Maszekboltos a xixo
A tesco is már elkezdte, meghirdet játékot / pepsi/ és csak q játékba résthztvevő nem kapható..
.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 2007 oldal |
Ki kellett lépnem, és újra belépni.
Penny Mastercard játéknál a kódfeltöltés nyomógombra kattintva nem ugranak fel a kódfeltöltés mezői. Másnak is ilyen?
XIXO játékszabály:
„Amennyiben a Játékban résztvevő Üzlet legalább 10 (tíz) tálcányi (minden tálcán 24 darab termék
található, összesen tehát 240 darab terméket) Játékban Résztvevő Terméket vásárol a Szervezőtől vagy
annak nagykereskedelmi partnerétől, úgy Szervező (illetve a nagykereskedelmi partner) átad számára a
megrendelt Játékban Résztvevő Termékekkel egyidejűleg 240 (kettőszáznegyven) darab lekaparható
felülettel ellátott sorsjegyet..."
„Amennyiben a Játékban résztvevő Üzlet legalább 10 (tíz) tálcányi (minden tálcán 24 darab termék
található, összesen tehát 240 darab terméket) Játékban Résztvevő Terméket vásárol a Szervezőtől vagy
annak nagykereskedelmi partnerétől, úgy Szervező (illetve a nagykereskedelmi partner) átad számára a
megrendelt Játékban Résztvevő Termékekkel egyidejűleg 240 (kettőszáznegyven) darab lekaparható
felülettel ellátott sorsjegyet..."
Én ma a Tescoban kérdeztem
a xixo sorsjegyet, nem hallottak ott se róla.
a xixo sorsjegyet, nem hallottak ott se róla.
nagy.i
Hol lehet megnézni a résztvevő üzletek névsorát ? Köszi a választ !
" alt="
">
Hol lehet megnézni a résztvevő üzletek névsorát ? Köszi a választ !

Ispárban sem ,nem tudom ,hogy játszik-e az ott vásárolt termék ?
Pennyben is hiába kértem a Xixo sorsjegyet. Nem is hallottak róla.
Az Aldiban sem hallottak a Xixo sorsjegyről. Legalábbis nálunk nem.
Lavazza napi nyertes lettem, de nem volt egyértelmű, hogy a nyertesség igazolásánál a blokk feltöltés sikeres volt-e. Mikor újból próbálkoztam azt írta ki, hiba vagy a feltöltés megtörtént. Többször próbálkoztam, mindig ezt írta ki. Még aznap jeleztem ez az ott lévő e-mail címre és a blokkot is elküldtem, majd a 3 napon a központi e-mail címre is megtettem ugyanezt. Néhány nap múlva jött a levél, hogy elutasították a pályázatot. Válasz e-mail-ben leírtam a fentebb leírtakat, majd visszaírták nem fogadják el a pályázatot, mert 3 napon belül nem teljesítettem a feltöltést. 😡
Valójában 3 napon belül többször, több címükre is elküldtem a kért adatokat.
No more Lavazza!
Valójában 3 napon belül többször, több címükre is elküldtem a kért adatokat.
No more Lavazza!
XIXO játéknál kaparós sorsjegyet kellene kapni a pénztárnál de pl. az Intersparban nem is tudtak ilyenről.
az tévesztett meg, hogy a mintán az APA12345678 van bekarikázva, de az AP nem kell...
Napibetevő valamit nem jól írtál be,
Az ap kódnál kell egy A betű, aztán jó lett.
Az ap kódnál kell egy A betű, aztán jó lett.
Penny Mastercad feltöltésnél nem aktív a feltöltés nyomógomb.
Mizó vajat hiányolom a résztvevő termékek sorából ?
" alt="
">

jojó
3 munkanap telt el. ha 28án este nyerted, akkor kettő...
A héten valószínű kapsz visszajelzést.
Ezt nem értem, hogy miért lenne negatív... Na amikor a lidl finishnél hetekig nem igazolták vissza, na az tényleg gáz volt. Csak azért voltam nyugodtabb, mert láttam, hogy a nyertes lista nem frissül, tehát nem a pályázatommal volt gond, csak nem volt idejük megnézni.
3 munkanap telt el. ha 28án este nyerted, akkor kettő...
A héten valószínű kapsz visszajelzést.
Ezt nem értem, hogy miért lenne negatív... Na amikor a lidl finishnél hetekig nem igazolták vissza, na az tényleg gáz volt. Csak azért voltam nyugodtabb, mert láttam, hogy a nyertes lista nem frissül, tehát nem a pályázatommal volt gond, csak nem volt idejük megnézni.
5 munkanap
Nov 28.-án nyertem egy 10 ezres utalványt a LIDL játékás Sport szelettel . Feltöltöttem a blokkot és a kért adatokat de azóta semmilyen visszajelzés A Mondelez szervezi a játékot de elérhetetlen Se feltöltött blokk opció se nyertes lista. Eléggé hanyag lebonyolítás egy ekkora cégtől. A Törleynél azonnal ott van mit töltöttél fel ha valamit elírsz lehet javítani
varand
Egyetértek. Sajnálatos, hogy ezt, és így megcsinálják. És pláne, hogy nem csak ők, hanem egyre több lebonyolító cég.
(Mai negatív tapasztalatom: ALDI Kalendárium játék kapcsán a kasszás hölgyek egyike-másika nem adja oda a Szerencsekártyát, ami a pályázat beadásához szükséges. Nem nagyon akadtam fenn rajta, de azért picit zavar... nagyjából tisztában vagyok az esélyekkel, na de hát akkor is... na!)
Egyetértek. Sajnálatos, hogy ezt, és így megcsinálják. És pláne, hogy nem csak ők, hanem egyre több lebonyolító cég.
(Mai negatív tapasztalatom: ALDI Kalendárium játék kapcsán a kasszás hölgyek egyike-másika nem adja oda a Szerencsekártyát, ami a pályázat beadásához szükséges. Nem nagyon akadtam fenn rajta, de azért picit zavar... nagyjából tisztában vagyok az esélyekkel, na de hát akkor is... na!)
Johnny-X
Lementettem, a hivatkozást , de közben kicserélték a fényképet. Azért koszi. De annyira hihetetlen, hogy ilyen kisstílűek…
Lementettem, a hivatkozást , de közben kicserélték a fényképet. Azért koszi. De annyira hihetetlen, hogy ilyen kisstílűek…