tocika5
köszönjük

" alt="

">
Ooopsnál jó lesz a Vanessa is,írtam nekik mailt,és este jelezték,hogy a héten beiktatják a felsosrolásba....
(Nem ezt kérdeztem... 🙃 Hanem nem lehet eggyel több kód a rendszerben mint tranzakció/játékos hiába van potyakód mert kilóg a 🐴 láb.) 🤣
Az önkiszolgáló kasszáknál történő vásárlások esetében a promóciós szelvény az önkiszolgáló
kasszatérben dolgozó eladótól (pénztárostól) kérhető, a legalább 4000,- Ft végösszegű vásárlást és
SuperShop ponttranzakciót (azaz a Játékos saját SuperShop kártyájának a vásárlás során pontgyűjtés
vagy pontbeváltás céljára való használatát) igazoló bizonylat(ok) bemutatásával.
Akkor a potya kódokat nem feltétlen érdemes beküldeni, mert kell hozzá tranzakció is. 🤔 És ugye pillanatok alatt utána tudnak nézni az adatbázisban, hány kód, hány vásárlás. Jól gondolom? Vagy mégsem? 🤔😐😮
Paintuci
Jól értelmezed......én pont azért nem kaptam sorsjegyet, mert valamiért nem működött a kártyám.
Bizonytalan vagyok vagy mégsem?
Én úgy értelmezem kártya használat és egy kód ami együtt érvényes. Vagy nem? 🤔
Spárban valamiért nem működött a Super Shop kártya ,pénztáros kárpótlásul adott egy kódos kupont

" alt="

">
Kérdezzétek meg a
https://www.sportszelet.hu/
oldalon a kapcsolatoknál vagy a fb-on.
A kupakokat a szervező kérhette be dec. 31.-ig, ha vmi gyanúsat észlelt vmelyik játékosnál,
nem a szállodába kellett volna vinni.
Nehezen tudom elképzelni, hogy a hotelek kupakbegyűjtéssel foglalkozzanak.
Hivatalossssssan be kellene mutatni a kupakot de ezzel nem pORblémáznak.
Nyilván olyan kóddal nyertél, ami valós (mást el.sem fogadott volna a renczer...) és megvetted a terméket. Vélhetően nem voltak olyan pályázók, akik a bótba' letekerték a kupako(ka)t, lefotózták majd visszatekerték...
Más: a Balaton (és majd a Sport) szelet tschomagolásokat vajh' mikortól lehet beváltani? Mert ugye a Balatonnal átmenetileg eálltak a Covid miatt. A Sparban legalábbis...
Hát én még soha a büdös életbe nem nyertem a CC-vel,bár ez negatív..ugye...
Az egyetlen pozitív,hogy akkor tényleg mehet a szelektívbe,ha nem kell megtartani a kupakot!
Kapuzárási pánik?

" alt="

">
Akárhányszor kérdezték, mindig beírtam ide:
Csak az e-mailben kapott kód kell, a kupak nem.
(Tapasztalat.)
Tavaly októberben nyertem a CC-val wellnesst. El is raktam a kupakot, ahogyan köll.
No de a hónapok során elveszett. Kétségbe estem. Sőt, háromságba. Mert az utalvány kód mellett a kupak is szükséges ahhon', hogy igénybe tudjam venni a wellness lötyögést.
Írtam nekik, hogy gáz van. A válasz:
Kedves Játékosunk!
Köszönjük megkeresését!
Kollégáinkkal felvettük a kapcsolatot ezügyben, akiktől azt a választ kaptuk, hogy nem lesz szükség a kupakra.
Üdvözlettel,
a Coca-Cola csapata
Penny Párnapajtik pontgyűjtés hosszabbítva

" alt="

"> február 10-ig
Ma megjöttek az utolsó héten rendelt Tuborg és Somersby cuccok. Mivel sok minden már nem volt rendelhető, ezért beváltottam a maradék pontjaimat 2 Somersby kalapra, 5 Tuborg hűtőtáskára és 2 napszemcsire. Erre küldtek még pluszban 3 Tuborg S-es polót, 1 powerbank készletet és 5-5 sör/cider alátétet! Gondolom kiseprik a raktárat!

" alt="

">
CBA-Chio blokkomat már visszaigazolták, 70 napon belül postázzák az utalványt.
A hamarosan induló sportzselet játék össz. nyereménye
6.360.000 Ft pénznyeremény bankszámlára történő átutalással!
Ezt senki sem fogja árulni v. elcserélni.
Legfeljebb a csokikat.

" alt="

">
Tippmix-1x2
Nekem kicsit sok a 19.999Ft-os prémium előfizetés...
Sokat nyertem ennek az oldalnak a Tippmix tippjeivel: https://tippmixtippek1x2.hu/ csak ajánlani tudom
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások