Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 72 oldal |
ne .
Az óvodában az ÁNTSZ felmérést készít, hogy ki szeretné beoltatni a gyerekét a H1N1 vírus ellen.
Fogalmam sincs, hogy mikor teszek jót.
" alt="
">
(Bárányhimlő ellen is beoltattam a gyerkőcöt és annak ellenére, hogy nem kapta el, mint hordozó hazahozta a vírust és megfertőzte a húgát.)
Ahogy elnéztem az aláírásgyűjtő lapot, eddig senki sem kérte az oltást,
bár hozzáteszem a többség még nem nyilatkozott. Szerintem még nem gondolkoznak rajta.... Nektek mi a véleményetek?
Fogalmam sincs, hogy mikor teszek jót.

(Bárányhimlő ellen is beoltattam a gyerkőcöt és annak ellenére, hogy nem kapta el, mint hordozó hazahozta a vírust és megfertőzte a húgát.)
Ahogy elnéztem az aláírásgyűjtő lapot, eddig senki sem kérte az oltást,
bár hozzáteszem a többség még nem nyilatkozott. Szerintem még nem gondolkoznak rajta.... Nektek mi a véleményetek?
Timso
" alt="
">
Tudnak produkciózni az biztos!
Nekem az ikrek jobban különböznek egymástól, mintha nem is ikrek lennének de néha olyan, mintha nem is testvérek.
Se kinézetre, se természetre, sehogy sem hasonlítanak.
Szép napot mindenkinek!

Tudnak produkciózni az biztos!
Nekem az ikrek jobban különböznek egymástól, mintha nem is ikrek lennének de néha olyan, mintha nem is testvérek.
Se kinézetre, se természetre, sehogy sem hasonlítanak.
Szép napot mindenkinek!
Galeria, pmjudit!
Nekem 3 fiút dobott a gép, és teljesen más típus mind a 3.
A nagy 1 évesen kezdett járni, a középső 7 hónaposan, a kicsi 8 hónapos és még csak kapaszkodva áll........
És természetre is mások, pedig egy alomból valók
" alt="
">
Hát én is lefáradok nappal, de ma valamelyik nagy nyitva hagyta a fagyasztó ajtaját és úgy befagyott, alig bírtam bezárni.......
Már olvad, a polcok kimosva, csak a víztakarítás vár még........
Nekem 3 fiút dobott a gép, és teljesen más típus mind a 3.
A nagy 1 évesen kezdett járni, a középső 7 hónaposan, a kicsi 8 hónapos és még csak kapaszkodva áll........
És természetre is mások, pedig egy alomból valók

Hát én is lefáradok nappal, de ma valamelyik nagy nyitva hagyta a fagyasztó ajtaját és úgy befagyott, alig bírtam bezárni.......
Már olvad, a polcok kimosva, csak a víztakarítás vár még........
Na léptem mert lehet, hogy alszanak, de hogy napközben lestrapálnak, az biztos
" alt="
">

Szildi, nagyon jó
" alt="
">
Jó pl. ahogy kávézgatnak a mamával
" alt="
">

Jó pl. ahogy kávézgatnak a mamával

Egyetértek!!
Na ebben viszont Bogi vezet, hiába a lányok....
" alt="
">
Na ebben viszont Bogi vezet, hiába a lányok....

Galeria
Nem tudom, de én majdnem bepisi a nevetéstől!
" alt="
">
Nem tudom, de én majdnem bepisi a nevetéstől!

Megtapasztalod a különbségetket
" alt="
">
Csak egészségesek legyenek - a többi nem számít.
" alt="
">

Csak egészségesek legyenek - a többi nem számít.

Mi a nehezebb pályával kezdtünk
" alt="
">
Gergő nagyon eleven volt. Aztán alig vártam egy kislányt. Jött Bogi-Bulcsú. Bogika az akaratos, hisztis kis cica és Bulcsú lett a kis bújos, önálló kiegyensúlyozott gyerkőc.

