Az tényleg bosszantó.

valaki elfeledkezett rolam
igért és nem teljesitett

szabina357
Legalább leírtad a Sheba játékot?
Mert mindenki beszél róla, de még senki sem írta be, mit miért, hova, hogyan?
mérges vagyok

Ma bevásárlás volt a Tescóban.
Pepsivel nem nyertem.Sheba már kivan plakátolva, persze a termék viszont nem promóciós csomagolású!
Balatont sem találtam még akciósat, ezután persze a Szentkirályin is még electrolux címke volt.
Ennyit a salgótarjáni Tescóról!
Hüm...

Brühüm...
Majd holnap!

Nem, nem

Na Paintuci, most mentem el aludni

Holnap dumcsizunk
Jó éjt

Tudtommal nem vagyok tele.

Gondolom azt írtad sikerült v. nem... és Nektek?
Remélem igen, igen, igen...

Hát hogyan? vacakol? Nem vagy tele?
Nem nagyon akar megjönni az az email.

Szia Paintuci

ez azért még mindig jobb, mint amit én láttam
Írtam mail-t, még kicsit vagyok, mert mindjárt eldölök

...én meg egyszer azt láttam, hogy vásárló otthagyta az A6-os szelvénykéket, a pénztáros meg széttépte.

Pedig el akartam kérni tőle...

Ma voltam a Kaiser'ben, áldigálog a pénztárnál egyszer csak érkezik egy ott dolgozó Hölgy, nála van egy bevásárlókosár tele §6-oshoz cetlivel. felnitja a tetejét a doboznak ahová kell bedobni és szépen beleönti az egészet. Hát eléggé elkeserítő volt a látvány. És nem tudom elképzelni, hogy azok olyan szelvények amiket a vásárlók állítottak ki.
Most már nem is csodálkozom, hogy pl. a matchos játékon miért nem nyertem, A6-ról meg nem is ábrándoztam idáig sem.
Szeretném kérdezni,játszott-e valaki a Danubiussal? Nekem ugyan nem sikerült, de kb. egy ezresem bánta,mert többször is sikerült csörgetnem, majd egy gépi hang közli,hogy minden munkatársuk foglalt,hívjam késöbb. Mindezt a játékfelhívás alatt! Szerintetek ez fair?!
szomorú vagyok, mert én is arra a könyvre gyűjtöttem a pontjaimat, bár nekem még elég sok hiányzott

a többi ajándék nekem nem nagyon jön be.
Nekem már csak 40 pont hiányzott a könyvhöz

rég 3db aji volt ahhoz képes volt a bövülés!
a mivi.hu webshopja is eleg nevetseges! es meg van kepuk kiirni, hogy rengeteg uj termekkel bovult az ajanlatuk. jo viccnek! amiokor regiztem meg 5 oldalnyi ajandek volt, most van 2. szerintetek mennyit bovult azota???
ja! es a kinalat.... nevetseges.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások