Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 320 oldal |
Kerékpár,autó, vagy nyaralás jó lenne
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Köszönöm Fortuna, maradj még, szívesen látunk! :-)
Köszönöm Fortuna! Remélem maradsz még!
" alt="
">
" alt="
">Autó vagy jövő évre is nyaralàs
" alt="
"> autó régi vàgyam (Fortuna♡♡♡)
" alt="
"> autó régi vàgyam (Fortuna♡♡♡)Drága Fortunácska! Nálam is régen jártál már, szeretettel várlak!
" alt="
"> 3
" alt="
"> 3Már bármilyen nyereménynek örülnék csak lenne ! Fortuna segíts!
Köszönöm a mai lehetőséget, hogy ott lehettem, és elvekben nem is volt szerintem annyira rossz... kifejezetten pozitív élmény volt... remélem lesz folytatás... nagyon szeretném... kérlek Fortuna segíts ebben.
" alt="
">
" alt="
">Fortunácska!
Jó lenne ha erre is jönnél már régen voltál nálam !
Jó lenne ha erre is jönnél már régen voltál nálam !
Köszönjük szépen Fortuna 3
:-)
:-)
Fortunácska! Holnap gondolj rám is
" alt="
"> köszi
" alt="
">
" alt="
"> köszi
" alt="
">Köszi a hétfőt, végülis a keddet is, meg a mai napot. Aztán majd most kell majd a nagy szerencse... dehát az ember míg él, remél...
" alt="
">
" alt="
">Fortunácska, légy szives gyere vissza hozzám ,nagyon régen jártál nálam !
Drága Fortuna!
Köszönöm szépen,tényleg gondoltál rám. :-)
Köszönöm szépen,tényleg gondoltál rám. :-)
Kérlek legyél velem/velünk holnap és kedden.... egy hódolód...
Hát elég sok sorsolás van a héten, kiváncsi vagyok, mikor lesznek nyertesek...
hát azzal sem játszottam
" alt="
"> sörben most a stellát nyomom. Heti egy pályázat akkor amikor a fényképezőgép van. Az esélytelenek nyugalmával játszom, de azért ott vagyok a kalapban
" alt="
">. Na meg a spar sorsjegyes játéknál vettem spatent (azt hiszem ez a neve)naz autó miatt. Ott nem látok nyerteseket...
" alt="
"> sörben most a stellát nyomom. Heti egy pályázat akkor amikor a fényképezőgép van. Az esélytelenek nyugalmával játszom, de azért ott vagyok a kalapban
" alt="
">. Na meg a spar sorsjegyes játéknál vettem spatent (azt hiszem ez a neve)naz autó miatt. Ott nem látok nyerteseket...A kenutúra Arany Ászok-os főnyeremény.
Az a pölöskei? Nem azzal nem játszottam. Én csak az 50 darab nyereményből egyet szerettelm volna... na de most már mindegy.
fozo.gabi, én meg azt hittem a kenutútára hajtassz!
" alt="
">
" alt="
">Paintuci semmi gáz. Nagyon szerettem volna Robbie W. koncertre menni (többieknek: köszi, nem szeretnék jegyet venni
" alt="
"> ) Nincsen semmi bajom a nyeremények értékesítésével, tehát nem ez a gond, hogy látom, sorra értékesítik a megnyert jegyet-jegyeket. Bár nem jó érzés, úgy hogy én az istenért nem kaptam sms-t. Pedig volt itthon még a tavalyi xboxos játékból is rexona termék, de direkt ezért vettem két pályázatot és bíztam benne, hogy Fortuna kedves lesz velem, hisz nekem ezen a koncerten ott kell lennem. De úgy látszik, hogy nem. ...és még pótnyertes sem vagyok és persze a pótnyertesek is sorra írják be, hogy jegyet eladják.
Mégegyszer hangsúlyozom, nincsen bajom azzal, hogy a nyertesek eladják a jegyet, hisz én is játszom facen is sziget jegyekért azért ha összejön eladjam, csak Fortunával pörölök...
" alt="
"> ) Nincsen semmi bajom a nyeremények értékesítésével, tehát nem ez a gond, hogy látom, sorra értékesítik a megnyert jegyet-jegyeket. Bár nem jó érzés, úgy hogy én az istenért nem kaptam sms-t. Pedig volt itthon még a tavalyi xboxos játékból is rexona termék, de direkt ezért vettem két pályázatot és bíztam benne, hogy Fortuna kedves lesz velem, hisz nekem ezen a koncerten ott kell lennem. De úgy látszik, hogy nem. ...és még pótnyertes sem vagyok és persze a pótnyertesek is sorra írják be, hogy jegyet eladják.
Mégegyszer hangsúlyozom, nincsen bajom azzal, hogy a nyertesek eladják a jegyet, hisz én is játszom facen is sziget jegyekért azért ha összejön eladjam, csak Fortunával pörölök...