sziámiáu,törpapa,törpilla,ügyi,tréfi,okoska,nó
tatörp,nótata,vásárlótörp-ezek megvannak,a többi törpért egyben adok egy dm joker kupont!
// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 211 / 539 oldal |
Van egy törppontom is, ez lemaradt
Keresek Gabi mosópor, Oral-B DM-es kuponokat.
Cserébe lenne:
Helia-D fruit selection 15 ml-es arckrém száraz és érzékeny bőrre 2 db van
Babylove puha, figurás kendő -300 Ft
Johnson's baby babaolaj -150 Ft
Babylove édeskömény tea 5x100 Ft
alverde baby bio ápoló krém 2x100 Ft
Avent varázs itató 2x200 Ft
baba lanolinos testápi -150 Ft
baba könnymentes gyereksampon -100 Ft
Johnson's baby pelenkakiütés elleni védőkrém -150 Ft
Johnson's baby fürdeto -150 Ft
Humana babaviz 6x100 Ft
Weleda babakrém -200 Ft
az új -25%-os kuponfüzetből mindenből több darab, kivéve a jokert, azt csak C&A utalványra cserélném!
Cserébe lenne:
Helia-D fruit selection 15 ml-es arckrém száraz és érzékeny bőrre 2 db van
Babylove puha, figurás kendő -300 Ft
Johnson's baby babaolaj -150 Ft
Babylove édeskömény tea 5x100 Ft
alverde baby bio ápoló krém 2x100 Ft
Avent varázs itató 2x200 Ft
baba lanolinos testápi -150 Ft
baba könnymentes gyereksampon -100 Ft
Johnson's baby pelenkakiütés elleni védőkrém -150 Ft
Johnson's baby fürdeto -150 Ft
Humana babaviz 6x100 Ft
Weleda babakrém -200 Ft
az új -25%-os kuponfüzetből mindenből több darab, kivéve a jokert, azt csak C&A utalványra cserélném!
Még maradt egy 3 pontos libero vonalkódom. Reklám-hűtőmágnest kérnék érte.
Nagyon sok babajátékom van (formaberakók, zenélő játékok, készségfejlesztők, csörgők ) akit érdekel fotót tudok küldeni.
Párszor használt babapaplan 3 váltás huzattal + gumis lepedővel (a lepedő és 2 huzat új csak mosva lett) eladó 3000 Ft + postaktg
Van egy fürdetőállványom is ez 2000 Ft, de a mérete miatt nem tudom postázni, ezért inkább személyes átvételre gondoltam. (Veszprém)
Nagyon sok jó mindőségű kismama és babaruhám is van, költözés miatt ezektől is megválnék. Az árban biztos megegyezünk. Ha valakit érdekel írjon.
Párszor használt babapaplan 3 váltás huzattal + gumis lepedővel (a lepedő és 2 huzat új csak mosva lett) eladó 3000 Ft + postaktg
Van egy fürdetőállványom is ez 2000 Ft, de a mérete miatt nem tudom postázni, ezért inkább személyes átvételre gondoltam. (Veszprém)
Nagyon sok jó mindőségű kismama és babaruhám is van, költözés miatt ezektől is megválnék. Az árban biztos megegyezünk. Ha valakit érdekel írjon.
Marcsi!
Mi a szandi (1 pár) ára?
" alt="
">
Mi a szandi (1 pár) ára?
" alt="
">Szia!Nekem van 2 Biovanne vonalkódom, ha érdekel.
Egy csomag DM és egy csomag Huggies úszópelusom kimaradt ( a nagyobb méret mindkettő) .. ha valakit érdekel .
22-s szandi 2 pár rózsaszín , 1 hónapot hordták a csajok ...sok kislány ruha cserére vagy eladásra vár.
22-s szandi 2 pár rózsaszín , 1 hónapot hordták a csajok ...sok kislány ruha cserére vagy eladásra vár.
Jaj, bocsánat, most mondja a férjem, hogy 70 x 140-es!
Nem nyereménytárgy, de hátha érdekel valakit:
DREWEX Ania gyermekágy (60 x 120 cm-es) világos bútorlapból, fenyő rácsokkal, ifjúsági ággyá alakítható - kókuszmatraccal - kifogástalan állapotban eladó vagy elcserélhető.
Kinőttük
" alt="
">
Képet tudok küldeni.
DREWEX Ania gyermekágy (60 x 120 cm-es) világos bútorlapból, fenyő rácsokkal, ifjúsági ággyá alakítható - kókuszmatraccal - kifogástalan állapotban eladó vagy elcserélhető.
Kinőttük
" alt="
">
Képet tudok küldeni.
1 csomag 2-5 kg liberót cserélnék. Írj, megegyezünk.
2 db C&A utalványtól megválnék, ami érdekel: Biovanne kód, Balaton kód, Lidl blokk, Dm-fa
VAN: DM pont és teljes gyűjtőfüzet; SPAR törppont
KERESEK: libero vonalkódot, koronás cukor vonalkódot és neogranormon blokkot
Írjál!
KERESEK: libero vonalkódot, koronás cukor vonalkódot és neogranormon blokkot
Írjál!
15 pont Liberoért mennyi Kindert adnál?
SOS holnapi feladással kérem.
SOS holnapi feladással kérem.
Nike utalványért keresek gyermek autósülést 9 kg-tól, Eu 3 vagy 4-es szabványosat!
Keresek Oral B kupont, több Nestlé inni-ennivaló kupont, 3 törp pontot.
Adok érte: Libero vanalkódot.
Írd meg mid van, és mennyit kérsz érte.
Adok érte: Libero vanalkódot.
Írd meg mid van, és mennyit kérsz érte.
C&A kupont keresek.Tudok érte adni a lent felsoroltakon kívül:
2db Mam cumi (lányos)új
nyári kis kendő (új)
2db Mam cumi (lányos)új
nyári kis kendő (új)
Elcserélném:
Dm.s tejserkentő tea (bontatlan)
3 Dm pont
kb 75 Univeres címke
Spar Verde pályázatok
Érdekel rossmann pont, Libero vk, peluskupon (Dm.s)
Keresek még C&A kupont
Dm.s tejserkentő tea (bontatlan)
3 Dm pont
kb 75 Univeres címke
Spar Verde pályázatok
Érdekel rossmann pont, Libero vk, peluskupon (Dm.s)
Keresek még C&A kupont
Ha valakit érdekel új kislány ruha az írjon emailt. Több méret is van. Olcsó, és utalvány is jöhet érte.
Nagyon sok jó minőségű kismama és babaruhám is van, költözés miatt ezektől is megválnék. Az árban biztos megegyezünk. Ha valakit érdekel írjon.
Nagyon sok jó minőségű kismama és babaruhám is van, költözés miatt ezektől is megválnék. Az árban biztos megegyezünk. Ha valakit érdekel írjon.