Ha jól emlékszem jó termékeket vásárolt, csak rossz helyen..
Azért engem inkább ne húzzanak ki pótnyertesnek a reál mostani játékában. Nem hinném, hogy le tudnám nyomni a torkukon a tévedésből 3 és nem 5 kötelező termékes blokkom 😁
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 246 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Szerintem ilyet legközelebb ne írj be, lehet rosszul értelmezem de annyit jelent volt egy rossz blokk feltöltötted, írtál nekik hogy bocsi egy másik blokkot akartam. Van olyanom is. Aztán elfogadták.
Hatalmas Pirospont az Unilever-nek!
Ecofamily -Globus játékon rossz blokkot töltöttem fel, persze kihúzták nyertesnek..
Emailben vettem fel velük a kapcsolatot először, nagyon kedvesen válaszoltak, utána néztek a dolgoknak, telefonon is egyeztettünk.
Rugalmasságuknak, és vevőközpontúságuknak következtében elfogadták az érvényes blokkomat, így elmondhatom magamról hogy megnyertem életem első Fődíját egy X-Boxot. :-))))))
Nagyon korrektek, játsszatok velük sokat a jövőben is :-)
Ecofamily -Globus játékon rossz blokkot töltöttem fel, persze kihúzták nyertesnek..
Emailben vettem fel velük a kapcsolatot először, nagyon kedvesen válaszoltak, utána néztek a dolgoknak, telefonon is egyeztettünk.
Rugalmasságuknak, és vevőközpontúságuknak következtében elfogadták az érvényes blokkomat, így elmondhatom magamról hogy megnyertem életem első Fődíját egy X-Boxot. :-))))))
Nagyon korrektek, játsszatok velük sokat a jövőben is :-)
Bár a Negatív topikban kezdődött, de itt folytatódik!
" alt="
">
Nagy piros pont a BradoLife-nak. Válaszoltak a levelekre, és villámgyorsan intézték közvetlenül a választott termékek kiküldését. Plusz még ajándékot is mellékeltek a kellemetlenségek miatt. Nagyon örülünk, hogy nem csalódtunk, mert egyébként is használjuk és elégedettek voltunk eddig is a termékekkel, így tényleg érdemes volt játszani velük.
" alt="
">
" alt="
">
Nagy piros pont a BradoLife-nak. Válaszoltak a levelekre, és villámgyorsan intézték közvetlenül a választott termékek kiküldését. Plusz még ajándékot is mellékeltek a kellemetlenségek miatt. Nagyon örülünk, hogy nem csalódtunk, mert egyébként is használjuk és elégedettek voltunk eddig is a termékekkel, így tényleg érdemes volt játszani velük.
" alt="
">Kinek lehetne olyat eladni??? 20ezer ft-s is azt tudja.
Egy olyan "kütyü" százezer forint.
Látom Loreál is meggyógyult, kér blokk fotót, remélem azt is nézik egyszer menjen be.
" alt="
">
Bár azért a 3 kütyüért nem feltétlen érdemes mozgolódni.
" alt="
">
Bár azért a 3 kütyüért nem feltétlen érdemes mozgolódni.
Írtunk a Shopmark Mikulásnak...
Kovács P. vagyok nem kérek semmit, de ha létezel írj egy emailt kedves Mikulás.
Jött is az email, Karácsony Miklós néven ma.
" alt="
">
(Szóval elolvassák a leveleket...
" alt="
"> )
Csak kíváncsi voltam.
Kovács P. vagyok nem kérek semmit, de ha létezel írj egy emailt kedves Mikulás.
Jött is az email, Karácsony Miklós néven ma.
" alt="
">
(Szóval elolvassák a leveleket...
" alt="
"> )
Csak kíváncsi voltam.
Ceres óriási pirospont,mégse kellett Győrbe utazni az ajándékutalványért,kihozta a területi képviselő
" alt="
">
" alt="
">Le a kalappal az Unilever előtt!
Igaz, hogy nem küldtek visszajelzést róla, de elfogadták a lepecsételt-aláírt nyugtamásolatot.
(Persze azért küldtem be, mert ebben reménykedtem)
Megjött a Sencor vízforraló ((Tesco/Delikát)).
Igaz, hogy nem küldtek visszajelzést róla, de elfogadták a lepecsételt-aláírt nyugtamásolatot.
(Persze azért küldtem be, mert ebben reménykedtem)
Megjött a Sencor vízforraló ((Tesco/Delikát)).
A "Negatívba" nov. 11-12-én beírtakhoz kapcsolódóan: ma jött levélben a Lidl-től 2 db kaparós
" alt="
"> Igaz mindkettőben kód van és így már csak a fődíjért tölthetem, de hátha pont ezek közül valamelyikkel....
" alt="
">
" alt="
"> Igaz mindkettőben kód van és így már csak a fődíjért tölthetem, de hátha pont ezek közül valamelyikkel....
" alt="
">Betája
Igen! Akár egyszerre is megcsinálhatod a 15 ezres pályázatot.
" alt="
">
Igen! Akár egyszerre is megcsinálhatod a 15 ezres pályázatot.
