van.
Cserébe szeretnék Coke vagy Pepsi nyereményjátékos kupakot.
Gondoltam beírom ide is, hátha valakit érdekel.
Van 2 db momentcity kódom. 10 db-os zacsikról van.
Cserébe szeretnék Coke vagy Pepsi nyereményjátékos kupakot.
A félkarú rablónál hogy lehet tétet tenni?