Archivum - Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 1789 oldal |
szamimami: a COOP újságban olvastam!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
egyetlen írtam neked.
Minya
Én most hívtam őket, ez ügyben!Az étkészlet nyerteseit nem tudta megmondani az ügyfélszolgálatos csajszi!
Én kb. öt db vászontáskát nyertem!Azt megtudják mondani, hogy nyertél-e!
Én most hívtam őket, ez ügyben!Az étkészlet nyerteseit nem tudta megmondani az ügyfélszolgálatos csajszi!
Én kb. öt db vászontáskát nyertem!Azt megtudják mondani, hogy nyertél-e!
7-8. periódusban nyert kismackó sátrat ti már megkaptátok?
evimamzi,én beszéltem velük,még nincs meg a 150 leggyorsabb listája,vagyis még nem kapta meg a hölgy.
amikor érdeklődtem,hogy nyertem-e grillszettet,akkor azt mondta ahölgy,hogy nem tudja mikortól lehet érdeklődni az olajkiöntő nyertesei iránt,mert 23-a a beküldési határidő.
amikor érdeklődtem,hogy nyertem-e grillszettet,akkor azt mondta ahölgy,hogy nem tudja mikortól lehet érdeklődni az olajkiöntő nyertesei iránt,mert 23-a a beküldési határidő.
Senki nem nyert a KNORR-Auchan játékon gyorsasági vászontáskát vagy étkészletet ?
KÖSZI
Az ELLE újsággal játszik valaki? Főleg a Nina Ricci ékszerszett nyertese érdekelne.Én már többször érdeklődtem tőlik, de nem írták meg a nyertes nevét.Érdekelne a májusi 10 db Philips Satinelle Ice Sms játék nyertesei is.Hol találom meg?
Tudna vki képet küldeni a Garnier köntösről? köszi 

Szerintem nem!
EGY BORITÉKBA FELLEHET ADNI 40 HARIBOT A KÉT PLÉDÉRT?
lehet, hogy csak nekem új, de fent vannak a 20. hét Danone nyertesei is. sajna én nem vagyok köztük 

Még nem!Sajna!
Úgy látszik mindenre várnom kell!
Pont ma akartam megvenni a júniusi wellness-t, akkor még várok vele egy kicsit!
Úgy látszik mindenre várnom kell!
Pont ma akartam megvenni a júniusi wellness-t, akkor még várok vele egy kicsit!
Más is kapott már Spar játékon nyert előfizetést? Mert hozzám megérkezett a Wellness júniusi száma és külön küldik majd az ajándék papucsot is.
Köszönöm ördöglakat!Én is elsőbbségi ajánlott levélként adtam fel!
Akkor azt hiszem még várhatok vele!
Akkor azt hiszem még várhatok vele!

Szabcsina: én ma kaptam és május 7-én adtam fel elsőbbségi ajánlottként.
Evelin, stellaj, stb...
Match-hez
"Sajnos vannak olyan embertársaink, akik azon munkálkodnak, hogyan tudják kijátszani a rendszereket. Éppen ezért eredeti blokkot kérünk a nyereményjátékban, ez le is van írva a játékszabályzatban."
Match-hez
"Sajnos vannak olyan embertársaink, akik azon munkálkodnak, hogyan tudják kijátszani a rendszereket. Éppen ezért eredeti blokkot kérünk a nyereményjátékban, ez le is van írva a játékszabályzatban."
Aki ma, és az előző napokban kapott Haribo plédet, mikor küldte be a vkódokat?Én 18.-án adtam fel, csak azért kérdezem, hogy mikorra várható!
Az olajkiöntőt ma sorsolják?
Evelin57: a sorsolásos játék indult 7-én, a gyorsasági strandszettes 23án.