" alt="
">Az is pozitív, hogy javította a Gyermelyi a nyeremények számát. Tegnap még összesen 55 db-ot írtak. Jeleztem, hogy nem stimmel. Mára már 255 db nyeremény van.
Gyermelyi kér nyugtaszámot ,piros pont !
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok! Ez most jött...
Csak hogy a pozitív topicba is írjunk! 😉
Kedves Nyertesünk!
Ezúton szeretnénk szívből gratulálni Önnek! 2021. szeptember 08-án lezárult
"Becsöngettek - Nestlé és Mizo” nyereményjáték,
mely játékban Ön nyertesként Disney hátizsák ajándékcsomagot nyert!
Az Ön nyereményét legkésőbb 2021. november 29. napjáig kézbesíteni fogjuk az R-Polita Group Kft.-n -,mint jelen nyereményjáték kézbesítőcégén - keresztül az Ön által a nyereményjátékban megadott címre.
Elnézését kérjük, amiért nyereménye kézbesítésének időpontja megváltozott rajtunk kívülálló logisztikai késedelem miatt. Az okozott kellemetlenség miatt szeretnénk nyereményét kiegészíteni
1 db 450g-os Nesquik gabonapehellyel és
1 db 450 g-os Cini Minis gabonapehellyel,
melyeket nyereményével együtt kiszállítunk.
Amennyiben kézbesítési adataiban változás történt kérjük, hogy jelen levélre történő válaszlevélben írja meg nekünk azokat (becsongettek@retropolita.hu), hogy módosíthassuk a kézbesítési adatait, legkésőbb jelen levél érkezésétől számított 10 napon belül.
Nyereményével kapcsolatos további információkat a nyereményjáték honlapján megtalálható játékszabályzatban olvashat vagy tájékoztatást kérhet az alábbi címeken: Nestlé Hungária Kft. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7. vagy a Nestlé Fogyasztói Szolgálat 06-80-442-881-es ingyenesen hívható telefonszámán.
Még egyszer Gratulálunk nyereményéhez és köszönjük megértését!
További Szép Napot Kívánunk!
Üdvözlettel:
a Nestlé Hungária
csapata
Screvo - Nestlé gabonapelyhes játék volt
Csak hogy a pozitív topicba is írjunk! 😉
Kedves Nyertesünk!
Ezúton szeretnénk szívből gratulálni Önnek! 2021. szeptember 08-án lezárult
"Becsöngettek - Nestlé és Mizo” nyereményjáték,
mely játékban Ön nyertesként Disney hátizsák ajándékcsomagot nyert!
Az Ön nyereményét legkésőbb 2021. november 29. napjáig kézbesíteni fogjuk az R-Polita Group Kft.-n -,mint jelen nyereményjáték kézbesítőcégén - keresztül az Ön által a nyereményjátékban megadott címre.
Elnézését kérjük, amiért nyereménye kézbesítésének időpontja megváltozott rajtunk kívülálló logisztikai késedelem miatt. Az okozott kellemetlenség miatt szeretnénk nyereményét kiegészíteni
1 db 450g-os Nesquik gabonapehellyel és
1 db 450 g-os Cini Minis gabonapehellyel,
melyeket nyereményével együtt kiszállítunk.
Amennyiben kézbesítési adataiban változás történt kérjük, hogy jelen levélre történő válaszlevélben írja meg nekünk azokat (becsongettek@retropolita.hu), hogy módosíthassuk a kézbesítési adatait, legkésőbb jelen levél érkezésétől számított 10 napon belül.
Nyereményével kapcsolatos további információkat a nyereményjáték honlapján megtalálható játékszabályzatban olvashat vagy tájékoztatást kérhet az alábbi címeken: Nestlé Hungária Kft. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7. vagy a Nestlé Fogyasztói Szolgálat 06-80-442-881-es ingyenesen hívható telefonszámán.
Még egyszer Gratulálunk nyereményéhez és köszönjük megértését!
További Szép Napot Kívánunk!
Üdvözlettel:
a Nestlé Hungária
csapata
Screvo - Nestlé gabonapelyhes játék volt
Lidlben vásároltam most 7.000-ért, és 2 pontot kaptam. Ezek szerint nem muszáj 5-ször menni a 3 hét alatt, hanem 3000 Ft-onként 1 pont. Ez jó hír 😃
Magyar Postának egy pozitív vélemény:
a pénteken feladott postán maradó levelem hétfőn már meg is érkezett
" alt="
">
a pénteken feladott postán maradó levelem hétfőn már meg is érkezett
" alt="
">Köszönet a NaturAqua Csapatának ma küldtek pótkódokat a hibásak helyett.
" alt="
">
" alt="
">
Ez a crocs-nál is így volt. Mindenesetre örülök, hogy most is így van. Ha netalántán nyernék...
Csatlakozom
" alt="
"> 8-án nyertem,9-én vissza igazolták,ma meg már szomszédnál leadva a bőrönd,azaz nem voltunk itthon ,de megérkezett
" alt="
">
" alt="
"> 8-án nyertem,9-én vissza igazolták,ma meg már szomszédnál leadva a bőrönd,azaz nem voltunk itthon ,de megérkezett
" alt="
">