Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 22 / 63 oldal |
A Jacobs 3in1fini.
Medve nekem is van a hűtőben magyaros vajkrém , meg zöldfűszeres szendvicskrém, csak még nem bontottam meg.Remélem finik.
" alt="
">Elkanyarodva a Medvétől nektek a Cofee Luppa kávé ízlik? Mit mondjak nekem finoman fogalmazva nem jött be.
" alt="
">Elkanyarodva a Medvétől nektek a Cofee Luppa kávé ízlik? Mit mondjak nekem finoman fogalmazva nem jött be.Nem tudja valaki ilyen Dr. Oetker cuccost lehet itthon kapni valahol?
http://www.woelkchen-sammeln.de/specials/html/10_
0047_fr_woelkchen_sammeln
http://www.woelkchen-sammeln.de/specials/html/10_
0047_fr_woelkchen_sammeln
Gyros ízű
" alt="
"> Én sem láttam de felcsigázott, szeretem a görög ízeket a doboza is nagyon szép, kék házas. Honlapon láttam de boltban még nem.
Medve joghurtos fujjjjjj!!!
" alt="
"> Én sem láttam de felcsigázott, szeretem a görög ízeket a doboza is nagyon szép, kék házas. Honlapon láttam de boltban még nem.
Medve joghurtos fujjjjjj!!!
A Medve sajtkrém lájk, a zöldfűszeres körözött már nem annyira. Én még nem is láttam Gyrosos-at. Mennyibe kerül? Milyen ízű?
A Medve Gyros finom vagy felejtős?
" alt="
">
" alt="
">249Ft -nál nem lenne szabad drágábbnak lenni 300Ft-ért már kapok Rámát,500g-ot,de nekem jobban ízlik a Medve,főleg ,ha még nyernék is vele
Az tényleg nagyon jó! Most a Coopban 249ft 380helyett, ma vettem , kóstoltam én is.
jojó.akkor lehet ,ha 1x akciós lesz,megkóstolom.
Medve natur vajkrém szuper
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">A gyerekszék az megint más, akkor is, ha ülésmagasságban nem sok a különbség.
" alt="
">
" alt="
">Azok nem gyerekszékek?
Reacska
Ami magasabb ülésű, az a kempingszék.
A strandszék ilyen, abból a megfontolásból, hogy a strandon/tengerparton elv. a természetben ül a páciens, de mégsem a csupasz füvön/homokban.
Ami magasabb ülésű, az a kempingszék.
A strandszék ilyen, abból a megfontolásból, hogy a strandon/tengerparton elv. a természetben ül a páciens, de mégsem a csupasz füvön/homokban.
Tegnap afféle kezdetleges kerti partin kipróbáltuk a balatonos strandszékeket. Kissé röhejes volt, hogy majd a földön ültünk rajta.
" alt="
"> A fiúk amúgy élvezték.
Van valakinek ötlete, hogy miért ennyire földszintesek? Vagy 5 éves kölyköknek való székek?
" alt="
"> A fiúk amúgy élvezték.
Van valakinek ötlete, hogy miért ennyire földszintesek? Vagy 5 éves kölyköknek való székek?
felét háromnegyede = fele-háromnegyede
(bocs)
(bocs)
Nem is tudom, h ide, v a negatívba írjam, inkább csak elszontyolodtam:
Vettünk diós Carte D'Or jégkrémet. Férjem nem igazán kedveli, de nekem gyengém a benne található pörkölt dió... már, ha lett volna benne legalább egy "kiskörmömnyi"...de nem volt
" alt="
">.
A felét háromnegyede azonnal elfogyott, és a maradékot is totál szétturkáltam, de semmi. Eddig úgy bíztam ebben a márkában.
Most gondolkodom, h megírjam-e az illetékeseknek, feltüntetve a gyártási időt, Lot számot.
Vettünk diós Carte D'Or jégkrémet. Férjem nem igazán kedveli, de nekem gyengém a benne található pörkölt dió... már, ha lett volna benne legalább egy "kiskörmömnyi"...de nem volt
" alt="
">.
A felét háromnegyede azonnal elfogyott, és a maradékot is totál szétturkáltam, de semmi. Eddig úgy bíztam ebben a márkában.
Most gondolkodom, h megírjam-e az illetékeseknek, feltüntetve a gyártási időt, Lot számot.
Na akkor ez a férjem favoritja lesz!A Camembert sajt és az áfonya lekvár is a kedvencei között van!Köszi!
" alt="
">
" alt="
">Mi ezt imádjuk ha nincs kedvem tökölni a dupla panírozással. Van:
Mozzarella paradicsom szósszal és
Camembert áfonya lekvárral.
Mi az áfonyást szeretjük, mert a paradicsom nem annyira jött be, de a sajt maga az jó csak a szósz nem. Az áfonyás pedig minden tekintetben megfelel.
Mozzarella paradicsom szósszal és
Camembert áfonya lekvárral.
Mi az áfonyást szeretjük, mert a paradicsom nem annyira jött be, de a sajt maga az jó csak a szósz nem. Az áfonyás pedig minden tekintetben megfelel.
Viki!
Akkor azt még kipróbálom!
" alt="
">
Edami partigolyókat vettünk pár csomaggal(passz,hogy mikor fog elfogyni),de itthon néztem már csak,hogy a sajt csupán 45% és annyi adalékanyag van benne,E betű,stb.hogy az étvágyam is elment tőle!
" alt="
">
Akkor azt még kipróbálom!
" alt="
">
Edami partigolyókat vettünk pár csomaggal(passz,hogy mikor fog elfogyni),de itthon néztem már csak,hogy a sajt csupán 45% és annyi adalékanyag van benne,E betű,stb.hogy az étvágyam is elment tőle!
" alt="
">