Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 2047 oldal |
Egy kedves fórumos jelezte, hogy a szabályzat szerint 2-nek kellene jönni.
jelica: írj nekik Te is!
Nekem is most jött meg, nekem is csalódás
" alt="
">
Az értesítésben is szett van, a fotókon is, a kísérőlevélen is. Ezzel szemben az 1 szem espresso csésze az minden, csak nem szett.
starbucksspar@bangbang.hu
info@bangbang.hu
Nekem is most jött meg, nekem is csalódás
" alt="
">
Az értesítésben is szett van, a fotókon is, a kísérőlevélen is. Ezzel szemben az 1 szem espresso csésze az minden, csak nem szett.
starbucksspar@bangbang.hu
info@bangbang.hu
Starbucks csésze szett....
Csak nekem csalódás, hogy a szett náluk egyetlen mini csésze, alátét nélkül ? Azt hittem 2 csésze lesz párban,.de csak egy darab és ahhoz sincs még egy nyomorult mini alátét sem....
" alt="
">
Csak nekem csalódás, hogy a szett náluk egyetlen mini csésze, alátét nélkül ? Azt hittem 2 csésze lesz párban,.de csak egy darab és ahhoz sincs még egy nyomorult mini alátét sem....
" alt="
">Családtagom pótnyertes lett és oktöberben Milka mozijegyeket nyert, ami a mai napig nem ékezett meg. Az érdeklődő levelek errorral visszajönnek, elérhetetlenek. Tud valaki egy élő címet? Köszi
herta!
Ugyanígy jártam...
Ugyanígy jártam...
A jatek.cba.hu oldalon lévő játékokat nem egyetlen marketing iroda bonyolítja, a cba több lebonyolítóval is dolgozik.
A gmail rengeteg trükköt tud a levelek kezelésére, érdemes kihasználni őket.
Valószínű a többi levelező is, de azokat nem ismerem.
Én pl a spam-et szinte naponta nézem. Ami nem szemét, de mégis oda került, átteszem a beérkezőkhöz, csak utána törlöm.
(A hírleveleket nem szabad spam-be tenni.)
A beállításoknál a Postaládatípusnál az alapértelmezett beállítást használom, így minden levél egy helyre kerül, nem az AI dönt helyettem, mi érdekel és mi nem.
A kukát sosem ürítem ki: egy hónap elteltével úgyis eltűnnek belőle.
(Volt már, h fontos levelet a hírlevelekkel együtt olvasatlanul töröltem, mégsem veszett el.)
Gyorsbeállítások
-- Az összes beállítás megtekintésénél
beállítottam egy csomó szűrőt, hogy csillagozza meg a levelet, ha bizonyos szavak
(gratulálunk, nyertél, nyereményed, stb..) szerepel benne.
Vagy pl a feladó a nyugtalottó, vagy valamelyik szolgáltató,
vagy az eü felhő (no-reply@eeszt.gov.hu)
Ha tudjuk ki a feladója valamelyik játék értesítőinek, érdemes használni a keresőt és rákeresni az összes(!) levél között (bejövő, kuka, spam)
Tovább is van, mondjam még?
Biztos másnak is vannak trükkjei, talán mesélhetnétek.
Érdemes kihasználni a beállítási lehetőségeket.
Sokszor, az itteni beírásokból a réges-régi vicc jut eszembe:
jó ez az automata mosógép, csak billeg rajta a teknő....
A gmail rengeteg trükköt tud a levelek kezelésére, érdemes kihasználni őket.
Valószínű a többi levelező is, de azokat nem ismerem.
Én pl a spam-et szinte naponta nézem. Ami nem szemét, de mégis oda került, átteszem a beérkezőkhöz, csak utána törlöm.
(A hírleveleket nem szabad spam-be tenni.)
A beállításoknál a Postaládatípusnál az alapértelmezett beállítást használom, így minden levél egy helyre kerül, nem az AI dönt helyettem, mi érdekel és mi nem.
A kukát sosem ürítem ki: egy hónap elteltével úgyis eltűnnek belőle.
(Volt már, h fontos levelet a hírlevelekkel együtt olvasatlanul töröltem, mégsem veszett el.)
Gyorsbeállítások
-- Az összes beállítás megtekintésénél
beállítottam egy csomó szűrőt, hogy csillagozza meg a levelet, ha bizonyos szavak
(gratulálunk, nyertél, nyereményed, stb..) szerepel benne.
Vagy pl a feladó a nyugtalottó, vagy valamelyik szolgáltató,
vagy az eü felhő (no-reply@eeszt.gov.hu)
Ha tudjuk ki a feladója valamelyik játék értesítőinek, érdemes használni a keresőt és rákeresni az összes(!) levél között (bejövő, kuka, spam)
Tovább is van, mondjam még?
Biztos másnak is vannak trükkjei, talán mesélhetnétek.
Érdemes kihasználni a beállítási lehetőségeket.
Sokszor, az itteni beírásokból a réges-régi vicc jut eszembe:
jó ez az automata mosógép, csak billeg rajta a teknő....
pityesz76
Értem, amit írsz. Nálunk ez egy régebbi (több hónappal ezelőtti) történet, anno sem a spam, sem a kuka, de még semelyik szűrő miatti törlés/blokkolás miatt sem lehetséges, hogy eltűnt volna az üzenet. Utólag többször is ellenőriztük. Tényleg nem kaptuk meg a nyertes értesítőt, csak az elutasításról szólót.
(Azóta picit óvatosabb vagyok ezekkel a játékokkal. Nem "haragszom" a CBA-ra, de az előzmények okán 2x is meggondolom, hogy játszom-e valamelyik játékukkal. Csak akkor, ha tényleg jók a nyeremények).
Értem, amit írsz. Nálunk ez egy régebbi (több hónappal ezelőtti) történet, anno sem a spam, sem a kuka, de még semelyik szűrő miatti törlés/blokkolás miatt sem lehetséges, hogy eltűnt volna az üzenet. Utólag többször is ellenőriztük. Tényleg nem kaptuk meg a nyertes értesítőt, csak az elutasításról szólót.
(Azóta picit óvatosabb vagyok ezekkel a játékokkal. Nem "haragszom" a CBA-ra, de az előzmények okán 2x is meggondolom, hogy játszom-e valamelyik játékukkal. Csak akkor, ha tényleg jók a nyeremények).
beküldés után 4-5 óra múlva a levelezőben célszerű rá keresni a cba szóra , mert hol a frissítésben bújik el hol meg a spambe
herta
Ja, bocs, picit félreértettem, amit írtál. Te kaptál levelet, csak nem volt egyértelmű, hogy mit szeretnének?! Ááá... nálunk a blokk-bekérő levél EGYÁLTALÁN NEM érkezett meg. Így esély sem volt igazolni a nyertességet...
Ja, bocs, picit félreértettem, amit írtál. Te kaptál levelet, csak nem volt egyértelmű, hogy mit szeretnének?! Ááá... nálunk a blokk-bekérő levél EGYÁLTALÁN NEM érkezett meg. Így esély sem volt igazolni a nyertességet...
herta
CBA kommunikációnál a levelek nem mindegyike ér célba sajnos. Függ a leveleződtől is (Freemail pl. híresen megbízhatatlan), de hallottam olyanról is, hogy gmail-re sem kapott meg valaki hasonló levelet.
Próbáld megérdeklődni, hogy nincs-e mód a blokk utólagos bemutatására / igazolásra. Nálunk sajnos az volt a mondás, hogy az elutasítás időpillanatában már pótnyertest sorsoltak, illetve értesítettek. De egy próbát megér! (CBA-s ügyfélszolgálat amúgy elég korrekt, szerintem).
CBA kommunikációnál a levelek nem mindegyike ér célba sajnos. Függ a leveleződtől is (Freemail pl. híresen megbízhatatlan), de hallottam olyanról is, hogy gmail-re sem kapott meg valaki hasonló levelet.
Próbáld megérdeklődni, hogy nincs-e mód a blokk utólagos bemutatására / igazolásra. Nálunk sajnos az volt a mondás, hogy az elutasítás időpillanatában már pótnyertest sorsoltak, illetve értesítettek. De egy próbát megér! (CBA-s ügyfélszolgálat amúgy elég korrekt, szerintem).
Kaptam ma egy elutasítási értesítést 10 e Ft-os cba utalványról, mert nem küldtem vissza 5 napon belül a blokkfotót. A pályázat feltöltésénél nem jelent meg semmi az időpontos nyereményről, a blokkfeltöltést kérő e-mailjük feladója és tárgya is csak a nyereményjáték szlogenje volt. Bezzeg az elutasító értesítésben meg tudták nevezni a tárgyat...
Ha már negatív. A Frei nyertesekkel mizu? A fele van kint a 20 nyertesnek.
https://nyeremenyjatek.spar.hu/nyertesek/nyero-husok-
a-hutoben-2025-okt
a-hutoben-2025-okt
hol lehetett megnézni a spar hús nyerteslistát?
Nekem a Spar húsos játék a negatív. 2 bolt játszott,kivételesen az egyik nem messze tőlünk. Elvileg 2 bolt,2 sorsolás játékszabályzat szerint,amit le is mentettem. Majd jó sokára felkerült 1 nyerteslista,ami gyanúm szerint a törökszentmiklósi. Írtam a szervezőnek,semmi. Most rákérdeztem a Sparra is,bár lehet a begyűjtött blokkokat a dobozban vagy összekeverték és egyet sorsoltak,de lehet már ki is dobták.
Ez legalább jó összeállítás, még ha "karcsú" is.
Milk ( piros ), vegyes ( világosbarna ) és pisztácia ( zöld ).
Milyen ízűek?
Lindor ajándékcsomag sajnos nagy negatív
" alt="
"> A játékszabályzatban 20000 Ft értékű csomag volt megjelölve, a csomag pedig 3 doboz 200 grammos Lindor csokigolyót tartalmaz. Ami a Lindt webshop árai alapján is csak 4299*3=12897Ft.
" alt="
"> A játékszabályzatban 20000 Ft értékű csomag volt megjelölve, a csomag pedig 3 doboz 200 grammos Lindor csokigolyót tartalmaz. Ami a Lindt webshop árai alapján is csak 4299*3=12897Ft.Nincs is annál jobb, mint amikor hazajössz a Lidlből és konstatálod, hogy nem négy mikulás, egy Mogyi popcorn és egy tibi csoki van a blokkon, hanem négy Mikulás és két tibi csoki...
Buktam is rajta majd' 200 forintot és persze egy mogyis pályázat is oda'...
Buktam is rajta majd' 200 forintot és persze egy mogyis pályázat is oda'...