Gergő nagyon eleven volt. Aztán alig vártam egy kislányt. Jött Bogi-Bulcsú. Bogika az akaratos, hisztis kis cica és Bulcsú lett a kis bújos, önálló kiegyensúlyozott gyerkőc.
Nekem azt mondják, hogy azért más ennyire, mert fiú.,
Sokszor csak nézünk apával, hogy milyen elven a kisfiúnk - eddig volt egy nagyon nyugodt, áldott jó kislányunk - most viszont megtapasztaljuk az ellenkezőjét
" alt="
">
A bölcsiben Esztert mindenhonnan ellökték, semmiért sem harcolt - Szabolcskám a " főnök" a csoportban
" alt="
">
Sokszor csak nézünk apával, hogy milyen elven a kisfiúnk - eddig volt egy nagyon nyugodt, áldott jó kislányunk - most viszont megtapasztaljuk az ellenkezőjét

A bölcsiben Esztert mindenhonnan ellökték, semmiért sem harcolt - Szabolcskám a " főnök" a csoportban

Szildi
" alt="
"> sírok a nevetéstől
" alt="
"> ezt ki találta ki és kinek?
" alt="
">

Nálunk is ez a felállás
" alt="
"> Lehet ezért is alszanak jobban, mert jobban kifáradnak
" alt="
">
De nekem mivel korababák, ugye az elején többen figyelték a fejlődésüket, és határozottan látszik a két gyerek közti különbség.
Persze nem azt mondom, hogy Bogi visszamaradott, csak, hogy más az üteme a fejlődésének.

De nekem mivel korababák, ugye az elején többen figyelték a fejlődésüket, és határozottan látszik a két gyerek közti különbség.
Persze nem azt mondom, hogy Bogi visszamaradott, csak, hogy más az üteme a fejlődésének.

http://www.uniquescoop.com/2009/10/dos-and-donts-
with-babies.html
Én is ebben bízom, hogy Gergő jövőre csatlakozik a koránfekvők táborához
" alt="
">

Teljesen más a két gyerekem - szinte mindenben.
De érdekes, hogy a lányom a lustább - ő aludt kevesebbet, a kisfiam az elevenebb. Pedig ugyanazt a nevelést kapják
" alt="
">
De érdekes, hogy a lányom a lustább - ő aludt kevesebbet, a kisfiam az elevenebb. Pedig ugyanazt a nevelést kapják

Galéria - igen , a sulitól kifáradnak - a lányom elsős és fél 8-kor szó nélkül megy aludni.
Judit, és a fejlődésükben nem látsz különbséget?
Hát igen és akármit csinálhatunk, ha az egyik gyerkőcnek kevesebb kell akkor nem lehet visszafektetni
" alt="
">
Hát igen és akármit csinálhatunk, ha az egyik gyerkőcnek kevesebb kell akkor nem lehet visszafektetni

Timso, igen persze kinél mi válik be, mennyi az alvás igény. De nagyobbaknál már sokkal nehezebb. De ők már nem is igényelnek annyi alvást. Gergő is, ha du-n alszik akkor később tud este elaludni, de akkor sem hagyjuk, hogy sokáig fentmaradjon. 9-fél 10-kor legkésőbb ágyba megy akármennyire nem álmos. És érdekes, mindig el tud aludni
" alt="
">
Majd, ha suliba mennek akkor jól kifáradnak és talán hamarabb elalszanak majd.

Majd, ha suliba mennek akkor jól kifáradnak és talán hamarabb elalszanak majd.
Annyira eltérő a gyereke alvásigénye.
A lányom 2 és fél évesen már alig aludt délután, de este már 7-kor lefeküdt és reggel 7-ig aludt.
Ezzel szemben a kisfiam /most 2 és fél/ délután 1től negyed 5-ig alszik és este 8-kor ismét és 6.-kor kel reggel.
A lányom 2 és fél évesen már alig aludt délután, de este már 7-kor lefeküdt és reggel 7-ig aludt.
Ezzel szemben a kisfiam /most 2 és fél/ délután 1től negyed 5-ig alszik és este 8-kor ismét és 6.-kor kel reggel.