Én már túl vagyok azon, azon idegeskedjek kit, mit, hogyan. Tudok ellene mit tenni? Még az sem érdekel bevitték e a kérdéses Haller utcai dobozt. Tudok ellene mit tenni? Az, hogy megkérdezem, és hülyének néz, nem engem minősît, de gondolom volt ennél nagyobb gondja a főnöknek mint az a doboz. Őszintén, esélytelenek nyugalmával csinálok már lassan mindent.

Zsuzsa Nr.1.!
Át szoktam futni a nyerteslistákat, és bizony néhány nevet már annyiszor olvastam, hogy akaratlanul is megjegyeztem. 😅
Ezért is volt "üdítő" a Coop-os lista. 😊
Paintuci!
Nálunk (falun), ha van blokkbedobós nyereményjáték, szoktak szólni a pénztárosok, de a vásárlók is résen vannak, hiszen elég feltűnő a doboz. Na meg, nem megerőltető ráírni pár adatot a blokkra, majd bedobni. Általában még az is bedobja a blokkot, aki nem hisz benne, hogy nyerhet (ezt sokan meg is jegyzik, miközben írnak a blokkra 😄), vagy egyáltalán nem szokott játszani.
Szerintem ezeknél a játékoknál nem olyan gyakori a saját célra, illetve a szívességből történű blokkgyűjtögetés, mint mondjuk egy olyan nyereményjátéknál, ahol pl. egyetlen, pár száz forintos termék vásárlása a feltétel.

" alt="

">
...és remélitek azt is, remélem...

" alt="

"> nem a közértes Lenke néni tette el Józsi bácsinak a blokkokat.
Bár ha Józsi bácsi az életét végig dolgozta a helyi Tsz-ben, és még kisnyugdíjas is, és bottal eltotyog a sarki coopig, mert már máshová nem nagyon tud, miért ne... inkább Józsi bácsi legyen a nyerő.
:-*
pieceofluck
Én is pont ezt gondoltam

" alt="

">
"Bár én nem nyertem a szülinapos pályázaton, de kifejezetten örülök neki, hogy sok a vidéki nyertes, kisebb falvakból is."
Szerintem a Coop ad a legjobb blokkot. Élesen látszik rajta minden, ráadásul a termékek megnevezése nem csak pontos, de részletes is (márka, íz, tömeg, stb.). Ja, és nem kell tépni, így nem sérül az AP.
Bár én nem nyertem a szülinapos pályázaton, de kifejezetten örülök neki, hogy sok a vidéki nyertes, kisebb falvakból is.
😊
Amíg van a boltban régi, addig azt adják.
Ha a régi elfogy, akkor a kódosat.
Tegnap az egyik Coop Üzletben beváltottam egy pár Sport szeletes csomagolást,és nagy örömömre játszós csokira nem pedig simára.
A játékszabályzatban az van hogy simára váltják,de gondolom ezzel csak kivédik azt ha egyes üzletek mégis kiszórnák a maradékot.
Külön nagy öröm számomra hogy ahány Penny-s szelvényt kaptam mind kódos volt,boldogabb nem is lehetnék!

" alt="

">

" alt="

">
Penny kódos kaparós szelvény 😃
Tescoban még 420 Ft volt a kunsági étolaj 2 db vásárlás esetén
Piros pont a Coopnak

" alt="

"> mától 189 Ft a 200 ml-es Meggle Cukrászhab .ami a Tescóban 269 Ft

" alt="

">
tocika5
köszönjük

" alt="

">
Ooopsnál jó lesz a Vanessa is,írtam nekik mailt,és este jelezték,hogy a héten beiktatják a felsosrolásba....
(Nem ezt kérdeztem... 🙃 Hanem nem lehet eggyel több kód a rendszerben mint tranzakció/játékos hiába van potyakód mert kilóg a 🐴 láb.) 🤣
Az önkiszolgáló kasszáknál történő vásárlások esetében a promóciós szelvény az önkiszolgáló
kasszatérben dolgozó eladótól (pénztárostól) kérhető, a legalább 4000,- Ft végösszegű vásárlást és
SuperShop ponttranzakciót (azaz a Játékos saját SuperShop kártyájának a vásárlás során pontgyűjtés
vagy pontbeváltás céljára való használatát) igazoló bizonylat(ok) bemutatásával.
Akkor a potya kódokat nem feltétlen érdemes beküldeni, mert kell hozzá tranzakció is. 🤔 És ugye pillanatok alatt utána tudnak nézni az adatbázisban, hány kód, hány vásárlás. Jól gondolom? Vagy mégsem? 🤔😐😮
Paintuci
Jól értelmezed......én pont azért nem kaptam sorsjegyet, mert valamiért nem működött a kártyám.
Bizonytalan vagyok vagy mégsem?
Én úgy értelmezem kártya használat és egy kód ami együtt érvényes. Vagy nem? 🤔
Spárban valamiért nem működött a Super Shop kártya ,pénztáros kárpótlásul adott egy kódos kupont

" alt="

">
Kérdezzétek meg a
https://www.sportszelet.hu/
oldalon a kapcsolatoknál vagy a fb-on.
A kupakokat a szervező kérhette be dec. 31.-ig, ha vmi gyanúsat észlelt vmelyik játékosnál,
nem a szállodába kellett volna vinni.
Nehezen tudom elképzelni, hogy a hotelek kupakbegyűjtéssel foglalkozzanak.
Hivatalossssssan be kellene mutatni a kupakot de ezzel nem pORblémáznak.
Nyilván olyan kóddal nyertél, ami valós (mást el.sem fogadott volna a renczer...) és megvetted a terméket. Vélhetően nem voltak olyan pályázók, akik a bótba' letekerték a kupako(ka)t, lefotózták majd visszatekerték...
Más: a Balaton (és majd a Sport) szelet tschomagolásokat vajh' mikortól lehet beváltani? Mert ugye a Balatonnal átmenetileg eálltak a Covid miatt. A Sparban legalábbis...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások