Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 2034 oldal |
Magnum unilever kódfeltöltés nem megy, legalábbis nálam. Írtam nekik.
Nyertem egy 5ezres Ecofamily webshop utalványt, venni akartam belőle 2ezerért Mannert, 2ezezért Nestlét és 2 db babát.
De a végén nem a végösszegből vonja le az 5ezret, hanem tételenként elosztva, így a Manner és a Nestlé messze' nincs 2-2ezer forint értékű.
A babákkal nincs gond, mert az darabra megy.
Így olyan cuccot kell vennem, ahol nem az értékhatár számít. Pl. kódos Sport szelet, XIXO vagy Staroprament. De ha nem kódosat küldenek, akkor szintén be....tam.
Hihetetlen...
De a végén nem a végösszegből vonja le az 5ezret, hanem tételenként elosztva, így a Manner és a Nestlé messze' nincs 2-2ezer forint értékű.
A babákkal nincs gond, mert az darabra megy.
Így olyan cuccot kell vennem, ahol nem az értékhatár számít. Pl. kódos Sport szelet, XIXO vagy Staroprament. De ha nem kódosat küldenek, akkor szintén be....tam.
Hihetetlen...
Köszönöm szépen a választ!
Hát ez tényleg szar... Jött ki🙄
Hát ez tényleg szar... Jött ki🙄
Írjál nekik te is nekik az oldalukon és ne lepődj meg, ha elsőre azt írja ki beküldésnél, hogy az e-mail nem létezik. Ez is egy újabb hiba.
Van egy ilyen pontjuk megbújva a végefelé: A Szervező és a Szolgáltató előzetes ellenőrzést követően jogosult visszatartani vagy megtagadni a pénzvisszatérítési összeg kifizetését: Ha a kérések egy termék olyan sorozatszámát, olyan vásárlást igazoló dokumentumszámot vagy más azonosítószámot adnak meg, amelyet már felhasználtak ebben a programban vagy egy korábbi, e program keretében benyújtott kérelemben vagy kérelmekben.
Már direkt figyelek erre.
De most én is ilyen levelet kaptam tőlük és hát elmennek a fenébe, ugyanis semmilyen más promójuk nem volt azon a napon, amikor vásároltam. Múltkor nem, de most írok nekik. Vicc az egész amit csinálnak.
Már direkt figyelek erre.
De most én is ilyen levelet kaptam tőlük és hát elmennek a fenébe, ugyanis semmilyen más promójuk nem volt azon a napon, amikor vásároltam. Múltkor nem, de most írok nekik. Vicc az egész amit csinálnak.
Az hogy ,P&G játék everydayme lemaradt bocsi!
Szia Weber!
Nekem ma jött egy mail hogy elutasitották az egyik blokkomat,mert 2 játékukon is játszottam!
Esetleg érdemi választ kaptál hogy melyik szabályzatukban szerepel hogy 1 blokkal 2 játékukon nem lehet részt venni!?
Köszi
Nekem ma jött egy mail hogy elutasitották az egyik blokkomat,mert 2 játékukon is játszottam!
Esetleg érdemi választ kaptál hogy melyik szabályzatukban szerepel hogy 1 blokkal 2 játékukon nem lehet részt venni!?
Köszi
Most az volt a válasz, hogy technikai okok miatt duplikálva jelennek meg a nevek😯Csak az a furcsa, hogy nem mindegyik🙄
Pedig bőven tudtak volna válogatni a nevekből. Nekünk is volt pár pályázatunk.
Jól értetted, de 5 név szerepel "csak", ami 2-t nyert a megengedett 1 helyett. H. Júlia, T.Beáta, M.László, M.Lászlóné és N.Balázs.
egy része.
Bocsi, akkor félreértettem.
Én azt gondoltam ez azt jelenti, hogy pl. A 25.000 útiból egy személy csak egy utalványt nyerhet.
"Horváth Júlia, Toth Beata, Maczó Lászlóné, Nagy Balázs, Czuczor Mariann, Filozof Nóra, Maczó László, Tóth Tamás, Horváth Júlia, Toth Beata, Maczó Lászlóné, Nagy Balázs, Czuczor Mariann, Filozof Nóra, Maczó László"
Ez a 25.000 nyerteseinek
Én azt gondoltam ez azt jelenti, hogy pl. A 25.000 útiból egy személy csak egy utalványt nyerhet.
"Horváth Júlia, Toth Beata, Maczó Lászlóné, Nagy Balázs, Czuczor Mariann, Filozof Nóra, Maczó László, Tóth Tamás, Horváth Júlia, Toth Beata, Maczó Lászlóné, Nagy Balázs, Czuczor Mariann, Filozof Nóra, Maczó László"
Ez a 25.000 nyerteseinek
FAJTÁNKÉNT egyet-egyet nyerhet.
Szóval csak 5.
Szóval csak 5.
Sziasztok!
Szerintem a Martini játéknál 7 név ismétlődik.
Talán egy egész hetet elrontottak?
Szerintem a Martini játéknál 7 név ismétlődik.
Talán egy egész hetet elrontottak?
Jaa! Én csak 3 embert találtam hirtelen, de nem néztem meg tüzetesebben. Akkor pláne béna a lebonyolító csapat.
Öten dupláztak az utalványoknál.
5x2 az mi?
Majd kiderül, mennyi marad az 5*2-ből.
Ellenőrzés után kerülnek ki a nyertesek nevei.
Nem a levelezés miatt.
Itt utólag van ellenőrzés.
Itt utólag van ellenőrzés.