Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 9330 oldal |
Nyerj a Nestlével játék termékei közé bekerültek az Balaton XXL csokik is. Írtam nekik és felvették a listára.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Fáraó a Fit&Cruch Aldi sajátmárkás termék.
Na ezt már javították. Bengyeszkov Leonyid átkerült a fődíjhoz.
agi80!
Ráadásul a 2.nyereménynél 5 név van 4 helyett.
Ráadásul a 2.nyereménynél 5 név van 4 helyett.
Nestlénél a Fit&Crunch pehely 1449Ft is játszik?
Mert így nem tudom feltölteni nincs a listában,más is járt így?
Mert így nem tudom feltölteni nincs a listában,más is járt így?
Én bármikor írtam a dentsunak, egyszer sem kaptam sablon választ, csak pár napra jött az elfogadásról szóló e-mail. Olyan mint sikeres feltöltéskor. Mondjuk nyerni nem nyertem, de egyébként már kint vannak az eddigi nyertesek.
Nivea
Aki az elmúlt hetekben kapott ilyen sablon választ, annak küldtek már e-mail-t a manuális rögzítésről és az elfogadásról? Mert mi még kettő függő pályázat tekintetében várunk...
"Ezúton szeretnénk megnyugtatni, hogy nincs további teendője: a feltöltéseket egyesével felülvizsgáljuk, és minden olyan jelentkezést manuálisan rögzítünk, amely megfelel a részvételi feltételeknek. Az elfogadásról később e-mailben is értesítést fog kapni.
A duplikált feltöltések elkerülése érdekében kérjük, ne töltse fel újra ugyanazt a blokkot.
Köszönjük türelmét és együttműködését!"
Aki az elmúlt hetekben kapott ilyen sablon választ, annak küldtek már e-mail-t a manuális rögzítésről és az elfogadásról? Mert mi még kettő függő pályázat tekintetében várunk...
"Ezúton szeretnénk megnyugtatni, hogy nincs további teendője: a feltöltéseket egyesével felülvizsgáljuk, és minden olyan jelentkezést manuálisan rögzítünk, amely megfelel a részvételi feltételeknek. Az elfogadásról később e-mailben is értesítést fog kapni.
A duplikált feltöltések elkerülése érdekében kérjük, ne töltse fel újra ugyanazt a blokkot.
Köszönjük türelmét és együttműködését!"
Köszönöm a választ
Lindt játékhoz a Lindor is jó? Elvileg az is LIndt
Mesi1119 minden nyereményből csak 1 nyerhető . De benne van a jsz ben is
Sziasztok, tudja valaki hogy a Coca Cola és Fanta nyereményjátékon egy nyereményből akár többet is nyerhet egy személy? Gondolok itt Xbox utalványra például? A játékszabályzatban nem látok róla említést.
weber
igen, én is csak azt látom
igen, én is csak azt látom
A durex oldalán nektek is csak 2. helyezett nyertesek láthatóak?
Ani09 Köszi!!!
Ani09
Köszönjük szépen !
" alt="
">
Köszönjük szépen !
" alt="
">Sziasztok
Válaszoltak a húsvét milka játékhoz. Nekem az volt a problémám, hogy nem engedi a hosszú vezetéknevemet beírni . Azt írták jó a leánykori nevem is ha azt engedi a rendszer, az e-mail és a telefonszám legyen jó.
Válaszoltak a húsvét milka játékhoz. Nekem az volt a problémám, hogy nem engedi a hosszú vezetéknevemet beírni . Azt írták jó a leánykori nevem is ha azt engedi a rendszer, az e-mail és a telefonszám legyen jó.
TéglagyáriM
Köszi szépen ,nagynehezen,de sikerült.
Köszi szépen ,nagynehezen,de sikerült.
Re.: Fáreó.
Az az angol szöveg egy server oldali hibát jelez, amit nem kezeltek le rendesen a srácok a front-end oldalon. Bocs ha nagyon szakmai. Igazából annyi, hogy hibát dobott a logika, mert nem lett megadva a "Klubcsapat neve" és a világért sem ezt írnák ki, hanem visszadobják a tiszta hibát feldolgozás nélkül.
Adj hozzá új csapatot ha csak a település van meg és a konkrét csapatnév nincs - akkor átmegy minden és megköszöni a feltöltést.
Az az angol szöveg egy server oldali hibát jelez, amit nem kezeltek le rendesen a srácok a front-end oldalon. Bocs ha nagyon szakmai. Igazából annyi, hogy hibát dobott a logika, mert nem lett megadva a "Klubcsapat neve" és a világért sem ezt írnák ki, hanem visszadobják a tiszta hibát feldolgozás nélkül.
Adj hozzá új csapatot ha csak a település van meg és a konkrét csapatnév nincs - akkor átmegy minden és megköszöni a feltöltést.
Spar-közös edzés Rolival!
Nyereményjátékkal nem tudom elküldeni a pályázatot ,mert felugrik egy angol nyelvű piros ablak,azt se tudom mi az. Más is járt így ?
Minden adat helyes ,megvan az 5000Ft és nem csak 1,több db s-Budget termék is a blokkon,Márc.5.-i a blokk, a fotó is jó, de nem megy el a beküldés.
Mi lehet a gond,vagy mi az az angol nyelvű szöveg ablak ?
Nyereményjátékkal nem tudom elküldeni a pályázatot ,mert felugrik egy angol nyelvű piros ablak,azt se tudom mi az. Más is járt így ?
Minden adat helyes ,megvan az 5000Ft és nem csak 1,több db s-Budget termék is a blokkon,Márc.5.-i a blokk, a fotó is jó, de nem megy el a beküldés.
Mi lehet a gond,vagy mi az az angol nyelvű szöveg ablak ?
A Nestlénél szerintem el. Én utólag vettem észre hogy tök homályosan fotóztam a blokkomat, pedig több száz pontos volt, már elkönyveltem, hogy újra kérni fogják, de elfogadták. Ellenben a P&G-nél vért izzadtam, beküldtem legalább 6x, mire elfogadta a rendszer, pedig csak a fejléc, ahol a bolt van, az volt halvány(nem az én hibámból).